نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: جمع ستون دیتا گرید

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار علی فتحی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    مهاباد
    سن
    42
    پست
    1,076

    جمع ستون دیتا گرید

    با سلام چگونه میتوان یک ستون دیتاگرید را درستون دیگر بصورت پایا جمع کرد - استیمول رپورت همچین امکاناتی داره ایا میشه در گرید هم انجامش داد؟

    مثلا

    ستون2 جمه در ستون 3

    50 50
    60 110
    22 132


    یک ستون مثل ستون 3 ایجاد بشه

    decimal sum = 0;
    decimal sum1 = 0;
    decimal sum2 = 0;
    for (int i = 0; i < dataGridViewX4.Rows.Count; ++i)
    {
    sum += decimal.Parse(dataGridViewX4.Rows[i].Cells["Debit"].Value.ToString());
    sum1 += decimal.Parse(dataGridViewX4.Rows[i].Cells["Credit"].Value.ToString());
    sum2 = sum1 - sum;
    dataGridViewX4.Rows[i].Cells["man"].Value = ("" + sum2.ToString("N0"));
    }




    decimal sum = 0;
    decimal sum1 = 0;
    decimal sum2 = 0;
    for (int i = 0; i < dataGridViewX4.Rows.Count; ++i)
    {
    sum += decimal.Parse(dataGridViewX4.Rows[i].Cells["Debit"].Value.ToString());
    sum1 += decimal.Parse(dataGridViewX4.Rows[i].Cells["Credit"].Value.ToString());
    sum2 = sum1 - sum;
    dataGridViewX4.Rows[i].Cells["man"].Value = ("" + sum2.ToString("N0"));
    }


    اینم جواب نداد
    آخرین ویرایش به وسیله Mahmoud.Afrad : چهارشنبه 28 اردیبهشت 1401 در 03:15 صبح

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار mazoolagh
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    سن
    71
    پست
    3,044

    نقل قول: جمع ستون دیتا گرید

    سلام و روز خوش
    کار ساده ای هست و همین حلقه باید جواب بده- هرچند که مشخص نکردین منظور از "جواب نداد" چی هست،
    فکر نکنم لازم باشه value هر cell رو اول به string و بعد decimal تبدیل کنین.
    مستقیم از همون value استفاده کنین.

    در ضمن:
    اگر تعداد رکوردها زیاد باشه بهتره در datatable جمع رو انجام بدین تا در خود دیتاگریدویو، چون خیلی سریعتر هست.
    و البته باید حواستون به تغییرات هم باشه (add/delete/edit) و همچنین sort

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 24 اسفند 1393, 09:33 صبح
  2. انتساب یک ستون از دیتا ست به یک ستون در دیتا تیبل؟
    نوشته شده توسط nimaaamin در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 17 فروردین 1392, 13:20 عصر
  3. پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 18 اسفند 1391, 01:38 صبح
  4. سوال: نمایش یکستون از دیتابیس در چند ستون دیتا گرید ویو
    نوشته شده توسط mahtab.kamali در بخش C#‎‎
    پاسخ: 18
    آخرین پست: دوشنبه 16 بهمن 1391, 22:58 عصر
  5. حرفه ای: ریختن اطلاعات یک ستون از دیتاست به یک ستون از دیتاگرید ویو
    نوشته شده توسط mahdikoochooloo در بخش C#‎‎
    پاسخ: 6
    آخرین پست: یک شنبه 23 مرداد 1390, 01:32 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •