نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: مشکل در قرار دادن متغیر در CURLOPT_POSTFIELDS

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار niksalehi
    تاریخ عضویت
    شهریور 1389
    محل زندگی
    neverland
    پست
    288

    Question مشکل در قرار دادن متغیر در CURLOPT_POSTFIELDS

    سلام، وقت شما به خیر باشه دوستان
    من برای ارسال درخواست به یک آدرس https ، از فانکشن زیر استفاده میکنم

    function file_get_contents_ssl($url) {
    $ch = curl_init();
    curl_setopt($ch, CURLOPT_SSL_VERIFYPEER, FALSE);
    curl_setopt($ch, CURLOPT_HEADER, false);
    curl_setopt($ch, CURLOPT_FOLLOWLOCATION, true);
    curl_setopt($ch, CURLOPT_URL, $url);
    curl_setopt($ch, CURLOPT_REFERER, $url);

    curl_setopt($ch, CURLOPT_POST, 1);
    curl_setopt($ch, CURLOPT_POSTFIELDS,'{"json_schema":{"category":{"v alue":"TEST"},"type":{"value":"private"}},"posting date":1655879832822168}');

    curl_setopt($ch, CURLOPT_HTTPHEADER, array(
    'Host: example.ir',
    'User-Agent: Mozilla/5.0 (Windows NT 10.0; Win64; x64; rv:101.0) Gecko/20100101 Firefox/101.0',
    'Content-Type: application/json',
    'Content-Length: 124',
    'Referer: https://example.ir/',
    'Connection: keep-alive'
    ));
    curl_setopt($ch, CURLOPT_RETURNTRANSFER, TRUE);
    curl_setopt($ch, CURLOPT_CONNECTTIMEOUT, 3000);
    curl_setopt($ch, CURLOPT_TIMEOUT, 10000);
    $result = curl_exec($ch);
    curl_close($ch);
    return $result;
    }



    برای فراخوانیش هم از این کد


    $html = file_get_contents_ssl("https://example.ir/test/");
    echo $html;



    مشکلی که دارم اینه وقتی یک مقداری رو از طریق $_GET دریافت میکنم ، و به جای قسمت 1655879832822168 در قسمت زیر جایگذاری میکنم و درخواستم رو ارسال میکنم، پاسخی از سایت دریافت نمیکنم، اما وقتی به صورت مستقیم و بدون جایگذاری متغیر در قسمت زیر درخواست رو ارسال میکنم، پاسخ رو کامل دریافت میکنم.

    curl_setopt($ch,  CURLOPT_POSTFIELDS,'{"json_schema":{"category":{"v  alue":"TEST"},"type":{"value":"private"}},"posting  date":1655879832822168}');


    مشکل از کجاست؟
    چطوری باید متغیری رو دریافت کرد و در CURLOPT_POSTFIELDS جایگذاری کرد که مشکلی پیش نیاد؟

    ممنونم

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار plague
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    2,360

    نقل قول: مشکل در قرار دادن متغیر در CURLOPT_POSTFIELDS

    سلام
    خوب باید اون کدت که مشکل داره رو بزاری تا مشکل معلوم بشه شما کد سالم رو گزاشتید
    همچنین باید دید چه ارروری میگیرید و متن اررورتون چیه که قید نکردین
    ولی خوب اگه کدت دقیقا همینه که تابع مقادیر بیرونش رو نمیبینه (ازجمله GET ) و باید وقتی صداش میزنی اون رو بهش پاس بدی



    function file_get_contents_ssl($url , $postDate ) {

    curl_setopt($ch, CURLOPT_POSTFIELDS,'{"json_schema":{"category":{"v alue":"TEST"},"type":{"value":"private"}},"posting date":'.$postDate.'}');


    }

    file_get_contents_ssl('https://example.com' , $_GET['postDate'] );

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 22 فروردین 1397, 00:42 صبح
  2. پاسخ: 12
    آخرین پست: دوشنبه 28 اسفند 1391, 07:25 صبح
  3. سوال: تعریف متغیر (متغیری در ریجستری) در ویژوال بیسیک
    نوشته شده توسط R2du-soft در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 14
    آخرین پست: دوشنبه 26 تیر 1391, 21:11 عصر
  4. سوال: من میخوام حافظه موجود در یک متغیر int را بدون عوض شدن محتوا در یک متغیر float بریزم
    نوشته شده توسط mhamohsen در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 11 دی 1389, 15:38 عصر
  5. تغییر محتوای یک متغیر BaseCollection در هنگام تعریف متغیر دیگر!
    نوشته شده توسط hassan1365 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 11 خرداد 1389, 10:29 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •