نمایش نتایج 1 تا 9 از 9

نام تاپیک: جمع یک ستون از دیتابیس و نمایش در لیبل

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار Fery666
    تاریخ عضویت
    بهمن 1386
    محل زندگی
    تنکابن
    پست
    211

    جمع یک ستون از دیتابیس و نمایش در لیبل

    سلام وقتتون بخیر خسته نباشید .

    من یه جدول دارم که میخوام ستون های مبلغ رو جمع کنم .

    برای نمایش خروجی کار باید چکار کنم که در یک لیبل نمایش بده .

    کد اتصال به جدول منم اینه :


    con.Open()
    DS = New DataSet
    DV = New DataView
    strsql = "Select SUM(Mablagh) AS Jam_Mablagh From tblDaryaft"
    DA = New OleDbDataAdapter(strsql, con)
    DS.Clear()
    DA.Fill(DS, "tblDaryaft")
    DV = DS.Tables("tblDaryaft").DefaultView
    con.Close()


  2. #2
    کاربر دائمی آواتار mazoolagh
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    سن
    71
    پست
    3,030

    نقل قول: جمع یک ستون از دیتابیس و نمایش در لیبل

    USING con AS NEW OLEDBCONNECTION(.....)
    con.OPEN()
    USING CMND AS NEW OLEDBCOMMAND("Select SUM(Mablagh) AS Jam_Mablagh From tblDaryaft" , con)
    label.TEXT= COM.EXECUTESCALAR()
    END USING
    END USING
    آخرین ویرایش به وسیله mazoolagh : شنبه 21 خرداد 1401 در 09:06 صبح

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار mazoolagh
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    سن
    71
    پست
    3,030

    نقل قول: جمع یک ستون از دیتابیس و نمایش در لیبل

    اگر از قبل tblDaryaft رو در یک datatable ریختین، میتونین با استفاده از COMPUTE جمع رو مستقیما محاسبه کنین:

    label.TEXT= tblDaryaft_DATATABLE.COMPUTE("SUM(Mablagh)", "")


    DataGridview Footer (barnamenevis.org)

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار Fery666
    تاریخ عضویت
    بهمن 1386
    محل زندگی
    تنکابن
    پست
    211

    نقل قول: جمع یک ستون از دیتابیس و نمایش در لیبل

    سلام دوستان .

    من با این کد یه ستون از جدول رو جمع می کنم .
    ولی وقتی مقدار عدد بالا باشه خطا میده .
    باید چکاری انجام بدم ؟



    con.Open()
    DS = New DataSet
    DV = New DataView
    strsql = "Select Mablagh From tblJozeeyat Where Nam Like '%" & CB_moshtari.Text & "%'"
    DA = New OleDbDataAdapter(strsql, con)
    DS.Clear()
    DA.Fill(DS, "tblJozeeyat")
    DV = DS.Tables("tblJozeeyat").DefaultView
    Dim DR As DataRow = DV.Table.NewRow
    DR(0) = DV.Table.Compute("SUM(Mablagh)", "")
    mand = DR(0).ToString
    con.Close()


  5. #5
    کاربر دائمی آواتار ROSTAM2
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    فارس
    پست
    1,607

    نقل قول: جمع یک ستون از دیتابیس و نمایش در لیبل

    سلام.
    نمی شه برا اون تابع Compute - دیتا تایپ تعیین کرد آیا؟

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار mazoolagh
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    سن
    71
    پست
    3,030

    نقل قول: جمع یک ستون از دیتابیس و نمایش در لیبل

    نقل قول نوشته شده توسط ROSTAM2 مشاهده تاپیک
    سلام.
    نمی شه برا اون تابع Compute - دیتا تایپ تعیین کرد آیا؟
    سلام و روز خوش
    دیتاتایپ compute از نوع object هست و با توجه نوع فیلدی که روش عملیات انجام میشه مشخص میشه - خلاصه این که دیتاتایپ همون فیلد رو میگیره.
    حدس میزنم ایشون فیلد مثلا int16 یا byte دارن و نتیجه compute بزرگتر از این هست که بشه با اینها نشون داد.

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار mazoolagh
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    سن
    71
    پست
    3,030

    نقل قول: جمع یک ستون از دیتابیس و نمایش در لیبل

    نقل قول نوشته شده توسط Fery666 مشاهده تاپیک
    من با این کد یه ستون از جدول رو جمع می کنم .
    ولی وقتی مقدار عدد بالا باشه خطا میده .
    سلام دوباره
    فکر کنم شما کار رو بیخودی پیچیده اش کردین.
    دلیل خاصی داره که وقتی جدول رو پر کردین و همه چیز برای compute آماده است از روش یک دیتاویو میسازین و باز از روی این یک دیتاتیبل میسازین و بجای اینکه روی جدول اصلی compute بزنین روی این انجام میدین؟
    اون اضافه کردن row جدید برای چی هست؟

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار Fery666
    تاریخ عضویت
    بهمن 1386
    محل زندگی
    تنکابن
    پست
    211

    نقل قول: جمع یک ستون از دیتابیس و نمایش در لیبل

    نقل قول نوشته شده توسط mazoolagh مشاهده تاپیک
    سلام دوباره
    فکر کنم شما کار رو بیخودی پیچیده اش کردین.
    دلیل خاصی داره که وقتی جدول رو پر کردین و همه چیز برای compute آماده است از روش یک دیتاویو میسازین و باز از روی این یک دیتاتیبل میسازین و بجای اینکه روی جدول اصلی compute بزنین روی این انجام میدین؟
    اون اضافه کردن row جدید برای چی هست؟

    خب شما بگید زا چه طریقی جمع کنم ؟

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار mazoolagh
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    سن
    71
    پست
    3,030

    نقل قول: جمع یک ستون از دیتابیس و نمایش در لیبل

    کد دقیق رو قبلا براتون در پست های 2 و 3 گذاشتم.

    1- اگر نیازی به ریختن مقادیر جدول در دیتاتیبل ندارین و فقط جمع ستون نیاز هست که همین کد پست 2 کافیه.

    2- اگر لازم هست که حتما جدول در یک دیتاتیبل باشه (برای کارهای دیگه) و آپدیت دیتا هم نیازه که میتونین با datatadpter جدول رو پر کنین:
    DIM strsql = "SELECT ...."
    DIM DS AS NEW DATASET
    USING con AS NEW OLEDBCONNECTION(.....)
    con.OPEN()
    DIM DA AS NEW OLEDBDATAADAPTER(strsql , con)
    DA.FILL(DS)
    END USING
    label.TEXT= DS.TABLES(0).COMPUTE("SUM(Mablagh)", "")



    3- اگر واقعا به جدول نیاز هست ولی آپدیت دیتا ندارین بهتره از datareader بجای dataadapter استفاده بشه:
    DIM DT AS NEW DATATABLE
    USING con AS NEW OLEDBCONNECTION(.....)
    con.OPEN()
    USING CMND AS NEW OLEDBCOMMAND("SELECT ..." , CON)
    USING DR AS OLEDBDATAREADER= CMND.EXECUTEREADER()
    DT.LOAD(DR)
    END USING
    END USING
    END USING
    label.TEXT= DT.COMPUTE("SUM(Mablagh)", "")

تاپیک های مشابه

  1. ذخیره ستون های خاصی از دیتاتیبل در دیتابیس
    نوشته شده توسط nafisehk در بخش C#‎‎
    پاسخ: 14
    آخرین پست: شنبه 13 مهر 1392, 00:03 صبح
  2. سوال: نمایش یکستون از دیتابیس در چند ستون دیتا گرید ویو
    نوشته شده توسط mahtab.kamali در بخش C#‎‎
    پاسخ: 18
    آخرین پست: دوشنبه 16 بهمن 1391, 22:58 عصر
  3. پاسخ: 4
    آخرین پست: دوشنبه 28 فروردین 1391, 00:25 صبح
  4. پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 07 فروردین 1391, 00:53 صبح
  5. پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 01 آذر 1390, 22:08 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •