نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: مشکل نمایش ایتمهای ComboBox در حالت راست به چپ

  1. #1

    Question مشکل نمایش ایتمهای ComboBox در حالت راست به چپ

    با سلام و ادب
    دوستان وقتی از ComboBox دلفی استفاده میکنم در زمان راست به چپ کردن وقتی Style را csOwnerDrawFixed انتخاب میکنم ComboBox در نمایش اطلاعات از راست به چپ دچار مشکل میشه لطفا راهنمایی کنید ممنون
    Untitled-1.jpg

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار mbshareat
    تاریخ عضویت
    آبان 1387
    محل زندگی
    شهر مقدس قم-چهارمردان-کوچه 37
    پست
    962

    نقل قول: مشکل نمایش ایتمهای ComboBox در حالت راست به چپ

    سلام و احترام
    ببینید این کد به درد میخوره؟
    procedure SetWinControlBiDi(Control: TWinControl);
    var
    ExStyle: Longint;
    const
    WS_EX_NOINHERITLAYOUT = $00100000; // Disable inheritence of mirroring by children
    WS_EX_LAYOUTRTL = $00400000; // Right to left mirroring
    begin
    ExStyle := GetWindowLong(Control.Handle, GWL_EXSTYLE);
    SetWindowLong(Control.Handle, GWL_EXSTYLE, ExStyle or WS_EX_RTLREADING or WS_EX_RIGHT
    or WS_EX_LAYOUTRTL or WS_EX_NOINHERITLAYOUT );
    end;


  3. #3

    نقل قول: مشکل نمایش ایتمهای ComboBox در حالت راست به چپ

    ممنون از توجه شما دوست عزیز
    نه این کد هم همچنان همون مشکل را دارد فقط کاری که انجام میشه دکمه باز کننده ComboBox را به سمت راست منتقل میکنه
    Untitled-1.jpg

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار mbshareat
    تاریخ عضویت
    آبان 1387
    محل زندگی
    شهر مقدس قم-چهارمردان-کوچه 37
    پست
    962

    نقل قول: مشکل نمایش ایتمهای ComboBox در حالت راست به چپ

    csOwnerDrawFixed برای این هست که خودتون متن داخلش رو بنویسید. من خودم هم در برنامه ام از یه لیست باکس برای نمایش متن فارسی استفاده میکنم. باید طول متن رو با Canvas.TextWidth به دست بیارید و از Rect.Right کم کنید و با TextOut بنویسید.. البته اگر متن شما حاوی فاصله در راست یا چپ، باشه در مواردی مشکلاتی پیش میاد. در برنامه خودم، کلمات رو یکی یکی می نویسم.(در برنامه من، همه متن فارسی یا ترکیب فارسی و انگلیسی نیست و حتی شکل هم هست(قلم داس!))
    اما نمی دونم چرا نیاز دارید خودتون متن رو بنویسید؟

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 31 خرداد 1401, 22:39 عصر
  2. بدست آوردن ID متناظر با آیتم انتخابی از ComboBox
    نوشته شده توسط daniyaltjm در بخش C#‎‎
    پاسخ: 5
    آخرین پست: جمعه 19 شهریور 1395, 18:41 عصر
  3. به دست آوردن مقدار موجود در آیتم انتخاب شده ی combobox
    نوشته شده توسط pooneh_zn در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 19 آذر 1390, 23:13 عصر
  4. بدست آوردن تعداد آیتم در combobox
    نوشته شده توسط نیما حتمی در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 16 اسفند 1389, 23:30 عصر
  5. پاک کردن combobox از ایتمی که انتخاب شده است
    نوشته شده توسط amir_pro در بخش C#‎‎
    پاسخ: 4
    آخرین پست: پنج شنبه 16 فروردین 1386, 09:08 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •