نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: چرا ردیف ها در Kendo Grid حذف می شوند؟

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار mmbguide
    تاریخ عضویت
    اسفند 1386
    محل زندگی
    منظومه شمسی
    پست
    1,146

    چرا ردیف ها در Kendo Grid حذف می شوند؟

    سلام

    به تازگی دارم با Kendo Grid کار میکنم. در ابتدا گرید بارگذاری میشه و داده ها را در چند صفحه نمایش میده. دوتا مشکل هست؟

    1. وقتی یک ردیف select میشه پس از scroll کردن افقی و یا عمودی رنگ ردیف های انتخاب شده از بین میره.
    2. در صفحه اول اطلاعات داره نمایش داده میشه ولی به محض آنکه به صفحه بعدی میرم تمام ردیف ها حذف میشه. حتی با ابزار Inspect که بررسی کردم متوجه شدم که اصلا المانی وجود نداره.


    kendoGrid1.png

    kendoGrid2.png

    لینک ها و اسکریپ هایی که در Head مربوط به Layout معرفی کردم:


    <link href="~/Content/Site.css" rel="stylesheet" type="text/css" />
    <link href="~/Content/Bootstrap.5.1.3/css/bootstrap.min.css" rel="stylesheet" type="text/css" />
    <link href="~/Content/Kendo/kendo.common.min.css" rel="stylesheet" />
    <link href="~/Content/Kendo/kendo.default.min.css" rel="stylesheet" />


    <script src="~/Content/Scripts/jquery-3.6.0.min.js"></script>
    <script src="~/Content/Scripts/modernizr-2.8.3.js"></script>
    <script src="~/Content/Bootstrap.5.1.3/js/bootstrap.min.js"></script>
    <script src="~/Content/Kendo/jszip.min.js"></script>
    <script src="~/Content/Kendo/kendo.all.min.js"></script>
    <script src="~/Content/Kendo/kendo.aspnetmvc.min.js"></script>
    <script src="~/Content/Kendo/kendo.modernizr.custom.js"></script>



    اسکریپت ها رو به هر شکل ممکن یکی یکی کم و زیاد کردم ولی هربار مشکلات جدیدتر بوجود میاد. برای استفاده از Grid کدهای زیر رو نوشتم:

    @(Html.Kendo().Grid(Model).Name("dgv")
    .Columns(col =>
    {
    col.Select().Width(50);
    Type ent = typeof( cesEntities.Models.cesUser.tblUser);
    foreach (var item in ent.GetProperties())
    {
    col.Bound(item.Name).Width(100);
    }
    })
    .Pageable()
    .Resizable(p=>p.Columns(true))
    .Filterable()
    .Selectable(p => p.Mode(GridSelectionMode.Multiple))
    .Scrollable(s => s.Enabled(true).Virtual(GridVirtualizationMode.Row sAndColumns))
    .DataSource(ds => ds
    .Ajax()
    .Read(read => read.Action("Index", "tblUser", new { area = "Admin" }))
    .Model(m => m.Id("fldID"))
    .PageSize(3)
    )
    )


    ممنون اگر راهنمایی کنید.

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار mmbguide
    تاریخ عضویت
    اسفند 1386
    محل زندگی
    منظومه شمسی
    پست
    1,146

    نقل قول: چرا ردیف ها در Kendo Grid حذف می شوند؟

    کتابخانه aspnetmvc را بعد از jquery قرار دادم مشکل حذف ردیف ها حل شد ولی حالا وقتی بصورت افقی Scroll میکنم ردیف ها جابجا میشن ولی ستون ها ثابت می مونند.

تاپیک های مشابه

  1. MultiSelect Kendo in Grid Kendo
    نوشته شده توسط m.yavari در بخش ASP.NET MVC
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 15 دی 1394, 20:28 عصر
  2. لینک کردن فیلد kendo grid
    نوشته شده توسط saeed31641 در بخش ASP.NET MVC
    پاسخ: 5
    آخرین پست: پنج شنبه 17 اردیبهشت 1394, 07:28 صبح
  3. برخورد با خطا هنگام حذف رکورد در kendo grid
    نوشته شده توسط spicirmkh در بخش ASP.NET MVC
    پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 24 آذر 1393, 12:15 عصر
  4. چگونه نمایش ردیف برای سطر kendo Grid
    نوشته شده توسط spicirmkh در بخش ASP.NET MVC
    پاسخ: 13
    آخرین پست: چهارشنبه 05 آذر 1393, 11:24 صبح

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •