نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: اشکال در عملکرد کوکی ها در مرورگر کرم

  1. #1

    اشکال در عملکرد کوکی ها در مرورگر کرم

    با سلام خدمت دوستان برنامه نویس و اساتید گرامی
    اولا یه گلایه کنم و اون اینه که دیگه مثل سابق در این تالار کسی پاسخ نمیده قبلا خیلی بهتر بود
    یه مشکل ما رو بد جوری به چالش کشیده و اونم اینه که تو مروگر کرم به خاطر سپاری لاگین انجام نمیشه یعنی وقتی چک باکس به خاطر سپاری رو کاربر تو سامانه شرکت ما میزنه اصلا لاگین انجام نمیشه خیلی گشتم مشکل حل نشد لطفا پاسخ دهید لطفا
    ضمنا باید بگم تو iis express مشکلی نیست فقط تو هاست اتفاق میفته و تو تومروگر فایرفاکس هم مشکلی نداریم
    مشخصات پروژه
    asp.net core 3.1

    services.Configure<CookiePolicyOptions>(options =>
    {
    options.MinimumSameSitePolicy = SameSiteMode.Strict;


    });
    services.AddAuthentication(CookieAuthenticationDef aults.AuthenticationScheme)


    .AddCookie(options =>
    {
    options.ForwardDefault = CookieAuthenticationDefaults.AuthenticationScheme;
    options.LoginPath = "/Home/Index";
    options.AccessDeniedPath = "/Home/Index";
    options.ExpireTimeSpan=TimeSpan.FromHours(30);
    });
    services.ConfigureApplicationCookie(options =>
    {
    //Cookie settings



    options.Cookie.HttpOnly = true;
    options.Cookie.SameSite = SameSiteMode.Strict;
    options.SlidingExpiration = true;

    options.Cookie.Name = "zarspring";
    options.ExpireTimeSpan = TimeSpan.FromDays(1);



    });
    services.AddSession(
    options =>
    {
    options.IdleTimeout = TimeSpan.FromHours(60);
    options.Cookie.HttpOnly = true;
    options.Cookie.IsEssential = true;
    });




  2. #2

    نقل قول: اشکال در عملکرد کوکی ها در مرورگر کرم

    سلام مجدد
    لطفا دوستان راهنمایی کنند من منتظر هستم ضروریه !!!

  3. #3

    نقل قول: اشکال در عملکرد کوکی ها در مرورگر کرم

    ما همچنامن منتظر هستیم لطفا اساتید راهنمایی کنند

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار ROSTAM2
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    فارس
    پست
    1,638

    نقل قول: اشکال در عملکرد کوکی ها در مرورگر کرم

    سلام ASP.Net Core چه تفاوتی با ASP.Net داره ASP.Net MVC رو می دونم.
    من برا همین موضوع ذخیره LOGIN تو کوکی مشکل داشتم ولی ی راه حل پیدا کردم براش و درست جواب می داد ولی خیلی وقته ک وب اپلیکیشن کار نکردم یادم نیست ولی فکر کنم پروژه اش هنوز تو سیستم باشه.
    ی سوال دیگه چندتا کوکی همزمان ذخیره می کنی؟ از collection خود کوکی هم استفاده می کنی؟ یا کوکی ها تو core متفاوتند؟

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •