نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: دانلود متن وبسایت به صورت رشته

  1. #1

    دانلود متن وبسایت به صورت رشته

    دوستان سلام
    وقتتون بخیر. من به مشکلی برخوردم که اگه کسی بتونه راهنماییم کنه ممنون میشم.
    من یه کد داشتم که اطلاعات یک وبسایت رو به صورت رشته دریافت میکردم. کد در قالب ویندوزفرم بود. ولی وقتی اون رو به wpf تغییر دادم متود مورد نظرم دیگه نمیتونه اطلاعات رو دریافت کنه. در واقع پاسخ یا نول هست و یا بجای متن مورد نظر یه سری کاراکترهای نامشخص و بی ربط تحویل میگیرم. از روش های HttpClient، HttpRequest ، WebClient و HttpWebRequest هم استفاده کردم ولی نتیجه تغییری نکرد. ولی وقتی همون کد رو عینا در قالب ویندوزفرم کپی میکنم بدون مشکل اطلاعات دریافت میشه.
    فعلا متن دریافتی مجموعه ای از این کاراکترهاست: 007fxUpc���+'\u001f^^�9��}�I�߸I ����\u007f˄\u001c����tJ�q:� ��x�I�\u0014.�\u001e|��n�\u007f ��_�/
    کسی میتونه کمکم کنه؟

  2. #2

    نقل قول: دانلود متن وبسایت به صورت رشته

    سلام وقت بخیر
    آیا کد زیر را امتحان کردید؟
    string url = "https://barnamenevis.org";
    WebClient client = new WebClient();
    string reply = client.DownloadString(url);

  3. #3

    نقل قول: دانلود متن وبسایت به صورت رشته

    نقل قول نوشته شده توسط ranger_warrior مشاهده تاپیک
    سلام وقت بخیر
    آیا کد زیر را امتحان کردید؟
    string url = "https://barnamenevis.org";
    WebClient client = new WebClient();
    string reply = client.DownloadString(url);
    سلام. ممنونم
    بله امتحان کردم. هم به این شکل که شما نوشتین و هم همراه با client.Encoding= Encoding...
    ولی مشکل حل نشد.
    به نظر میرسه کد مشکلی نداره چون وقتی لینک را با لینک دیگه ای جایگزین میکنم مشکلی پیش نمیاد. لینک هم مشکلی نداره چون تو قالب ویندوزفرم به راحتی جواب میده. متوجه نمیشم مشکل از کجاست

  4. #4

    نقل قول: دانلود متن وبسایت به صورت رشته

    نقل قول نوشته شده توسط ranger_warrior مشاهده تاپیک
    سلام وقت بخیر
    آیا کد زیر را امتحان کردید؟
    string url = "https://barnamenevis.org";
    WebClient client = new WebClient();
    string reply = client.DownloadString(url);

    آدرس لینک مورد نظرم اینه: http://www.tsetmc.com/Loader.aspx?ParTree=15
    که متوجه نمیشم چرا با wpf نمیشه دریافتش کرد ولی با ویندوزفرم میشه

  5. #5

    نقل قول: دانلود متن وبسایت به صورت رشته

    نقل قول نوشته شده توسط sjalili320 مشاهده تاپیک
    سلام. ممنونم
    بله امتحان کردم. هم به این شکل که شما نوشتین و هم همراه با client.Encoding= Encoding...
    ولی مشکل حل نشد.
    به نظر میرسه کد مشکلی نداره چون وقتی لینک را با لینک دیگه ای جایگزین میکنم مشکلی پیش نمیاد. لینک هم مشکلی نداره چون تو قالب ویندوزفرم به راحتی جواب میده. متوجه نمیشم مشکل از کجاست
    Encoding را روی چی قرار میدید؟

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 12 تیر 1397, 21:22 عصر
  2. پاسخ: 0
    آخرین پست: شنبه 13 تیر 1394, 09:31 صبح
  3. پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 02 مرداد 1393, 23:46 عصر
  4. سوال: تفاوت url که متن فارسی داره در سایت مپ بصورت encode و بصورت کد نشده
    نوشته شده توسط javad_mjt در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 11 بهمن 1391, 20:28 عصر
  5. هزینه های احتمالی یک وبسایت تجاری در صورت رعایت کپی رایت
    نوشته شده توسط میلاد قاضی پور در بخش گفتگوی عمومی کامپیوتر و فناوری اطلاعات
    پاسخ: 5
    آخرین پست: یک شنبه 30 آبان 1389, 08:22 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •