نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: حذف رکورد با استفاده از modal و partial view

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار ghasem110deh
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1393
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,148

    Question حذف رکورد با استفاده از modal و partial view

    سلام به همه
    میخوام اسم رکورد قبل از حذف به کاربر نمایش داه بشه، دوستان نمیدونم کجای کار میلنگه ...
    اسم رکورد نمایش داده نمیشه که هیچ ... بدنه modal که توی partial view هست هم نمایش داده نمیشه!!!
    فکر کنم اون کد جی ک.وئری مشکل داره

    sFuUe.png

    این اکشن حذف :


    public IActionResult DelPlatform(int? id)
    {
    if (id == null)
    {
    return NotFound();
    }
    PR_Platform platformModel = _Iunit.PlatformsRepository.GenGetById(id);
    if (platformModel == null)
    {
    return NotFound();
    }
    return View(platformModel);
    }

    [HttpPost]
    [ValidateAntiForgeryToken]
    public IActionResult DelPlatform(int id)
    {
    _Iunit.PlatformsRepository.GenDeleteById(id);
    return RedirectToAction(nameof(PlatformList));
    }


    این دکمه حذف توی لیست :

    <a asp-controller="Platform" asp-action="DelPlatform" asp-route-id="@item.PlatformId"
    class="btn btn-danger btn-sm waves-effect waves-light" data-toggle="modal" data-target="#delete-modal">
    <i class="mdi mdi-delete" data-toggle="tooltip" data-placement="top" title="حذف"></i></a>


    این اسکریپت :

    <script>
    (function ($) {
    function Delete() {
    var $this = this;
    function initilizeModel() {
    $("#delete-modal").on('show.bs.modal', function (e) {
    }).on('hidden.bs.modal', function (e) {
    $(this).removeData('bs.modal');
    });
    }
    $this.init = function () {
    initilizeModel();
    }
    }
    $(function () {
    var self = new Delete();
    self.init();
    })
    }(jQuery))
    </script>


    این modal توی پوشه shared :


    <div class="modal fade bs-example-modal-center" tabindex="-1" role="dialog" id="delete-modal" aria-labelledby="mySmallModalLabel" aria-hidden="true">
    <div class="modal-dialog modal-dialog-centered">
    <div class="modal-content">
    <div class="modal-header text-danger">
    <h5 class="modal-title mt-0 text-white"><strong>حذف از پایگاه داده</strong></h5>
    <button type="button" class="close" data-dismiss="modal" aria-label="Close">
    <span aria-hidden="true">&times;</span>
    </button>
    </div>

    <div class="modal-footer mr-auto">
    <button type="submit" class="btn btn-primary waves-effect waves-light">حذف شود</button>
    </div>
    </div>
    </div>


    اینم پارشیال ویو اکشن حذف :

    @model PR_Platform
    @{
    Layout = null;
    }
    <form asp-controller="Platform" asp-action="DelPlatform" method="post">
    <div class="modal-body" id="delete-modal">
    <p><strong>آیا از حذف <em>"@Model.PlatformName"</em> مطمئن هستید؟</strong></p>
    <p class="mb-0"><small>@Model.PlatformName از پایگاه داده حذف خواهد شد</small></p>
    </div>
    </form>


    ممنون از همه :-)

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار Hossis
    تاریخ عضویت
    آبان 1386
    محل زندگی
    بیرجند
    پست
    1,731

    نقل قول: حذف رکورد با استفاده از modal و partial view

    دکمه submit باید داخل تگ فرم و متنی که داخل تگ فرم گذاشتید باید داخل تگ modal-body باشد که شما نیاوردید
    بعدش اون قسمتی که داخل پارشیال هست رو باید یه جوری بریزید تو مدال (که داخل shared هست):
    مثلا یک تگ درست کنید با این شکل
    کد HTML:
    <div Id ="modalBody"></div>
    و هنگام فراخوانی مدال، آن را تزریق کنید
    $("#modalBody").html('<p><strong>آیا از حذف <em>"@Model.PlatformName"</em> مطمئن هستید؟</strong></p>');

تاپیک های مشابه

  1. استفاده از view model در partial view در .net core
    نوشته شده توسط soroush10 در بخش برنامه نویسی مبتنی بر Microsoft .Net Framework
    پاسخ: 0
    آخرین پست: سه شنبه 30 بهمن 1397, 21:46 عصر
  2. سوال: استفاده زیاد از partial view
    نوشته شده توسط mo7300 در بخش ASP.NET MVC
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 14 تیر 1397, 18:22 عصر
  3. سوال: استفاده از partial view
    نوشته شده توسط fatemefa در بخش ASP.NET MVC
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 24 آبان 1395, 19:35 عصر
  4. سوال: استفاده دو نمونه از یک partial view در صفحه
    نوشته شده توسط alone.m2a در بخش ASP.NET MVC
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 19 مهر 1394, 14:47 عصر
  5. استفاده از چند partial view برای ساخت صفحه اول وب سایت
    نوشته شده توسط m0rteza در بخش ASP.NET MVC
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 03 آبان 1393, 07:52 صبح

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •