نمایش نتایج 1 تا 9 از 9

نام تاپیک: نمايش يک پارامتر که به صورت عدد يا رشته به پروسيجر داده شده

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار mbshareat
    تاریخ عضویت
    آبان 1387
    محل زندگی
    شهر مقدس قم-چهارمردان-کوچه 37
    پست
    921

    نمايش يک پارامتر که به صورت عدد يا رشته به پروسيجر داده شده

    سلام عليکم
    احتمالا عنوان گويا نيست.من يک کد در سورسهای نمونه آموزشي ديدم:
    function ValToString(Value: Variant): String;
    begin
    case TVarData(Value).VType of
    varSmallInt,
    varInteger : Result := IntToStr(Value);
    varSingle,
    varDouble,
    varCurrency : Result := FloatToStr(Value);
    varDate : Result := FormatDateTime('dd.mm.yyyy', Value);
    varBoolean : if Value then Result := 'T' else Result := 'F';
    varString : Result := Value;
    else Result := '';
    end;
    end;

    از اين تابع براي نمايش رشته و عدد اعشار استفاده کردم اما نتونست عدد صحيح مثلا يک رو نشون بده.
    من گاهي در برنامه هام براي اشکال زدايي مقدار يک متغير رو براي خودم نمايش ميدم. دوست داشتم بشه گاهي ترکيبي از عدد و رشته رو به صورت آرايه به يک پروسيجر بدم که نمايش بده.
    ممنون ميشم راهنمايي کنيد




  2. #2

    نقل قول: نمايش يک پارامتر که به صورت عدد يا رشته به پروسيجر داده شده

    سلام. VarToStr

    به جای Variant در پارامتر ورودی می تونید از Const هم استفاده کنید.
    توابع تبدیل تاریخ با دقت 5000 سال
    پذیرش پروژه، کامپوننت، آموزش برنامه نویسی (دلفی، اس کیو ال، ..) -> 09123780840

    دوستای گلم حمایت کنید : https://cafebazaar.ir/app/com.nikanmehr.marmarxword/


    نرم افزار پخش مویرگی

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار mbshareat
    تاریخ عضویت
    آبان 1387
    محل زندگی
    شهر مقدس قم-چهارمردان-کوچه 37
    پست
    921

    نقل قول: نمايش يک پارامتر که به صورت عدد يا رشته به پروسيجر داده شده

    ممنون.VarToStr خوب بود

    متوجه منظورتون از این جمله نشدم:
    "به جای Variant در پارامتر ورودی می تونید از Const هم استفاده کنید."

  4. #4

    نقل قول: نمايش يک پارامتر که به صورت عدد يا رشته به پروسيجر داده شده

    یه مدل پاس دادن پارامتره شبیه به پاس دادن اشاره گر.

    procedure Proc(const x);

    untyped parameter in delphi
    توابع تبدیل تاریخ با دقت 5000 سال
    پذیرش پروژه، کامپوننت، آموزش برنامه نویسی (دلفی، اس کیو ال، ..) -> 09123780840

    دوستای گلم حمایت کنید : https://cafebazaar.ir/app/com.nikanmehr.marmarxword/


    نرم افزار پخش مویرگی

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار mbshareat
    تاریخ عضویت
    آبان 1387
    محل زندگی
    شهر مقدس قم-چهارمردان-کوچه 37
    پست
    921

    نقل قول: نمايش يک پارامتر که به صورت عدد يا رشته به پروسيجر داده شده

    تشکر فراوان
    استفاده از Pointer رو بلد نیستم. فکر کنم سخت تر باشه. چون باید نوع داده رو هم بدونیم.
    این کد کار نکرد:
    procedure ShowX(Const X);
    Begin
    ShowMessage(VarToStr(X^));
    End;


    فعلا به این کد رسیدم:
    procedure ShowXStr(X:Array of Variant);
    Var
    I:Byte;
    S:String;
    begin
    For I:=0 to high(X) Do
    S:=S+VarToStr(X[I])+#13;
    ShowMessage(S);
    end;

    آخرین ویرایش به وسیله mbshareat : پنج شنبه 02 تیر 1401 در 11:22 صبح

  6. #6

    نقل قول: نمايش يک پارامتر که به صورت عدد يا رشته به پروسيجر داده شده

    وقتی از high استفاده می کنی دیگه به جای 0 باید از low شروع کنی.
    وقتی از 0 شروع می کنی باید از Length منهای یک استفاده کنی.
    array of const هم می تونی استفاده کنی که شرایط خودش رو داره، برای کاری که انجام می دی معمولا همین روش خوبه.
    توابع تبدیل تاریخ با دقت 5000 سال
    پذیرش پروژه، کامپوننت، آموزش برنامه نویسی (دلفی، اس کیو ال، ..) -> 09123780840

    دوستای گلم حمایت کنید : https://cafebazaar.ir/app/com.nikanmehr.marmarxword/


    نرم افزار پخش مویرگی

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار mbshareat
    تاریخ عضویت
    آبان 1387
    محل زندگی
    شهر مقدس قم-چهارمردان-کوچه 37
    پست
    921

    نقل قول: نمايش يک پارامتر که به صورت عدد يا رشته به پروسيجر داده شده

    ببخشید مدتی مریض بودم... من قبلا امتحان کرده بودم اگر یه ارایه رو مثلا از یک تا فلان تعریف کنیم و به عنوان پارامتر به پروسیجر بدیم، اندیس شماره یک در پروسیجر معادل صفر میشه!
    در مورد کار نکردن:
    procedure ShowX(Const X);
    Begin
    ShowMessage(VarToStr(X^));
    End;

    میتونید توضیح بدید؟ ممکنه امکانات دلفی نسخه بالاتر باشه؟
    مگه Const در مقابل Var نیست ؟ میشه پارامتر بدون نوع برای پروسیجر تعریف کرد؟

  8. #8

    نقل قول: نمايش يک پارامتر که به صورت عدد يا رشته به پروسيجر داده شده

    سلام. امیدوارم بهتر شده باشید
    پارامتر بدون نوع در دلفی های XE (اگر اشتباه نکنم) اضافه شدند. نوع اونها می شه TVarRec و Variant نمی شه
    توابع تبدیل تاریخ با دقت 5000 سال
    پذیرش پروژه، کامپوننت، آموزش برنامه نویسی (دلفی، اس کیو ال، ..) -> 09123780840

    دوستای گلم حمایت کنید : https://cafebazaar.ir/app/com.nikanmehr.marmarxword/


    نرم افزار پخش مویرگی

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار mbshareat
    تاریخ عضویت
    آبان 1387
    محل زندگی
    شهر مقدس قم-چهارمردان-کوچه 37
    پست
    921

    نقل قول: نمايش يک پارامتر که به صورت عدد يا رشته به پروسيجر داده شده

    علیکم السلام و رحمة الله و برکاته .
    بهترم.خدا شما رو حفظ کنه و بر توفیقات شما اضافه کنه و در دنیا و آخرت سعادتمند باشید. تشکر می کنم

تاپیک های مشابه

  1. آموزش: پروسيجر و SQL در سي شارپ
    نوشته شده توسط reza1371 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 0
    آخرین پست: دوشنبه 10 مرداد 1390, 20:08 عصر
  2. سوال: مشكل با اين پروسيجر
    نوشته شده توسط majidmir در بخش SQL Server
    پاسخ: 9
    آخرین پست: پنج شنبه 13 خرداد 1389, 14:59 عصر
  3. سوال: اين پروسيجر درسته ؟‌
    نوشته شده توسط majidmir در بخش SQL Server
    پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 11 خرداد 1389, 17:55 عصر
  4. سوال: پروسيجر
    نوشته شده توسط dr_csharp در بخش Access
    پاسخ: 5
    آخرین پست: سه شنبه 06 اسفند 1387, 18:14 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •