نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: علت کار نکردن شرط زیر؟

  1. #1

    علت کار نکردن شرط زیر؟

    دوستان سلام ،من دارم ماشین حساب مینویسم بعد برای دکمه هایی که عدد تایپ میکنن شرط نوشتم که اگه فوکوس روی تکست باکس ۱ بود اونجا متنو وارد کنه اگه نه داخل تکست باکس ۲ وارد کنه. ولی متاسفانه کد کار نمیکنه و من متوجه مشکلش نمیشم.
    if (textBox1.Focus() == true)
    {
    textBox1.Text = textBox1.Text + "1";
    }
    else
    {
    textBox2.Text = textBox2.Text + "1";
    }

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار ebrahim.rayatparvar
    تاریخ عضویت
    آبان 1392
    محل زندگی
    https://www.youtube.com/c/zangclass
    پست
    714

    نقل قول: علت کار نکردن شرط زیر؟

    سلام دوست عزیز
    ببینید اولا برای دیدن اینکه فوکوس شده باید تو شرطت از textBox1.Focused استفاده کنی و بعدش اینو کجا نوشتی اگه تو دکمه هست خوب هر باری که رو دکمه کلیک کنی فوکوس از روی تکس باکست برداشته میشه کلا و همیشه جوابت false میشه.

    با تشکر
    ابراهیم

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار mmbguide
    تاریخ عضویت
    اسفند 1386
    محل زندگی
    منظومه شمسی
    پست
    1,182

    نقل قول: علت کار نکردن شرط زیر؟

    سلام

    میتونید یک متغیر در سطح فرم تعریف کنید و در رویداد GetFocuse هر دو TextBox کدی بنویسی که مقدار متغیر تعریف شده در سطح فرم را مقدار دهی کنه. مثلا یک متغیر از نوع int تعریف میکنید که اگر اولین TextBox فوفکوس گرفت مقدارش 1 بشه و اگر دومی فوفکوس گرفت مقدارش بشه 2. حالا شرط رو بر مبنای مقدار این متغیر انجام بده.

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 70
    آخرین پست: شنبه 30 آبان 1394, 20:13 عصر
  2. سوال: چرا زیر سطح های منوی بازشو، زیر بقیه Divها قرار می گیره؟(مثل این تصویر)
    نوشته شده توسط fa_karoon در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 4
    آخرین پست: جمعه 08 شهریور 1392, 21:13 عصر
  3. سوال: آیا راهی هست که بدون اینکه فرم بالایی پایین فرم زیرش بره فوکوس رو به فرم زیرش منتقل کنه؟
    نوشته شده توسط mbshareat در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 29 فروردین 1391, 09:56 صبح
  4. سوال: زیر آیتمهای منو در Google chrome زیر banner سایت قرار میگیره
    نوشته شده توسط majid784 در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 5
    آخرین پست: سه شنبه 08 آذر 1390, 18:07 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •