نمایش نتایج 1 تا 10 از 10

نام تاپیک: حرکت تصویر png چسبیده به موس روی فرم و همه کنترل های روی فرم در winform در C#‎‎

  1. #1

    حرکت تصویر png چسبیده به موس روی فرم و همه کنترل های روی فرم در winform در C#‎‎

    سلام
    من یک برنامه با سی شارپ نوشتم که توی اون میخوام یک تصویر png مثلا یک قلم مو به موس بچسبه و با اون حرکت کنه . مشکل من اینجاست که اون تصویر روی کنترل های درون فرم که میرسه دیگه حالت transparent نداره . تنها راه حلی که براش پیدا کردم این بود که روی هر کنترلی که میره parent تصویر قلم مو رو به اون کنترل تغییر بدم ولی مشکلی که این راه حل داره اینه که تصویر قلم مو وقتی به لبه های کنترل میرسه بریده میشه .
    برای توضیح بهتر باید بگم مثلا برنامه من قراره مثل یک برنامه نقاشی وقتی قلم مو روی یک تصویر کلیک کرد اون تصویر رنگش عوض بشه . روی فرم چند تا تصویر توی چند تا picturebox و panel دارم .

    2.jpg3.jpg1.jpg

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار ROSTAM2
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    فارس
    پست
    1,646

    نقل قول: حرکت تصویر png چسبیده به موس روی فرم و همه کنترل های روی فرم در winform در C#‎‎

    سلام.
    اونطور که از نوشته ها پیداست می خوای رنگ نقاشی ها تو عوض کنی اونم با انتخاب هر کدوم از قلم موها.

    سوال: با کلیک رو قلم موها برای نشانگر ماوس چه اتفاقی می افته که تغییر می کنه و به شکل قلم موی مدنظر در می آد؟!!!

  3. #3

    نقل قول: حرکت تصویر png چسبیده به موس روی فرم و همه کنترل های روی فرم در winform در C#‎‎‎

    نقل قول نوشته شده توسط ROSTAM2 مشاهده تاپیک
    سلام.
    اونطور که از نوشته ها پیداست می خوای رنگ نقاشی ها تو عوض کنی اونم با انتخاب هر کدوم از قلم موها.

    سوال: با کلیک رو قلم موها برای نشانگر ماوس چه اتفاقی می افته که تغییر می کنه و به شکل قلم موی مدنظر در می آد؟!!!
    سلام درسته . یک picturebox به موس میچسبه که با یک تایمر دائما نشانگر موس رو دنبال میکنه . تصویر قلم مو توی اون picturebox هست
    در ضمن حرکت قلم مو , parent اون picturebox بر اساس این که نشانگر موس روی کدام کنترل قرار گرفته باشه تغییر میکنه .

  4. #4

    نقل قول: حرکت تصویر png چسبیده به موس روی فرم و همه کنترل های روی فرم در winform در C#‎‎‎

    اگر روشی که انتخاب کردم درست نیست لطفا راهنماییم کنین از چه روشی استفاده کنم

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار mazoolagh
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    سن
    71
    پست
    3,055

    نقل قول: حرکت تصویر png چسبیده به موس روی فرم و همه کنترل های روی فرم در winform در C#‎‎

    البته من بلد نیستم ولی اگر هدف تغییر شکل mouse pointer هست روش اشتباه هست و نیازی به این کار نیست.
    یک جستجو روی cutom mouse pointer/cursor انجام بدین احتمالا جواب میگیرین و باحتمال زیاد در خود کتابخانه های دات نت هم ابزار مناسب برای جایگزینی یک فایل تصویری (یا چیزی شبیه این) پیدا میشه.

    از زمان کمودور 64 کاربردهای شبیه این بوده.

  6. #6

    نقل قول: حرکت تصویر png چسبیده به موس روی فرم و همه کنترل های روی فرم در winform در C#‎‎

    نقل قول نوشته شده توسط mazoolagh مشاهده تاپیک
    البته من بلد نیستم ولی اگر هدف تغییر شکل mouse pointer هست روش اشتباه هست و نیازی به این کار نیست.
    یک جستجو روی cutom mouse pointer/cursor انجام بدین احتمالا جواب میگیرین و باحتمال زیاد در خود کتابخانه های دات نت هم ابزار مناسب برای جایگزینی یک فایل تصویری (یا چیزی شبیه این) پیدا میشه.

    از زمان کمودور 64 کاربردهای شبیه این بوده.
    سلام از اون روش استفاده کردم ولی دو تا مشکل داشتم یکی تصویری که برای نشانگر موس گذاشته میشد کوچیک بود و نمیتونستم بزرگش کنم و دوم اینکه روی بعضی سیستم ها نمیدونم ویندوز چه تنظیماتی داره که اجازه نمیده نشانگر عوض بشه و برنامه خطا میده .

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار samiasoft
    تاریخ عضویت
    مهر 1391
    محل زندگی
    اردبیل
    پست
    1,242

    نقل قول: حرکت تصویر png چسبیده به موس روی فرم و همه کنترل های روی فرم در winform در C#‎‎‎‎

    نقل قول نوشته شده توسط شادی تولایی مشاهده تاپیک
    سلام از اون روش استفاده کردم ولی دو تا مشکل داشتم یکی تصویری که برای نشانگر موس گذاشته میشد کوچیک بود و نمیتونستم بزرگش کنم و دوم اینکه روی بعضی سیستم ها نمیدونم ویندوز چه تنظیماتی داره که اجازه نمیده نشانگر عوض بشه و برنامه خطا میده .
    سلام وقت بخیر
    تصویر png را با استفاده از نرم افزارهایی مثل فتوشاپ یا سایت زیر به فرمت cur تبدیل کنید
    و به این شکل میتونید ازش استفاده کنید :
      this.Cursor = new Cursor(Application.StartupPath + "\\Cursor1.cur");

    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    آخرین ویرایش به وسیله samiasoft : یک شنبه 29 خرداد 1401 در 20:00 عصر

  8. #8

    نقل قول: حرکت تصویر png چسبیده به موس روی فرم و همه کنترل های روی فرم در winform در C#‎‎‎‎‎

    نقل قول نوشته شده توسط samiasoft مشاهده تاپیک
    سلام وقت بخیر
    تصویر png را با استفاده از نرم افزارهایی مثل فتوشاپ یا سایت زیر به فرمت cur تبدیل کنید
    و به این شکل میتونید ازش استفاده کنید :
      this.Cursor = new Cursor(Application.StartupPath + "\\Cursor1.cur");

    سلام ممنونم از راهنمایی تون . این کارو انجام دادم ولی با این که حجم فایل ساخته شده فقط 262 کیلوبایته پیغام outofmemory میده .
    system.outofmemoryexception insufficient memory to continue the execution of the program

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار samiasoft
    تاریخ عضویت
    مهر 1391
    محل زندگی
    اردبیل
    پست
    1,242

    نقل قول: حرکت تصویر png چسبیده به موس روی فرم و همه کنترل های روی فرم در winform در C#‎‎‎‎‎

    نقل قول نوشته شده توسط شادی تولایی مشاهده تاپیک
    سلام ممنونم از راهنمایی تون . این کارو انجام دادم ولی با این که حجم فایل ساخته شده فقط 262 کیلوبایته پیغام outofmemory میده .
    system.outofmemoryexception insufficient memory to continue the execution of the program
    رزولیشن تصویر رو چک کنید. تصویری که من تست کردم 128 در 128 بود با عمق رنگ 32 بیت
    اگر نتونستید فایل png تصویر موردنظر را ارسال کنید تا بررسی کنم

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار ROSTAM2
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    فارس
    پست
    1,646

    نقل قول: حرکت تصویر png چسبیده به موس روی فرم و همه کنترل های روی فرم در winform در C#‎‎

    سلام.

    برای تغییر Cursor می تونید از این روش ها هم استفاده کنید که هم فایل Cursor - Icon و PNG رو می تونید بعنوان Cursor استفاده کنید.


    Icon ICO = null ;
    Bitmap BMP;
    Icon CUR;
    private void Form1_Load(object sender, EventArgs e)
    {
    String CursorPath = string.Format("{0}{1}\\link.cur", Application.StartupPath, "\\Cursors");
    CUR = Icon.ExtractAssociatedIcon(CursorPath);
    this.PictureBox1.Image = CUR.ToBitmap();
    this.PictureBox1.Cursor = new Cursor(CUR.Handle);


    String IconPath = string.Format("{0}{1}\\Search.ico", Application.StartupPath, "\\Images");
    ICO = new Icon(IconPath);
    this.PictureBox2.Image = Image.FromFile(IconPath);
    this.PictureBox2.Cursor = new Cursor(ICO.Handle);


    String ImagePath = string.Format("{0}{1}\\New Folder.png", Application.StartupPath, "\\Images");
    BMP = new Bitmap(Image.FromFile(ImagePath), new Size(24, 24));
    this.PictureBox3.Image = BMP;
    this.PictureBox3.Cursor = new Cursor(BMP.GetHicon());


    }



    Untitled.png
    آخرین ویرایش به وسیله ROSTAM2 : سه شنبه 18 مرداد 1401 در 22:20 عصر

تاپیک های مشابه

  1. بزرگ شدن تصویر به هنگام آمدن موس بر روی عکس
    نوشته شده توسط amin_sltny در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 13
    آخرین پست: چهارشنبه 29 دی 1395, 16:45 عصر
  2. نمایش سایز بزرگ تصویر با رفتن موس روی تصویر کوچک
    نوشته شده توسط m_karimi در بخش JavaScript و Framework های مبتنی بر آن
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 18 اردیبهشت 1390, 15:39 عصر
  3. سوال: نشان دادن تصویری ار فرم هنگام بردن ماوس روی لینک
    نوشته شده توسط navid1n2000 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 5
    آخرین پست: شنبه 23 مرداد 1389, 17:58 عصر
  4. سوال: تغییر دو تصویر با رفتن موس بر روی یک تصویر
    نوشته شده توسط IranVisual در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 20 خرداد 1387, 11:27 صبح
  5. مشخص شدن قرارگیری ماوس روی کنترل تصویر!؟
    نوشته شده توسط drhadi_20 در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 13
    آخرین پست: سه شنبه 08 خرداد 1386, 19:27 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •