نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: میانگین یک فیلد با توجه به تاریخ

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار sara_aryanfar
    تاریخ عضویت
    فروردین 1390
    محل زندگی
    جایی در ایران
    پست
    1,507

    میانگین یک فیلد با توجه به تاریخ

    با سلام من برای هر روز تعدادی رکورد دارم و نیاز دارم که میانگین هر روز رو داشته باشم یعنی مثلا امروز 5 رکورد ثبت شده میاگین همین 5 تا دیروز 10 تا ثبت شده برا دیروز میانگین اون 10 تا رو واکشی کنم و جواب حاصل شامل یک تاریخ و میانگین باشه ممنون میشم راهنمایی کنین

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار plague
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    2,360

    نقل قول: میانگین یک فیلد با توجه به تاریخ

    سلام
    وقتی سوال میپرسید کد یا ساختار دیتابیس رو بزارید

    میانگین مقدار یک فیلد رو با AVG میتونی بدست بیاری برای تاریخ هم بستگی داره به فیلدت اگه از نوع timstamp باشه که ساعت هم داشته باشه و فقط بخای تاریخ رو از توش در بیاری با تابع DATE میتونی اینکارو بکنی



    SELECT AVG(price) as avg_price , DATE(created_at) as avg_date FROM `table` WHERE DATE(created_at) = '2020-11-19' 

تاپیک های مشابه

  1. سوال: خروجی توابع جاوا اسکریپت (توابع تودرتو)
    نوشته شده توسط abpsoft در بخش JavaScript و Framework های مبتنی بر آن
    پاسخ: 6
    آخرین پست: یک شنبه 15 خرداد 1390, 15:51 عصر
  2. سوال: چگونه می توان وقتی focusروی texboxقرار می گیردبتوان فارسی تایپ کرد
    نوشته شده توسط assimar42 در بخش JavaScript و Framework های مبتنی بر آن
    پاسخ: 5
    آخرین پست: جمعه 29 بهمن 1389, 22:49 عصر
  3. چگونه مي توان محتواي يك فيلد جدول را با توجه به اطلاعات وارده در تكس باكس روي يك ليبل نشان دهد؟
    نوشته شده توسط reshehri در بخش مطالب مرتبط با بانکهای اطلاعاتی در VB6
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 10 بهمن 1389, 17:19 عصر
  4. سوال: چگونه مي توان ليست توابعي كه درون يك فايل dll قرار دارند را به دست آورد ؟
    نوشته شده توسط BORHAN TEC در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 6
    آخرین پست: جمعه 24 اردیبهشت 1389, 23:50 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •