نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: ذخیره Username و Password در Login های مجدد

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار Milad_ATM
    تاریخ عضویت
    اسفند 1388
    محل زندگی
    بوشهر
    پست
    185

    Question ذخیره Username و Password در Login های مجدد

    با سلام

    آیا راهی هست که با یک بار Login روی هر سیستم User و Password برای بارهای بعدی ذخیره بشه و کاربر نیاز به وارد کردن مجدد اونها نداشته باشه؟
    معمولا یوزرهایی که از نرم افزار استفاده میکنند خیلی سریع باید کارشون انجام بشه و اینکه برای هر بار Login بخوان Username و Password وارد کنند خیلی معقول نیست.

    نمونه فایل پیوست شده.
    لطفاً اگر براتون مقدور بود روی فایل تست کنید

    QC-Base-System.rar

    توضیح : برای باز شدن سورس شیفت را در زمان باز شدن برنامه نگه دارید.
    مرسی
    آخرین ویرایش به وسیله Milad_ATM : سه شنبه 06 اردیبهشت 1401 در 10:33 صبح دلیل: درج توضیحات

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار mazoolagh
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    سن
    71
    پست
    3,055

    نقل قول: ذخیره Username و Password در Login های مجدد

    سلام و روز خوش
    برنامه پیوست رو چک نکردم ولی گویا در خود برنامه کاربر تعریف کردین.
    اگر اینجور هست که میتونین مثل هر دیتا دیگه اطلاعات کاربر authorize شده رو در جایی ذخیره کنین، میتونه خود دیتابیس باشه یا رجیستری یا یک فایل در آدرس مشخص و ...

    ولی بهترین راه این هست که authentication رو به خود ویندوز بسپرین و امنیت رو به عهده خریدار/کاربر بگذارین.

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار Milad_ATM
    تاریخ عضویت
    اسفند 1388
    محل زندگی
    بوشهر
    پست
    185

    نقل قول: ذخیره Username و Password در Login های مجدد

    اول ممنون از پیشنهادتون
    و دوم خب نمونه انجام شده اینکار هست که بعنوان فایل کمکی استفاده کنم؟
    ضمن اینکه در مورد جزییات توضیحی ندادین
    لطف میکنید کمی بیشتر راهنمایی کنید

  4. #4
    مدیر بخش آواتار amirzazadeh
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    تبريز
    پست
    1,947

    نقل قول: ذخیره Username و Password در Login های مجدد

    سلام
    بهترین توصیه همون هست که جناب mazoolagh گفتند ولی برای وضعیت موجود از این کد میتونید استفاده بکنید:

    Private Sub Command49_Click()


    Dim TempLoginID
    Dim sq As String
    Dim rs As Recordset



    If Len(Nz(Me!Text0, "")) = 0 Then
    ' Textbox UserName is empty
    MsgBox "Please Enter Username ", vbInformation, "Provide Username"
    Me.Text0.SetFocus
    GoTo ExitPoint
    End If
    If Len(Nz(Me!Text3, "")) = 0 Then
    ' Password textbox is empty
    MsgBox "Please Enter Password ", vbInformation, "Provide Password"
    Me.Text3.SetFocus
    GoTo ExitPoint
    End If

    sq = "select * from UserPass where UserName='" & Me.Text0 & "' and Password='" & Me.Text3 & "'"
    Set rs = CurrentDb().OpenRecordset(sq, dbOpenForwardOnly, dbSeeChanges)
    If rs.RecordCount = 0 Then
    MsgBox ("Wrong Password. Try again!")
    GoTo ExitPoint
    Else
    ' TempVars!TempLoginID = Me.Text0
    DoCmd.OpenForm "SelectOption", acNormal
    DoCmd.Restore
    End If
    If Check53.Value = True Then
    Dim Log, Pas, FormName As String
    Log = Me.Text0
    Pas = Me.Text3
    FormName = "Login"

    DoCmd.OpenForm FormName, acDesign, , , , acHidden
    Forms(FormName)!Text0.DefaultValue = "'" & Log & "'"
    Forms(FormName)!Text3.DefaultValue = "'" & Pas & "'"
    DoCmd.Close acForm, FormName, acSaveYes
    DoCmd.OpenForm FormName, acNormal, , , , acHidden
    End If
    ExitPoint:
    Exit Sub

    End Sub

    DON'T START;OTHERWISE DON'T STOP
    .................................................
    قوانين سايت

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار Milad_ATM
    تاریخ عضویت
    اسفند 1388
    محل زندگی
    بوشهر
    پست
    185

    نقل قول: ذخیره Username و Password در Login های مجدد

    چک باکس رو اضافه و کد رو تست کردم
    اما هیچ تاثیری نداره
    علت چی میتونه باشه؟

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار Milad_ATM
    تاریخ عضویت
    اسفند 1388
    محل زندگی
    بوشهر
    پست
    185

    Thumbs up نقل قول: ذخیره Username و Password در Login های مجدد

    انجام شد
    مرسی از توضیحاتتون
    سوال دوم اینکه چطور میشه آخرین وضعیت چک باکس هم ذخیره بشه؟

  7. #7
    مدیر بخش آواتار amirzazadeh
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    تبريز
    پست
    1,947

    نقل قول: ذخیره Username و Password در Login های مجدد

    سلام از این کد استفاده کنید:
    Private Sub Check53_Click()
    Dim FormName As String
    FormName = "Login"
    Value1 = Forms(FormName)!Check53.Value
    DoCmd.OpenForm FormName, acDesign, , , , acHidden
    Forms(FormName)!Check53.DefaultValue = Value1
    DoCmd.Close acForm, FormName, acSaveYes
    MsgBox "Your Selection Saved!"
    DoCmd.OpenForm FormName, acNormal, , , , acDialog
    End Sub

    DON'T START;OTHERWISE DON'T STOP
    .................................................
    قوانين سايت

تاپیک های مشابه

  1. Set کردن userName و Password برای Database و Connection String برای Login کردن به آن
    نوشته شده توسط pesare در بخش امنیت در SQL Server
    پاسخ: 8
    آخرین پست: یک شنبه 15 دی 1392, 08:49 صبح
  2. پاسخ: 8
    آخرین پست: دوشنبه 25 آذر 1392, 10:29 صبح
  3. پاسخ: 0
    آخرین پست: جمعه 18 اسفند 1391, 12:02 عصر
  4. پاس دادن username و password به یک برنامه
    نوشته شده توسط mehdi75220 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 07 آذر 1390, 12:58 عصر
  5. بستن فرم اصلی(login form) پس از وارد کردن username و password
    نوشته شده توسط kahkeshan_25 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 6
    آخرین پست: چهارشنبه 24 بهمن 1386, 18:20 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •