نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: استفاده از متغیرهای یک صفحه در دیگر صفحات

  1. #1
    کاربر تازه وارد آواتار rezabaghaie
    تاریخ عضویت
    بهمن 1391
    محل زندگی
    مشهد
    سن
    32
    پست
    63

    Question استفاده از متغیرهای یک صفحه در دیگر صفحات

    سلام
    اگر با cms ها مثل جوملا و وردپرس کار کرده باشید، میبینید که در زمان نصب ابتدا اطلاعات کانکشن مثل نام سرور، نام دیتابیس، یوزر و پسورد رو از کاربر میگیره و داخل یک فایل config.php ذخیره میکنه. حالا اگر بخوایم قسمت نصب رو بی خیال بشیم و فایل کانفیگ رو دستی ایجاد کنیم، باید چکار کنم که مقدار متغیر های ذخیره شده فایل config.php داخل تمام صفحات قابل خوندن باشه؟

    * به نظرم با استفاده از فایل config میشه مواردی مثل اسم سایت و بعضی مشخصات تماس رو به صورت متغیر ذخیره کرد تا نیازی نباشه هربار با دستور از دیتابیس فراخوانی بشه.

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار plague
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    2,360

    نقل قول: استفاده از متغیرهای یک صفحه در دیگر صفحات

    سلام
    من وردپرس کار نمیکنم
    ولی تو خیلی از سیستم ها معماری به شکلیه که همه لینک ها/آدرس ها به یک فایل ارجاع داده میشن (index.php) و بعد این فایل با بررسی آدرس میره فایل مناسب رو بارگزاری میکنه برای کاربر

    مزیت های زیادی داره این معماری از جمله اینکه شما میتونی یک فایل مثل config رو توی index اینکلود کنی و چون همه صفحات رو index بارگزاری میکنه همه صفحات به محتوایل config دسترسی خواهند داشت

  3. #3

    نقل قول: استفاده از متغیرهای یک صفحه در دیگر صفحات

    در وردپرس در زمان بالا اومدن هسته، این طور نیست که تمام قسمتها مستقیم این فایل رو include کنن. بلکه یک بار این فایل خونده میشه و main app باهاش init میشه و بعد شما توسط function هایی که برای هر کاری در نظر گرفتن بهشون دسترسی دارید
    مثلا همان تنظیمات دیتابیس. این طور نیست که هر کسی در وردپرس میخواد کد برنه و پلاگین بنویسه، بیاد فایل wp-config.php رو include کنه و بعد به دیتابیس وصل بشه
    بلکه شما با wpdb به دیتابیس متصل میشید و همه متدها در همون دیده شده. مثلا تکه کد زیر برای خوندن مقدارها از options هست با در نظر گرفتن prefix ای که در دیتابیس در زمان نصب دیده شده
    global $wpdb;
    $results = $wpdb->get_results( "SELECT * FROM {$wpdb->prefix}options WHERE option_id = 1", OBJECT );

تاپیک های مشابه

  1. دلیل استفاده متد Class.forName بدون تخصیص به متغیر؟! ( در استفاده از دیتابیس )
    نوشته شده توسط vahid-p در بخش Java SE : نگارش استاندارد جاوا
    پاسخ: 5
    آخرین پست: پنج شنبه 05 تیر 1393, 22:04 عصر
  2. سوال: استفاده از متغیر در تعریف متغیر
    نوشته شده توسط nourooz در بخش VB.NET
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 01 مهر 1392, 10:25 صبح
  3. متغیرهایی که با _ شروع می شوند چه نوع متغیری هستند؟
    نوشته شده توسط A_2006 در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 04 اردیبهشت 1392, 19:25 عصر
  4. روش استفاده از متغیرهای session سطح solution استفاده کنم
    نوشته شده توسط حمید رضا منتظران در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 19 خرداد 1384, 14:37 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •