نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: عدم شناسایی جاوا اسکریپت توسط ویژوال استادیو

  1. #1

    عدم شناسایی جاوا اسکریپت توسط ویژوال استادیو

    سلام
    وقت همگی بخیر
    من میخوام جاوا اسکریپت رو هم یاد بگیرم با ویژوال استادیو 2019 (سی شارپ بلدم و میخوام فراند اند رو هم با همین ویژوال بنویسم)
    دستورات alert رو برام اجرا میکنه ولی دستور زیر رو خطا میده و اجرا نمی کنه؟؟؟؟؟
    از لحاظ دستوری درست نوشتم (چون دقیقا مثال استاد درس بود)
    ولی مرورگر کروم(اخرین ورژن هست)خطا میده
    دستور سی شارپ :
    <%@ Page Language="C#‎‎‎‎" AutoEventWireup="true" CodeFile="Default.aspx.cs" Inherits="_Default" %>

    <!DOCTYPE html>


    <html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">
    <head runat="server">
    <title>java script</title>
    <script src="JavaScript.js"></script>
    </head>
    <body>
    <form id="form1" runat="server">
    <div id="main">
    <h1 id="title" class="titr2">salam javascript</h1>

    <ul>
    <li class="itemli">item1</li>
    <li class="itemli">item2</li>
    <li class="itemli">item3</li>
    <li class="itemli">item4</li>
    <li class="itemli">item5</li>
    </ul>
    </div>
    </form>
    </body>
    </html>





    دستور جاوا اسکریپت
    [JAVA]

    console.log(document.querySelector('.itemli').inne rHTML)

    خطا :
    Untitled.jpg

    ممنون میشم راهنمایی بفرمایید

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار mazoolagh
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    سن
    71
    پست
    3,044

    نقل قول: عدم شناسایی جاوا اسکریپت توسط ویژوال استادیو

    سلام و روز خوش
    کدی که گذاشتین هیچ مشکلی نداره :
    console.log(document.querySelector('.itemli').inne  rHTML);


    ولی اون پیغام خطا نشون میده که کلاس itemli رو پیدا نکرده در نتیجه حاصل querySelector برابر null میشه و بالطبع innerHTML خطا میده.
    با دقت چک کنین که اسم ها دقیقا درست باشه.

  3. #3

    نقل قول: عدم شناسایی جاوا اسکریپت توسط ویژوال استادیو

    سلام

    <script src="JavaScript.js"></script>

    این رو بذار بعد از تگ بسته شدن Body یعنی اینجا :
    </body>

  4. #4

    نقل قول: عدم شناسایی جاوا اسکریپت توسط ویژوال استادیو

    سلام
    خودتون رو جای مرورگر بذارید:
    1. فایل html شما رو باز می‌کنه
    2. میرسه به تگ script و فایل javascript رو اجرا می‌کنه
    3. تگ با کلاس itemli پیدا نمی‌کنه چون هنوز به قسمتی از html نرسیده که اون تگ ساخته می‌شه
    4. ارور میده ولی پردازش html رو ادامه میده
    5. تگ‌ها رو می‌سازه و شما صفحه رو می‌بینید

    برای این که مشکل حل بشه دوتا راه ساده دارین:
    1. تگ script رو آخر صفحه بذارین (اما داخل body باشه یعنی قبل از نوشتن </body>)
    2. توی فایل js اون خط از کدتون رو داخل document.onload بذارین که بعد از بارگذاری کامل صفحه، اجرا بشه

    document.onload = function() {console.log(document.querySelector('.itemli').inn  erHTML)}

تاپیک های مشابه

  1. سوال: دیباگ کدهای جاوا اسکریپت در ویژوال استدیو و asp.net
    نوشته شده توسط bade saba در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 11 مهر 1392, 00:05 صبح
  2. سوال: GUID تولیدی توسط ویژوال استدیو
    نوشته شده توسط matin.soft در بخش C#‎‎
    پاسخ: 7
    آخرین پست: دوشنبه 01 آبان 1391, 15:34 عصر
  3. دسترسی به المانهایی از صفحه که توسط جاوا اسکریپت ایجاد شده
    نوشته شده توسط mohsen musavi در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 4
    آخرین پست: شنبه 26 فروردین 1391, 15:58 عصر
  4. سوال: عدم شناسایی MSDN توسط ویژوال استودیو
    نوشته شده توسط hamparvaz در بخش برنامه نویسی مبتنی بر Microsoft .Net Framework
    پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 04 مهر 1387, 21:21 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •