نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: دستور select بر اساس شرطی که یک لیست می باشد

  1. #1

    دستور select بر اساس شرطی که یک لیست می باشد

    دوستان سلام. یک لیستی از شماره فاکتور ها رو داریم و حالا میخواهیم تمام ریزاقلام مربوط به این شماره فاکتورها رو از دیتابیس بخوانیم. آیا میشه یک دستور نوشت که شرط ما که همان شماره فاکتور هستش کل این لیست رو شامل بشه؟ یا باید از حلقه استفاده کنیم؟ ممنون

    select * from aghlam where numfactor=lsitfactor  group by codekala

    یه چیزی مثل این دستور . البته اینو همینجوری نوشتم که مفهوم رو برسونم.

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار mazoolagh
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    سن
    71
    پست
    3,054

    نقل قول: دستور select بر اساس شرطی که یک لیست می باشد

    سلام و روز خوش
    این در واقع مربوط به sql میشه:
    select * from aghlam where numfactor IN (2,5,7)

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار mazoolagh
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    سن
    71
    پست
    3,054

    نقل قول: دستور select بر اساس شرطی که یک لیست می باشد

    خود اون لیست هم میتونه نتیجه یک SELECT باشه:
    select * from aghlam where numfactor IN (SELECT ... FROM ... WHERE ...)

  4. #4

    نقل قول: دستور select بر اساس شرطی که یک لیست می باشد

    نقل قول نوشته شده توسط mazoolagh مشاهده تاپیک
    خود اون لیست هم میتونه نتیجه یک SELECT باشه:
    select * from aghlam where numfactor IN (SELECT ... FROM ... WHERE ...)
    ممنونم دوست عزیز. کاملا درست فرمودید. select های تو در تو میشه که جواب داد. بازم ممنون

تاپیک های مشابه

  1. مبتدی: دستوری شبیه select distinct برای آرایه یا لیست در .net2
    نوشته شده توسط Sal_64 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 03 فروردین 1394, 10:08 صبح
  2. پاسخ: 17
    آخرین پست: دوشنبه 28 آذر 1390, 21:02 عصر
  3. سوال: لیست فیلدهای یک جدول با دستور select
    نوشته شده توسط hsalimi در بخش SQL Server
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 03 بهمن 1388, 12:29 عصر
  4. پاسخ: 5
    آخرین پست: شنبه 19 مرداد 1387, 22:30 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •