نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: علت این خطا در اندروید چیه؟

  1. #1

    علت این خطا در اندروید چیه؟

    سلام دوستان وقت بخیر
    وقتی برنامه رو می زنم اجرا بشه این خطا رو میده لطفا راهنمایی کنید چیکار کنم درست بشه
    Unable to determine application id: com.android.tools.idea.run.ApkProvisionException: Error loading build artifacts from: D:\Almas\app\build\outputs\apk\debug\output-metadata.json

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار Nevercom
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    محل زندگی
    بستک
    سن
    35
    پست
    1,118

    نقل قول: علت این خطا در اندروید چیه؟

    پاسخ‌هایی که به این سوال در StackOverflow داده شده رو بررسی کنید، به احتمال زیاد مشکلتون برطرف میشه
    https://stackoverflow.com/q/56440572/1686304

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 0
    آخرین پست: یک شنبه 21 شهریور 1395, 21:07 عصر
  2. پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 22 آبان 1393, 18:34 عصر
  3. پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 12 بهمن 1391, 12:21 عصر
  4. آنتی ویروسم همه ی فایل های اجرایی رو به عنوان ویروس تشخیص میده
    نوشته شده توسط nofuzi در بخش تالار های مرتبط با شبکه و امنیت
    پاسخ: 0
    آخرین پست: شنبه 06 فروردین 1390, 12:25 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •