نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: مراحل انجام عمل بینی کدام است؟

  1. #1

    مراحل انجام عمل بینی کدام است؟

    در حال حاضر با پیشرفت علم و تکنولوژی، افراد عمل‌های زیبایی را بدون ترس و شک و شبه‌ خاصی انجام می‌دهند. ارائه عمل زیبایی بینی با کیفیت بسیار بالا و همچنین بهره‌گیری از متد‌ها و تکنیک‌های به روز جهانی سبب شده است تا میزان اعتماد افراد به جراحی بینی بیش‌تر شود. اما نکته‌ بسیار مهمی که وجود دارد این است که آیا همه‌ متقاضیان عمل زیبایی بینی می‌توانند آن را انجام دهند یا خیر؟ افراد باید بدانند که برای انجام رینوپلاستی شرایط مناسبی نیاز است و ممکن است برخی افراد از انجام این عمل منع شوند و یا برخی از افراد مجبور باشند تا زمان حل مشکل خود، جراحی بینی را به تعویق بیاندازند. در این خصوص حتماً متقاضیان باید آزمایش قبل از عمل بینی را انجام دهند. از جمله این آزمایش‌ها عبارتند از:


    منفی بودن آزمایش بارداری
    زنان باردار نمی‌توانند عمل جراحی بینی انجام دهند. اصلی‌ترین دلیل آن این است که عمل بینی همراه با بیهوشی انجام می‌شود و استفاده از دارو‌های بیهوشی می‌تواند روی جنین تأثیر منفی داشته باشد.


    سلامت آزمایش خون
    پزشک برای اندازه‌گیری میزان هموگلوبین خون شما نیاز دارد تا جواب آزمایش خون شما را ببیند. , و این عمل را جراح بینی در شهر کرج نیز انجام میدهد.


    طبیعی بودن الکتروکاردیوگرافی
    درست است که با پیشرفت تکنولوژی، جراحی بینی خیلی راحت انجام می‌شود ولی با این همه، هیچ جراحی بدون استرس نیست و استرس مستقیماً با قلب در ارتباط است. برای همین نیاز است که دکتر از سالم بودن قلب شخص متقاضی مطمئن شود.


    طبیعی بودن آزمایش ادرار
    نتیجه آزمایش ادرار در تشخیص عفونت، فشار خون و دیابت کمک می‌کند.داروها جهت راحتی شما در هنگام رینوپلاستی استفاده می‌شونکسانی که قصد انجام عمل بینی را دارند باید شرایط سنی خوبی هم داشته باشند. معمولاً این شرایط سنی از افراد بالای ۱۸ سال شروع می‌شود و تا ۵۵ الی ۶۰ سالگی ادامه می‌یابد. افراد در صورتی که احساس کنند شرایط سنی و همچنین وضعیت روحی روانی و جسمانی مناسبی دارند می‌توانند عمل بینی را انجام دهند و از مزیت‌های آن برخوردار شوند. عمل بینی برای افرادی که سلامتی کامل داشته باشند و از نظر سنی نیز تقریباً مناسب باشند انجام می‌گیرد. تنها فیلتر این موضوع، به بیش از حد جوان بودن و بیش از حد پا به سن گذاشتن برمی‌گردد که معمولاً پزشکان برای افراد زیر ۱۸ سال را که هنوز به سن بلوغ جسمی کامل نرسیده‌اند و همچنین کسانی که سن آن‌ها بالای ۶۰ است، عمل رینوپلاستی انجام نمی‌دهند مگر در برخی موارد خاص که مجبور شوند.د. روش‌های بیهوشی مناسب برای عمل بینی شامل ترکیبی از بی‌حسی موضعی و داروهای آرام‌بخش داخل وریدی و یا بی‌هوشی عمومی است. پزشکتان بهترین روش را به شما پیشنهاد می‌دهد.


    مرحله دوم عمل بینی – جراحی:
    ۱-برای آغاز عمل بینی ، جراح برش کوچکی را در تیغه میان سوراخ‌های بینی ایجاد می‌نماید و دو برش را نیز در داخل سوراخ‌های بینی می‌دهد


    open_rhinoplasty_ibarnamenevision closed_rhinoplasty_ibarnamenevision


    ۲-سپس پوست را از روی بینی به بالا و عقب بلند می‌کند تا اسکلت استخوانی و غضروفی بینی آشکار شود.


    Orange-County-Open-Rhinoplasty-300x172


    ۳-بسته به نیازها و انتظارات شما، جراح با تراشیدن غضروف و استخوان از طرفی و شکل دادن مجدد به آن‌ها از طرفی دیگر باعث ایجاد شکلی از بینی می‌شود که مشخص‌تر و در تعادل بهتری با کل صورتتان باشد.


    nose_14 nose_09





    ۴-پوست مجدداً روی اسکلت غضروفی اسکلتی کشیده شده و پس از اطمینان از نتیجه موردنظر بخیه می‌شود.


    ۵-اگر به نیاز به شکل‌دهی پره‌های بینی احساس گردد با دو برش اضافه در زیر سوراخ‌های بینی این اصلاح انجام می‌شود.


    عمل بینی


    ۶-بسته به نیاز بیمار از مش داخل بینی کوچک و یا لوله‌های داخل بینی از طرفی و آتل از طرف دیگر برای حمایت از بینی و کاهش تورم و کمک به حفظ تغییرات ایجادشده استفاده می‌شود که یک هفته بعد از عمل بینی برداشته می‌شود.عمل جراحی بینی می‌تواند اندازه یا شکل بینی شما را تغییر دهد. ممکن است برای ترمیم ناهنجاری‌های ناشی از آسیب ، اصلاح نقص هنگام تولد یا بهبود برخی مشکلات تنفسی نیز نیاز به انجام جراحی زیبایی بینی داشته باشید.


    تغییراتی که ممکن است جراح شما از طریق جراحی زیبایی بینی بر بینی شما اعمال کند شامل موارد زیر است:


    تغییر اندازه
    تغییر زاویه
    صاف کردن تیغه بینی
    تغییر شکل نوک
    باریک کردن بینی



    ۳.فرآیند جراحی زیبایی بینی


    جراحی بینی می تواند در بیمارستان ، مطب پزشک یا یک مرکز جراحی سرپایی انجام شود. پزشک شما برای انجام این جراحی از بی حسی موضعی یا عمومی حین عمل جراحی بینی استفاده خواهد کرد تا مراحل جراحی را انجام دهد:


    اگر جراحی بسیار جزئی باشد پزشک با بی حسی موضعی که صورت شما را نیز بی حس می‌کند، عمل را انجام می‌دهد.
    در اکثر مواقع جراحی زیبایی بینی با بیهوشی عمومی انجام می‌شود که در آن پزشک از طریق وریدی داروی بیهوش کننده را تزریق می‌کند تا بیمار بیهوش شود. همچنین ممکن است برای بیهوشی عمومی ، شما دارویی را استنشاق کنید کنید که شما را بیهوش می‌کند. معمولاً به کودکان بیهوشی عمومی داده می‌شود.
    هنگامی که بی حس یا بیهوش شدید ، جراح شما بین یا داخل سوراخ بینی شما را برش می‌دهد.
    سپس پوست بینی را از غضروف یا استخوان شما جدا می‌کنند.
    فرایند تغییر شکل یا تراشیدن را شروع می‌کنند، اگر بینی جدید شما به مقدار کمی غضروف اضافی احتیاج داشته باشد، پزشک ممکن است مقداری از گوش شما یا عمق داخل بینی شما بردارد. در صورت نیاز بیشتر ، ممکن است به پیوند استخوان (پیوند استخوان، استخوانی اضافی است که به بینی شما اضافه می‌شود) نیاز داشته باشید.
    عمل جراحی زیبایی بینی معمولاً ۲-۱ ساعت طول می‌کشد، اگر جراحی پیچیده باشد ، مدت زمان بیشتری نیز طول می‌کشد.
    منبع:
    https://pasokheto.ir/karaj/%D8%A8%D9...9%D8%B1%D8%AC/

  2. #2

    نقل قول: مراحل انجام عمل بینی کدام است؟

    خیلی مطلب مفیدی بود مرسی. هزینه عمل بینی در تهران هم تغییر کرده که برای بینی گوشتی و استخوانی متفاوته.

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1400
    محل زندگی
    تهران
    پست
    250

    نقل قول: مراحل انجام عمل بینی کدام است؟

    سینی کابل جزیره:

    سینی کابل یکی از قطعات پر مصرف در تمامی اماکنی که نیاز به سیستم برق کشی و الکترونیکی دارند میباشد. انواع سینی کابل با توجه به موارد مصرفی که دارند به مرور زمان پدید آمده است و همین موضوع باعث شده است تا فروشگاه اینترنتی ما یعنی فروشگاه سینی کابل جزیره، انواع سینی کابل مثل سینی کابل گالوانیزه یا سینی کابل مقاوم در برابر زنگ زدگی را در اختیار شما مخاطبان گرامی قرار دهد. در صورتی که شما هم جز آن دسته از افرادی هستید که قصد خرید سینی کابل دارید احتمالا علاقه مند هستید تا اطلاعات بیشتری درباره استانداردهای موجود برای ساخت سینی کابل بدست بیاورید. در خصوص این استانداردها باید بدانید که اداره الکتریکی آمریکا اصلی ترین استانداردها را برای تولید انواع سینی کابل معین کرده است. شما می توانید مطمئن باشید محصولاتی که با این استانداردها تولید می شوند دارای کیفیت بالایی هستند. از جمله مهمترین این استانداردها می توان به مواردی مانند NEMA، NEMA VE1 و NEMA VE2 اشاره کرد.

تاپیک های مشابه

  1. مبتدی: کدام نرم افزار برای یادگیری C++‎ از ابتدا مناسب است؟
    نوشته شده توسط darya62 در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 20 اسفند 1394, 02:10 صبح
  2. عمل نکردن جی کوئری-تداخل کجاست؟!
    نوشته شده توسط alikhani98 در بخش jQuery
    پاسخ: 7
    آخرین پست: سه شنبه 16 مهر 1392, 19:02 عصر
  3. JSF , JPA , EJB مشکل کجاست؟
    نوشته شده توسط ali-hosseini در بخش Java EE : نگارش سازمانی جاوا
    پاسخ: 28
    آخرین پست: سه شنبه 05 شهریور 1392, 16:36 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •