نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: کسی میتونه این خطا را برطرف کنه

  1. #1

    کسی میتونه این خطا را برطرف کنه

    این کد سی شارپ را به دلفی تبدیل کردم اما خطا میده کسی میتونه راهنمایی کنه ؟
        
    private void axCZKEM1_OnAttTransaction(int iEnrollNumber, int iIsInValid, int iAttState, int iVerifyMethod, int iYear, int iMonth, int iDay, int iHour, int iMinute, int iSecond)

    lbRTShow.Items.Add("RTEvent OnAttTrasaction Has been Triggered,Verified OK")
    lbRTShow.Items.Add("...UserID:" + sEnrollNumber)

    تبدیلش کردم به این کد :
     var
    iEnrollNumber,
    iIsInValid,
    iAttState,
    iVerifyMethod,
    iYear,
    iMonth,
    iDay,
    iHour,
    iMinute,
    iSecond :integer;

    begin
    CZKEM1.OnAttTransaction(iEnrollNumber,iIsInValid,i AttState,iVerifyMethod,iYear,iMonth,iDay,iHour,iMi nute,iSecond);
    AddInfo('RTEvent OnAttTrasaction Has been Triggered,Verified OK');
    AddInfo('...UserID:' + IntToStr(sEnrollNumber));



    اینم تصویر خطا
    khata.jpg

  2. #2

    نقل قول: کسی میتونه این خطا را برطرف کنه

    الان CZKEM1 چیه؟
    چطوری تعریف شده؟


  3. #3

    نقل قول: کسی میتونه این خطا را برطرف کنه

    یک دستگاه اثر انگشتی هست که فایل dll داره وقتی نصب میکنم از توابع CZKEM1 میتونم توی برنامه استفاده کنم حالا نمیدونم راه و درست رفتم یا جای دیگه توی برنامه باید معرفی بشه یا نه

  4. #4

    نقل قول: کسی میتونه این خطا را برطرف کنه

    نقل قول نوشته شده توسط Mask مشاهده تاپیک
    الان CZKEM1 چیه؟
    چطوری تعریف شده؟
    اینم کد ویژوال بیسیک اگه کمکی میکنه

    If axCZKEM1.RegEvent(iMachineNumber, 65535) = True Then
    AddHandler axCZKEM1.OnAttTransaction, AddressOf axCZKEM1_OnAttTransaction
    End If
    Private Sub axCZKEM1_OnAttTransaction(ByVal iEnrollNumber As Integer, ByVal iIsInValid As Integer, ByVal iAttState As Integer, ByVal iVerifyMethod As Integer, _
    ByVal iYear As Integer, ByVal iMonth As Integer, ByVal iDay As Integer, ByVal iHour As Integer, ByVal iMinute As Integer, ByVal iSecond As Integer)
    lbRTShow.Items.Add("RTEvent OnAttTrasaction Has been Triggered,Verified OK")
    lbRTShow.Items.Add("...UserID:" & sEnrollNumber)



تاپیک های مشابه

  1. سوال: ارتباط بین پایتون و سی شارپ
    نوشته شده توسط ahmadreza.s در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 20 آبان 1395, 07:44 صبح
  2. کسی میتونه اشکال این کدها رو پیدا کنه؟اگه میتونین راهنمایی کنید
    نوشته شده توسط kamato در بخش دیگر زبان های اسکریپتی
    پاسخ: 0
    آخرین پست: سه شنبه 12 آبان 1394, 15:05 عصر
  3. سوال: ی سوال ساده هست برای سی اس اس کسی میتونه جواب بده دوستان؟
    نوشته شده توسط sajedmalayeri در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 21 آبان 1393, 19:42 عصر
  4. سوال: کسی میتونه کمک کنه و بمن بگه چجوری میتونم روی یک کامپیوتر
    نوشته شده توسط payam200525 در بخش شبکه و Networking‌
    پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 28 آذر 1392, 08:48 صبح
  5. اقا کسی میتونه این مشگل من را حل بکنه
    نوشته شده توسط محسن شمس در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 4
    آخرین پست: سه شنبه 10 آبان 1384, 22:35 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •