نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: بهترین روش نمایش صفحات با متد get

  1. #1

    بهترین روش نمایش صفحات با متد get

    سلام دوستان
    فرض کنید یک صفحه داریم و در این صفحه، بخش های مختلف که دارای توابع مختلف هستند قرار دارد که با متد get نمایش داده می شوند. حالا بهترین بهینه ترین راه برای نمایش این بخش ها چی هست.
    برای مثال با if elseif یا switch یا ....
    در حال حاضر من این بخش ها را با استفاده از switch نمایش می دهم. تعداد بخش ها هم بالا 10 تا است.

    switch (true) {
    case (isset($_GET['sec']) && !empty($_GET['sec']) && $_GET['sec'] == 'post') :
    ...
    case (isset($_GET['sec']) && !empty($_GET['sec']) && $_GET['sec'] == 'profile') :
    ...
    {

    باتشکر

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار plague
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    2,360

    نقل قول: بهترین روش نمایش صفحات با متد get

    فرق چندانی نمیکنه
    مهمترین مسئله اینه که کدت خیلی شلوغ نشه و خوانایی کد خراب نشه


    $section = isset($_GET['sec']) ? $_GET['sec'] : 'none';
    switch ($section) {
    case 'post' :
    ...
    case 'profile' :
    ...
    default :
    echo 'please select a section';

    }



    اگه کد هر سکشن زیاده میتونی کد هر سکشن رو توی یک فایل بزاری وتوی سکشن خودش include کنی اون فایل رو که صفحت شلوغ نشه

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •