نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: فراخوانی وب سرویس در فلاتر

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار saeed-kh
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    مازندران - بابل
    پست
    146

    فراخوانی وب سرویس در فلاتر

    سلام من یک وب سرویس دارم به آدرس https://url.asmx
    این وب سرویس یک متد با نام method دارد، این متد یک سری پارامتر مثل p1 و p2 داره.
    چجوری باید این متد از وب سرویس را در فلاتر فراخوانی کنم؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار fakhravari
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    بوشهر
    سن
    32
    پست
    7,945

    نقل قول: فراخوانی وب سرویس در فلاتر





تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 0
    آخرین پست: یک شنبه 09 شهریور 1393, 00:27 صبح
  2. پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 31 تیر 1392, 20:21 عصر
  3. گفتگو: راست نویس,چپ نویس و وسط نویس در textarea
    نوشته شده توسط djscsi در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 30 شهریور 1387, 18:43 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •