نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: کپی کردن فایل

  1. #1

    Question کپی کردن فایل

    سلام
    آیا امکانش هست که یک دستور کپی مثلاً فولدر صادر کنیم بدون اینکه پنجره کپی نمایش داده بشه
    یعنی اینکه کاربر متوجه کپی شدن اصلاً نشه؟

  2. #2

    نقل قول: کپی کردن فایل

    بله شدنی هست

    از Fso استفاده کتید

    File System Object

  3. #3

    نقل قول: کپی کردن فایل

    فایل نمی خوام کپی کنم، فولدره

  4. #4

    نقل قول: کپی کردن فایل

    دادش حداقل یه جستجو می زدی ببینی کارش چیه ضرر نداشت خدایی

    فولدر رو هم می تونه ...

    (File Sysytem Object ) که به FSO هم معروف است . این شیء قابلیت کار با Drive , Folder , File , TestStream را دارد یعنی شما می توانید پوشه و یا فایلی را از مسیری به مسیر دیگر کپی , حذف و یا منتقل کنید و هم چنین می توانید پو شه ای را در مسیر مورد نظر ایجاد کنید .برای افزودن این شیء به برنامه تان از منوی Project آیتم Refrencese را انتخاب کنید و از آن آیتمMicrosoft Script Runtime را تیک می زنید . اکنون نوبت به تعریف یک متغیر از نوع ّFso می باشد

  5. #5

    نقل قول: کپی کردن فایل

    سلام
    ابتدا از قسمت References تیک گزینه Microsoft scripting runtime رو بزنید و از کد زیر استفاده کنید :

    Dim fso As New FileSystemObject

    fso.CopyFolder "C:\A", "D:\B", True

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 28 اسفند 1394, 13:44 عصر
  2. جذب مدرس پی اچ پی (برای وب سایت اموزش پی اچ پی)
    نوشته شده توسط saeed-71 در بخش PHP
    پاسخ: 0
    آخرین پست: جمعه 02 آبان 1393, 21:39 عصر
  3. راهنمایی کنید ، نصب PECL رو xampp ویندوز - پی اچ پی 5.3
    نوشته شده توسط rezaonline.net در بخش PHP
    پاسخ: 2
    آخرین پست: جمعه 30 خرداد 1393, 17:17 عصر
  4. برنامه نویس پی اچ پی مسلط به پی اچ پی نیوک(اصفهان)
    نوشته شده توسط hamid2006zaman در بخش آگهی های استخدام
    پاسخ: 0
    آخرین پست: شنبه 27 آبان 1391, 08:19 صبح
  5. پاسخ: 4
    آخرین پست: دوشنبه 18 اردیبهشت 1391, 10:36 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •