نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: چگونه جابجایی ستونها و ترتیب جدید را در DataGridView ذخیره کنیم

  1. #1
    کاربر جدید آواتار Mercede3000
    تاریخ عضویت
    مرداد 1400
    محل زندگی
    تهران
    پست
    10

    Question چگونه جابجایی ستونها و ترتیب جدید را در DataGridView ذخیره کنیم

    سلام دوستان،
    من یک دیتاگریدویو دارم که به Dataset وصل است. وقتی ستونها را جابجا میکنم و ترتیب جدیدی به آن میدهم به محض بیرون
    رفتن از برنامه و اجرای مجدد آن، ستونها به ترتیب قبلی خود برمیگردند.
    سوال : چگونه و به چه ترتیبی جایگاه جدید ستونها را ذخیره کنیم که در اجراهای بعدی بهمان صورت باقی بمانند؟
    با تشکر از لطف شما.

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار پرستو پارسایی
    تاریخ عضویت
    آبان 1392
    محل زندگی
    تهران
    پست
    458

    نقل قول: چگونه جابجایی ستونها و ترتیب جدید را در DataGridView ذخیره کنیم

    وفتی اطلاعات رو تو دیتا گرید بایند میکنی میتونی ترتیب مورد نظرتون رو اعمال کنید .در خط سوم میتونید جابجایی رو اعمال کنید. از نوع سوال شما من چنین برداشتی کردم

     Dim dt = New DataTable 
    Dim cnn As New SqlConnection("Connection")
    Dim sqlcmd As New SqlCommand("SELECT ID, Name, Phone FROM TBL_Me WHERE Phone = @Phone", cnn)
    sqlcmd.Parameters.Add(New SqlParameter("@Name", txtName.text))
    sqlcmd.Parameters.Add(New SqlParameter("@Phone", txtPhone.Text))
    Dim ad = New SqlDataAdapter(sqlcmd)
    ad.Fill(dt)
    DataGridView1.DataSource = dt
    cnn.Close()

  3. #3
    کاربر جدید آواتار Mercede3000
    تاریخ عضویت
    مرداد 1400
    محل زندگی
    تهران
    پست
    10

    نقل قول: چگونه جابجایی ستونها و ترتیب جدید را در DataGridView ذخیره کنیم

    سلام ،
    ممنون از توجه شما .
    منظور من بعد از بایند شدن بود، یعنی کاربر در RunTime بتونه ترتیب ستونها رو عوض کنه و بعد از اینکه از برنامه بیرون اومد و
    وقتی دوباره برنامه رو اجرا میکنه ترتیب ستونها مطابق با آخرین تغییراتی باشه که به ستونها داده.

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار پرستو پارسایی
    تاریخ عضویت
    آبان 1392
    محل زندگی
    تهران
    پست
    458

    نقل قول: چگونه جابجایی ستونها و ترتیب جدید را در DataGridView ذخیره کنیم

    یکی از دلایلی که پاسخ دریافت نمیشه اینه که سوال برای مخاطب خوب مطرح نمیشه مثلا در پرسش شما اینکه کاربرها چگونه و چرا باید دسترسی به ترتیب ستونها را داشته باشند . هدف برای مخاطب شما مشخص نیست پس پاسخ مناسب با سوالتان دریافت نخواهید کرد . ابتدا یک شمای کلی از نوع مشکلتان بفرمایید تا برای دوستان در انجمن سوال مفهوم تر باشه تا به پاسخ مورد نظرتان برسید

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار mazoolagh
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    سن
    71
    پست
    3,044

    نقل قول: چگونه جابجایی ستونها و ترتیب جدید را در DataGridView ذخیره کنیم

    نقل قول نوشته شده توسط Mercede3000 مشاهده تاپیک
    سلام دوستان،
    من یک دیتاگریدویو دارم که به Dataset وصل است. وقتی ستونها را جابجا میکنم و ترتیب جدیدی به آن میدهم به محض بیرون
    رفتن از برنامه و اجرای مجدد آن، ستونها به ترتیب قبلی خود برمیگردند.
    سوال : چگونه و به چه ترتیبی جایگاه جدید ستونها را ذخیره کنیم که در اجراهای بعدی بهمان صورت باقی بمانند؟
    با تشکر از لطف شما.
    سلام و روز خوش
    پرسش شما 2 بخش داره:
    1- این که چجوری ترتیب ستون ها رو ذخیره کنیم و دوباره بخونیم که این مثل همه روشهای customize کردن نیازمند یک جدول مناسب هست،
    و لازمه اش این هست که بدونین ترتیب نمایش ستونها چگونه مشخص میشه.

    2- بخش بعدی این هست که چجوری با کد این ترتیب رو اعمال کنیم.

    یک راه همین هست که در پست شماره 2 آمد (ولی بیانش چندتن گویا نبود) و اون این که ترتیب آمدن فیلدها در دستور select همین ترتیب نمایش اون ها هم هست،
    پس کافی هست دستور رو تغییر بدیم - البته کاملا منطقی بنظر میاد و در عمل هم همه دیدیم که همینجور هست.
    ولی من خودم اطمینان کامل ندارم که همیشه همینجور باشه و شاید در حالتهایی از این وضعیت پیروی نکنه.
    گذشته از این، بهتر هست بجای دستکاری یک string و چسبوندن تکه های مختلف به هم مستقیما با خود دیتاگریدویو کار کنیم (البته نظر شخصی من هست)

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار mazoolagh
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    سن
    71
    پست
    3,044

    نقل قول: چگونه جابجایی ستونها و ترتیب جدید را در DataGridView ذخیره کنیم

    هر ستون دیتاگریدویو یک ویژگی به اسم displayindex داره که ترتیب نمایش اون رو مشخص میکنه.
    همچنین یک ویژگی دیگه به اسم datapropertyname داره که مشخص میکنه به کدوم فیلد از جدول bind شده.
    با این حساب یک جدول (مثلا به اسم ColumnsOrder) میسازیم و برای هر ستون این مقادیر رو در اون میریزیم.

    حالا کافی هست یک حلقه به ازای هر ستون دیتاگریدویو بسازیم که براساس datapropertyname اون ستون مقدار displayindex رو از ColumnsOrder بخونه و اعمال کنه.

    برای ذخیره وضعیت ستونها هم در رخداد form closing حلقه مشابهی میسازیم ولی این بار مقادیر رو ذخیره میکنیم.

  7. #7
    کاربر جدید آواتار Mercede3000
    تاریخ عضویت
    مرداد 1400
    محل زندگی
    تهران
    پست
    10

    نقل قول: چگونه جابجایی ستونها و ترتیب جدید را در DataGridView ذخیره کنیم

    نقل قول نوشته شده توسط mazoolagh مشاهده تاپیک
    هر ستون دیتاگریدویو یک ویژگی به اسم displayindex داره که ترتیب نمایش اون رو مشخص میکنه.
    همچنین یک ویژگی دیگه به اسم datapropertyname داره که مشخص میکنه به کدوم فیلد از جدول bind شده.
    با این حساب یک جدول (مثلا به اسم ColumnsOrder) میسازیم و برای هر ستون این مقادیر رو در اون میریزیم.

    حالا کافی هست یک حلقه به ازای هر ستون دیتاگریدویو بسازیم که براساس datapropertyname اون ستون مقدار displayindex رو از ColumnsOrder بخونه و اعمال کنه.

    برای ذخیره وضعیت ستونها هم در رخداد form closing حلقه مشابهی میسازیم ولی این بار مقادیر رو ذخیره میکنیم.
    سلام ،
    ممنون از توجه شما ،
    بنظر میرسه که با این راهی که دادید به نتیجه برسم.
    تست میکنم و نتیجه رو میگم.
    ممنون از لطف شما.

تاپیک های مشابه

  1. سوال: بهم ریختن ترتیب ستون های dataGridView هنگام اجرا
    نوشته شده توسط barbimusic در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 03 آذر 1397, 20:05 عصر
  2. سوال: جابجایی ستونهای datagridview
    نوشته شده توسط behnam3000 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 26 مرداد 1394, 12:45 عصر
  3. سوال: تعیین نوع ستون DataGridView پس از پر شدن با نتیجه LINQ
    نوشته شده توسط mandegaran در بخش دسترسی به داده ها (ADO.Net و LINQ و ...)
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 22 بهمن 1389, 12:56 عصر
  4. تعیین نوع ستون DataGridView پس از پر شدن با نتیجه LINQ
    نوشته شده توسط mandegaran در بخش VB.NET
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 11 بهمن 1389, 08:55 صبح
  5. سوال: تعیین نوع ستون DataGridView پس از پر شدن با نتیجه LINQ
    نوشته شده توسط mandegaran در بخش C#‎‎
    پاسخ: 0
    آخرین پست: دوشنبه 11 بهمن 1389, 00:20 صبح

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •