نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: جدا کردن خط به خط تکست باکس

  1. #1

    Question جدا کردن خط به خط تکست باکس

    سلام،چجور میتوانم خط به خط تکست باکس را در combobox اضافه کنم؟

    به عنوان مثال حدود 100خط کد در تکست باکس وجود دارد که هر خط مثل زیر است :
    QWERTY    7.83    7.33    6.17


    میخواهم در یک COMBO BOX این 100خط اضافه شوند با این تفاوت که میخواهم در combobox1 فقط اسم اول خط ها ذخیره شوند و در combobox2 عدد بعد از اسم اضافه شود،
    یعنی فرضا از خط بالا فقط QWERTY 7.83 را میخواهم که در combobox1 فقط اسم اول خط ها ذخیره شوند و در combobox2 عدد بعد از اسم (دو عدد اخر حذف شوند)،لطفا راهنمایی کنید
    آخرین ویرایش به وسیله sanvikipo : سه شنبه 06 اردیبهشت 1401 در 16:42 عصر

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار samiasoft
    تاریخ عضویت
    مهر 1391
    محل زندگی
    اردبیل
    پست
    1,242

    نقل قول: جدا کردن خط به خط تکست باکس

    نقل قول نوشته شده توسط sanvikipo مشاهده تاپیک
    سلام،چجور میتوانم خط به خط تکست باکس را در combobox اضافه کنم؟

    به عنوان مثال حدود 100خط کد در تکست باکس وجود دارد که هر خط مثل زیر است :
    QWERTY    7.83    7.33    6.17


    میخواهم در یک COMBO BOX این 100خط اضافه شوند با این تفاوت که میخواهم در combobox1 فقط اسم اول خط ها ذخیره شوند و در combobox2 عدد بعد از اسم اضافه شود،
    یعنی فرضا از خط بالا فقط QWERTY 7.83 را میخواهم که در combobox1 فقط اسم اول خط ها ذخیره شوند و در combobox2 عدد بعد از اسم (دو عدد اخر حذف شوند)،لطفا راهنمایی کنید
    سلام به این شکل از ریجکس میتونید استفاده کنید


    string str = "QWERTY 7.83 7.33 6.17";
    string[] cells = Regex.Split(str, @"\s+").Where(s => s != string.Empty).ToArray();
    // combo1 > cells[0]
    //combo2 > cells[1]

  3. #3

    نقل قول: جدا کردن خط به خط تکست باکس

    ممنون
    این برای یک خط هست،برای تکست باکسم که داخلش حدود 100خط اینجور هست چجور خط به خط کد های داخل تکست باکس بخونم و با ریجکس جداشون کنم دا خل combobox ها بریزمشون؟

  4. #4

    نقل قول: جدا کردن خط به خط تکست باکس

    با این کارت راه میوفته

            public static string[] splitLines(string text)        {
    string[] lines = text.Split(
    new[] { "\r\n", "\r", "\n" },
    StringSplitOptions.None
    );
    return lines;
    }



                            string[] lines = splitLines(textBox1.Text); 
    foreach (string line in lines)
    {
    string[] cells = Regex.Split(line, @"\s+").Where(s => s != string.Empty).ToArray();
    comboBox1.Items.Add(cells[0]);
    comboBox2.Items.Add(cells[1]);
    }

  5. #5

    نقل قول: جدا کردن خط به خط تکست باکس

    اره جواب داد مرسی از لطفتون
    الان من دوتا combobox دارم ،میخوام وقتی یک ایتم از combobox1 که انتخاب میکنم مقدار همون index در combobox2 را در تکست باکس بریزه
    مثلا من ایتم 20م از combobox1 را انتخاب میکنم و میخوام ایتم 20م از combobox2 را در تکست باکس بریزه،باید چکار کنم؟

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 13
    آخرین پست: دوشنبه 12 آبان 1399, 13:00 عصر
  2. پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 06 فروردین 1396, 09:01 صبح
  3. پاسخ: 2
    آخرین پست: جمعه 31 مرداد 1393, 10:12 صبح
  4. پاسخ: 7
    آخرین پست: سه شنبه 28 آذر 1391, 13:48 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •