نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: حذف نشدن و ننوشتن در textbox و richtextbox

  1. #1
    کاربر تازه وارد آواتار god of war 313
    تاریخ عضویت
    دی 1400
    محل زندگی
    برزخ
    پست
    90

    Post حذف نشدن و ننوشتن در textbox و richtextbox

    سلام خدمت برنامه نویسان گل
    من میخواستم بدونم چیکار باید بکنم که در vb.net از توی یک textbox و richtextbox کسی که برنامه رو اجرا میکنه بدون قفل کردن اون فیلد نه بتونه پاک کنه و نه چیزی بنویسه
    با تشکر از شمایی که جواب میدی

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار ROSTAM2
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    فارس
    پست
    1,636

    نقل قول: حذف نشدن و ننوشتن در textbox و richtextbox

    سلام.
    منظور از قفل کردن چیه؟ خصوصیت ReadOnly باید برابر True بشه.

    اگه منظور بی اثر کردن کلیدهای کیبورد هست تاپیک در موردش قبلا ایجاد شده و استفاده از رویداد kEYPRESS هست.
    آخرین ویرایش به وسیله ROSTAM2 : چهارشنبه 18 خرداد 1401 در 21:02 عصر

  3. #3
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    فروردین 1401
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    56

    نقل قول: حذف نشدن و ننوشتن در textbox و richtextbox

    ممنون مفید بود

  4. #4
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    فروردین 1401
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    56

    نقل قول: حذف نشدن و ننوشتن در textbox و richtextbox

    نقل قول نوشته شده توسط ROSTAM2 مشاهده تاپیک
    سلام.
    منظور از قفل کردن چیه؟ خصوصیت ReadOnly باید برابر True بشه.

    اگه منظور بی اثر کردن کلیدهای کیبورد هست تاپیک در موردش قبلا ایجاد شده و استفاده از رویداد kEYPRESS هست.
    با سلام اگه میشه لینک صفحه رو بدین چون هرچی گشتم نبود تو سایت
    با تشکر.

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار پرستو پارسایی
    تاریخ عضویت
    آبان 1392
    محل زندگی
    تهران
    پست
    458

    نقل قول: حذف نشدن و ننوشتن در textbox و richtextbox

    برای محدود سازی یک تکست باکس پست های زیادی وجود داره .

     Private Sub TextBoxes_KeyPress(ByVal sender As Object, ByVal e As System.Windows.Forms.KeyPressEventArgs) Handles TextBox1.KeyPress 
    If Asc(e.KeyChar) <> 8 Then
    'فقط اجازه ورود اعداد را بدهید
    If Not (Char.IsDigit(CChar(CStr(e.KeyChar))) Or e.KeyChar = ".") Then
    e.Handled = True
    End If
    'فقط یک نقطه اعشار مجاز است
    If e.KeyChar = "."c AndAlso TryCast(sender, TextBox).Text.IndexOf("."c) > -1 Then
    e.Handled = True
    End If
    End If
    End Sub



    یا به این روش :

     dim N as string = "0123456789." 
    if instr(n,e.KeyChar )<=0 then e.handled = true



    یا این کد :

    if not isnumbric(e.KeyChar) and e.KeyChar <>"." then e.handled = true


    یا این کد :

    Select Case e.KeyChar  
    Case "*"
    e.Handled = True
    Case "-"
    e.Handled = True
    Case "/"
    e.Handled = True
    Case "!"
    e.Handled = True
    Case "#"
    e.Handled = True
    Case "$"
    e.Handled = True
    Case "%"
    e.Handled = True
    Case "^"
    e.Handled = True
    Case "&"
    e.Handled = True
    Case "("
    e.Handled = True
    Case ")"
    e.Handled = True
    Case "+"
    e.Handled = True
    End Select


    If (e.KeyChar >= "0") And (e.KeyChar <= "9") = False Then
    e.Handled = True
    End If


    برای فقط خواندنی کردن تکست باکس هم دوست گرامی ROSTAM2 در پست دوم راهنمایی کردند
    آخرین ویرایش به وسیله پرستو پارسایی : دوشنبه 30 خرداد 1401 در 11:05 صبح

تاپیک های مشابه

  1. سوال: نمایش مقدار RichTextBox در یک TextBox
    نوشته شده توسط feri10 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 14 شهریور 1392, 17:35 عصر
  2. کار با richtextbox و textbox
    نوشته شده توسط Screaming در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 0
    آخرین پست: چهارشنبه 15 خرداد 1392, 19:40 عصر
  3. سوال: سؤال در مورد RichTextBox و TextBox
    نوشته شده توسط Hassan2500 در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 9
    آخرین پست: جمعه 22 اردیبهشت 1391, 13:16 عصر
  4. حرفه ای: خندانک ها يا شکلک هاي ياهو در Textbox يا vb richtextbox
    نوشته شده توسط arash020 در بخش کامپوننت ها و ابزارهای کاربردی در VB6
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 27 شهریور 1389, 12:36 عصر
  5. سوال: textbox یا richtextbox حرفه ای
    نوشته شده توسط ali.hojjati در بخش VB.NET
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 09 فروردین 1389, 10:01 صبح

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •