نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: مرورگر متفاوت از Explorer

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار ARData
    تاریخ عضویت
    بهمن 1388
    محل زندگی
    Karaj
    سن
    40
    پست
    431

    Question مرورگر متفاوت از Explorer

    سلام دوستان وقت بخیر
    آیا از مرورگری متفاوت مثل مازیلا یا کروم می توان به عنوان اکتیوایکس در فرم ها استفاده کرد
    مرورگر اکسپلورر دیگه جواب نمیده و سایت هایی که با https شروع میشن رو لود نمیکنه

  2. #2
    مدیر بخش آواتار amirzazadeh
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    تبريز
    پست
    1,947

    نقل قول: مرورگر متفاوت از Explorer

    سلام و عرض ادب
    لطفا این لینک رو تست کنید:
    https://www.devhut.net/vba-open-a-ur...irefox-chrome/

    DON'T START;OTHERWISE DON'T STOP
    .................................................
    قوانين سايت

  3. #3
    مدیر بخش آواتار amirzazadeh
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    تبريز
    پست
    1,947

    نقل قول: مرورگر متفاوت از Explorer

    برای استفاده در کروم دو خط از کد باید به این شکل اصلاح بشه:
    sFFExe = WSHShell.RegRead("HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Micr  osoft\Windows\CurrentVersion\App Paths\chrome.EXE\")
    'Open the URL
    Shell """" & sFFExe & """" & sURL & "", vbHide

    DON'T START;OTHERWISE DON'T STOP
    .................................................
    قوانين سايت

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار mazoolagh
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    سن
    71
    پست
    3,044

    نقل قول: مرورگر متفاوت از Explorer

    نقل قول نوشته شده توسط amirzazadeh مشاهده تاپیک
    لطفا این لینک رو تست کنید:
    سلام و روز خوش
    فکر کنم منظور ایشون برای باز کردن یک صفحه در فرم اکسس با چیزی شبیه کننترل web browser هست که بجای انجین internet explorer از انجین کروم یا فایرفاکس استفاده کنه؛
    اینجوری هم میشه به کل dom دسترسی داشت و هم اتوماسیون انجام داد و فقط نمایش منظور نیست.
    تا اونجا که میدونم همچین چیزی نیست (دست کم بصورت اکتیوایکس که بشه در اکسس استفاده کرد).

    چند سال پیش کنترل webview (براساس انجین edge و الان کنار گذاشته شده) و بعد webview2 اومد که این یکی بر اساس انجین chromium هست،
    و البته هیچکدوم اکتیوایکس نیست و کنترل دات نت هست.
    البته گویا در office365 امکان استفاده از از webview2 هست.

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار ARData
    تاریخ عضویت
    بهمن 1388
    محل زندگی
    Karaj
    سن
    40
    پست
    431

    نقل قول: مرورگر متفاوت از Explorer

    ممنون منظورم همین اکتیو ایکس هست که متاسفانه همگی بر پایه explorer هستن و برای کروم یا فایرفاکس نتونستم پیدا کنم

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار ARData
    تاریخ عضویت
    بهمن 1388
    محل زندگی
    Karaj
    سن
    40
    پست
    431

    نقل قول: مرورگر متفاوت از Explorer

    چرا مرورگر اکسپلورر بعد از باز کردن سایتی مثل https://www.mobilefish.com/download/ethereum/bip39.html کلیک روی کامان باتن ها کار نمی کنه و صرفا حالت فقط دیدن هست ؟ مرورگرهای مازیلا و کروم کار میکنن ولی اکسپلورر نه !

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار mazoolagh
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    سن
    71
    پست
    3,044

    نقل قول: مرورگر متفاوت از Explorer

    نقل قول نوشته شده توسط ARData مشاهده تاپیک
    چرا مرورگر اکسپلورر بعد از باز کردن سایتی مثل https://www.mobilefish.com/download/ethereum/bip39.html کلیک روی کامان باتن ها کار نمی کنه و صرفا حالت فقط دیدن هست ؟ مرورگرهای مازیلا و کروم کار میکنن ولی اکسپلورر نه !
    در واقع ie11 در نمایش این صفحه مشکلی نداره!
    فکر کنم شما این رو در کنترل webbrowser باز کردین که برپایه ie7 هست.

    ولی میتونین با تعریف شبیه سازی ie به ورژن 11 این رو دور بزنین (از طریق رجیستری) - برای یاد گرفتن روش کار جستجو کنین:
    webbrowser control emulation ie11

    من چون قبلا روی سیستم این کار رو انجام دادم این صفحه بدون مشکل باز میشه.

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار mazoolagh
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    سن
    71
    پست
    3,044

    نقل قول: مرورگر متفاوت از Explorer

    نقل قول نوشته شده توسط ARData مشاهده تاپیک
    ممنون منظورم همین اکتیو ایکس هست که متاسفانه همگی بر پایه explorer هستن و برای کروم یا فایرفاکس نتونستم پیدا کنم
    خوبی اکسس به چیزهایی از دست جمع و جور بودن، پیاده سازی سریع، گزارشگیری راحت و ساختن فرمهای bound بدون کدنویسی هست!
    قرار نیست یک ابزار در هر زمینه ای خوب باشه - تا زمانی که این خواسته ها به راحتی و بدون نیاز به وصله-پینه و دستکاری در سیستم برآورده میشه یعنی ابزار درستی انتخاب کردیم؛
    در غیر این صورت باید ابزار مناسب رو پیدا کنیم.

تاپیک های مشابه

  1. تفاوت ایجاد دیتابیس در server explorer vb 2010 با SQL Server Management Studio
    نوشته شده توسط sh2007 در بخش مدیریت دیتابیس (Database Administration)
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 20 شهریور 1390, 22:36 عصر
  2. گفتگو: آیا بهتر نبود آیکون فایل های interface در پنجره Solution Explorer متفاوت بود؟
    نوشته شده توسط alireza_tavakol در بخش C#‎‎
    پاسخ: 0
    آخرین پست: شنبه 14 شهریور 1388, 15:05 عصر
  3. جلوگیری از اجرای explorer.exe
    نوشته شده توسط Reza Safa در بخش VB.NET
    پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 24 دی 1386, 15:02 عصر
  4. نمایش فایلها و فولدها مانند Explorer
    نوشته شده توسط هامان در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 06 خرداد 1385, 14:46 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •