نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: فضای نام File در مقدار برگشتی متد از نوع FileAction کدام است؟

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار mmbguide
    تاریخ عضویت
    اسفند 1386
    محل زندگی
    منظومه شمسی
    پست
    1,171

    فضای نام File در مقدار برگشتی متد از نوع FileAction کدام است؟

    سلام

    می خواستم امکان دانلود فایل رو به کاربر بدم ولی تمام نمونه کدهایی که دیدم در زمان برگشت از کد زیر استفاده کردند:


    return File(fileBytes, System.Net.Mime.MediaTypeNames.Application.Octet, fileName);


    برنامه خطای زیر را نشان میدهد:

    The name 'File' does not exist in the current context

    سوالم این هستش که File متعلق به کدام فضای نام هستش؟ System.IO و Syetem.Web و System.Mvc و... هرچی رو امتحان کردم مشکل حل نشد.

    ممنون اگر راهنمایی کنید.

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار mmbguide
    تاریخ عضویت
    اسفند 1386
    محل زندگی
    منظومه شمسی
    پست
    1,171

    نقل قول: فضای نام File در مقدار برگشتی متد از نوع FileAction کدام است؟

    در حال حاضر برای رفع موقت مشکل نوع برگشتی رو FileContentResult انتخاب کردم که پارامتر سوم که نام فایل هست رو نداره و فایل ها پس از دانلود پسوند ندارند. این مشکل را چطور باید حل کرد؟ تشکر

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار mmbguide
    تاریخ عضویت
    اسفند 1386
    محل زندگی
    منظومه شمسی
    پست
    1,171

    نقل قول: فضای نام File در مقدار برگشتی متد از نوع FileAction کدام است؟

    سلام

    در عنوان تاپیک FileResult صحیح مباشد و FileAction اشتباه می باشد.

    علت نشناختن File به این دلیل بود که من دستورات Upload و Download فایل رو در یک کلاس معمولی نوشته بودم. دستورات را در یک Controller انتقال دادم و مشکل حل شد و تونستم از File به عنوان نوع برگشتی استفاده کنم. دلیل استفاده از کلاس خارج از Controller امکان استفاده از طریق سایر actionها در Controllerها دیگه بود. البته با این ویرایشی که کردم مشکل حل شد و فقط موردی که در این تغییر یاد گرفتم این بود که ابتدا باید یک متغیر از نوع Controller مورد نظر ایجاد کنم و بعد از متدهای موجود در آن را فراخوانی کنم ولی مشکل دوم این بود که به httpContext گیر میداد و نمیتونست HttpContext رو پیدا کنه چون در Controller مدیریت فایل باید با استافده از Server.MapPath آدرس مورد نظر را بدست می آوردم که نتیجه این شد که بعد از ایجاد یک شیء از Controller مدیریت کننده فایل ها باید ControllerContext جاری به آن انتقال داده شود:


    fu.ControllerContext = this.ControllerContext;


    تازه دارم Asp.Net MVC یاد میگیرم و مجبورم کارهایی که انجام میدم رو پست کنم تا اگر اشتباهی وجود داره اصلاح بشه. البته اگر منعی از طرف مدیر محترم گروه نباشه. تشکر

تاپیک های مشابه

  1. چه نوع یخچالی برای لبنیاتی مناسب و کاربردی است؟
    نوشته شده توسط masi76eng در بخش بک لینک (Back Links)
    پاسخ: 0
    آخرین پست: دوشنبه 10 خرداد 1400, 11:05 صبح
  2. مقداردهی آبجکتی از نوع File در WebBrowser
    نوشته شده توسط aminbrlee در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 0
    آخرین پست: چهارشنبه 28 بهمن 1388, 01:15 صبح
  3. به نظر شما این چه نوع بانک اطلاعاتی است؟
    نوشته شده توسط ساران سافت در بخش VB.NET
    پاسخ: 4
    آخرین پست: شنبه 10 بهمن 1383, 22:32 عصر
  4. به نظر شما این چه نوع بانک اطلاعاتی است؟
    نوشته شده توسط ساران سافت در بخش مطالب مرتبط با بانکهای اطلاعاتی در VB6
    پاسخ: 6
    آخرین پست: چهارشنبه 30 دی 1383, 11:13 صبح
  5. چه نوع بانک اطلاعاتی مناسب است؟
    نوشته شده توسط Mahdiseif در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 24 فروردین 1382, 23:59 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •