نمایش نتایج 1 تا 10 از 10

نام تاپیک: جمع مقادیر سطرهای دیتاگرید ویو با شرطی خاص

  1. #1

    جمع مقادیر سطرهای دیتاگرید ویو با شرطی خاص

    سلام دوستان
    من یه دیتاگرید ویو دارم که با ef به sql server کانکت شده
    توی این دیتاگرید ویو ستون های سال ، سهمیه ابلاغی ، تحقق یافته و کد حوزه رو داریم
    حالا میخوام جمع مقادیر ستون "سهمیه ابلاغی" برای تمام سال ها بر اساس کد حوزه رو درون یک تکست باکس بریزم مثلا جمع کل سهمیه ابلاغی سال های 1399 ، 1400 ، 1401 و .. مربوط به کد حوزه 4
    یه عکس هم از این تیبل گرفتم که ضمیمه میکنم

    ممنون میشم کمک کنین

    Loan.jpg

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار پرستو پارسایی
    تاریخ عضویت
    آبان 1392
    محل زندگی
    تهران
    پست
    458

    نقل قول: جمع مقادیر سطرهای دیتاگرید ویو با شرطی خاص

    سلام کد حوزه مورد نظرتون رو فیلتر کنید و سپس از sum برای سهمیه ابلاغی استفاده کنید

  3. #3

    نقل قول: جمع مقادیر سطرهای دیتاگرید ویو با شرطی خاص

    اگه اشتباه نکنم شما دارین راه حل در مورد اکسل می دین
    درسته؟

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار پرستو پارسایی
    تاریخ عضویت
    آبان 1392
    محل زندگی
    تهران
    پست
    458

    نقل قول: جمع مقادیر سطرهای دیتاگرید ویو با شرطی خاص

    خیر در پست اول دیتابیس رو معرفی نموده اید .

    https://stackoverflow.com/questions/...n-datagridview

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار پرستو پارسایی
    تاریخ عضویت
    آبان 1392
    محل زندگی
    تهران
    پست
    458

    نقل قول: جمع مقادیر سطرهای دیتاگرید ویو با شرطی خاص

    آخرین ویرایش به وسیله پرستو پارسایی : شنبه 28 خرداد 1401 در 20:34 عصر

  6. #6

    نقل قول: جمع مقادیر سطرهای دیتاگرید ویو با شرطی خاص

    ممنون از توجه و راهنمایتون
    توی لینک بررسی میکنم ، اگه به جواب نرسیدم ، با اجازه بازم مزاحمتون میشم . چون یه پروژه مشتریه و باید هرچی زودتر تحویلش بدم

  7. #7

    نقل قول: جمع مقادیر سطرهای دیتاگرید ویو با شرطی خاص

    متاسفانه جواب نداد

  8. #8
    کاربر تازه وارد آواتار مجید آرتا
    تاریخ عضویت
    شهریور 1393
    محل زندگی
    ایران، بلوچستان، ایرانشهر
    سن
    30
    پست
    48

    نقل قول: جمع مقادیر سطرهای دیتاگرید ویو با شرطی خاص

    نقل قول نوشته شده توسط سعید هامین مشاهده تاپیک
    متاسفانه جواب نداد
    سلام
    به لینک زیر مراجعه کنید
    https://stackoverflow.com/questions/...s-with-same-id

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار mazoolagh
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    سن
    71
    پست
    3,044

    نقل قول: جمع مقادیر سطرهای دیتاگرید ویو با شرطی خاص

    نقل قول نوشته شده توسط سعید هامین مشاهده تاپیک
    متاسفانه جواب نداد
    اگر گرید bound هست مستقیما از روی datasource میتونین محاسبه کنین.

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار samiasoft
    تاریخ عضویت
    مهر 1391
    محل زندگی
    اردبیل
    پست
    1,242

    نقل قول: جمع مقادیر سطرهای دیتاگرید ویو با شرطی خاص

    نقل قول نوشته شده توسط سعید هامین مشاهده تاپیک
    سلام دوستان
    من یه دیتاگرید ویو دارم که با ef به sql server کانکت شده
    میخوام جمع مقادیر ستون "سهمیه ابلاغی" برای تمام سال ها بر اساس کد حوزه رو درون یک تکست باکس بریزم مثلا جمع کل سهمیه ابلاغی سال های 1399 ، 1400 ، 1401 و .. مربوط به کد حوزه 4
    سلام وقت بخیر
    کوئری نوشتن فکرنمیکنم کارسختی باشه ... بقیشو خودتون کامل کنید... شرط whrere
    var result = db.tbl_1.GroupBy(o => o.codeHoze) 
    .Select(g => new { codeHoze = g.Key, total = g.Sum(i => i.sahm) });


    foreach (var group in result)
    {
    Console.WriteLine("codeHoze = {0} sum={1}", group.codeHoze, group.sahm);
    }

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 4
    آخرین پست: شنبه 24 فروردین 1398, 12:59 عصر
  2. سوال: انتقال یک پیام از کنترلر به ویو با کمک ویو دیتا یا ویو بق
    نوشته شده توسط kamran_14 در بخش ASP.NET MVC
    پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 12 اسفند 1394, 16:50 عصر
  3. پاسخ: 0
    آخرین پست: یک شنبه 31 فروردین 1393, 17:52 عصر
  4. اتصال دیتای سورس گریدویو داخلی به تکس باکس گرید ویو اصلی
    نوشته شده توسط mostafa_tak2000 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 0
    آخرین پست: جمعه 04 اسفند 1391, 13:30 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •