نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: DataGridview Footer

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار پرستو پارسایی
    تاریخ عضویت
    آبان 1392
    محل زندگی
    تهران
    پست
    458

    DataGridview Footer

    با سلام من برای ایجاد Footer در دیتا گرید ویو اگردیتاگرید دیتا رو از Table دریافت کنه Foorer اطلاعات دریافت نمیکنه ولی اگر اطلاعات دیتا گرید رو با کد نویسی Add کنم Footer کار میکنه نمونه کد مورد استفاده ام رو ضمیمه کردم . برای دیتا گریدی که به تیبل محدود شده چگونه Footer ایجاد کنم .ممنون میشم اساتید در صورت اطلاعاع پاسخ دهید سپاس

      DataGridView1.DataSource = Table
    Dim total As Double
    For i As Integer = 0 To DataGridView1.RowCount - 1
    total += DataGridView1.Rows(i).Cells(0).Value
    Next
    DataGridView1.Rows.Add(Nothing, "Total", total)

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار mazoolagh
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    سن
    71
    پست
    3,044

    نقل قول: DataGridview Footer

    سلام و روز خوش
    مشخصا وقتی دیتاگرید به دیتاتیبل bound شده دیگه نمیتونین با کد بهش row اضافه کنین.
    ولی بجاش میتونین به خود دیتاتیبل اضافه کنین و البته برای توابع aggregate هم نیازی به حلقه نیست و میتونین از compute استفاده کنین:
    DataGridView1.DataSource = Table
    DIM DR AS DATAROW= Table.NEWROW
    DR(0)= Table.COMPUTE("SUM(FieldName)","")
    Table.ROWS.ADD(DR)
    آخرین ویرایش به وسیله mazoolagh : پنج شنبه 05 خرداد 1401 در 08:58 صبح

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار پرستو پارسایی
    تاریخ عضویت
    آبان 1392
    محل زندگی
    تهران
    پست
    458

    نقل قول: DataGridview Footer

    سپاسگزارم ولی خطا دریافت کردم

    1.jpg


    مشکل از یک S بود

     DataGridView1.DataSource = Table 
    Dim DR As DataRow = Table.NewRow
    DR(0) = Table.Compute("SUM(FieldName)", "")
    Table.Rows.Add(DR)




    ممنونم از پاسخ شما
    آخرین ویرایش به وسیله پرستو پارسایی : یک شنبه 01 خرداد 1401 در 10:47 صبح

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار mazoolagh
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    سن
    71
    پست
    3,044

    نقل قول: DataGridview Footer

    مشکل از یک S بود
    ممنون که اطلاع دادین، اصلاح شد.

تاپیک های مشابه

  1. سوال: چگونه میتونم یک Footer به DataGridView اضافه کنم ؟
    نوشته شده توسط gilsoft در بخش VB.NET
    پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 12 تیر 1392, 22:56 عصر
  2. درباره Page Footer و Report Footer
    نوشته شده توسط aloneman2005 در بخش گزارش سازی با Crystal Report
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 01 شهریور 1389, 23:30 عصر
  3. جابه جا کردن page footer با report footer
    نوشته شده توسط elisa1362 در بخش گزارش سازی با Crystal Report
    پاسخ: 6
    آخرین پست: پنج شنبه 11 مرداد 1386, 11:20 صبح
  4. چند سوال در مورد جمع و page Footer و Report Footer
    نوشته شده توسط kmotavali در بخش گزارش سازی با Crystal Report
    پاسخ: 5
    آخرین پست: یک شنبه 12 فروردین 1386, 12:05 عصر
  5. چرا Report Footer مقدم بر Page Footer آمده است؟
    نوشته شده توسط احمد رایان در بخش گزارش سازی با Crystal Report
    پاسخ: 4
    آخرین پست: جمعه 18 آذر 1384, 04:29 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •