نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: تعیین صفحه پیش فرض برنامه

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار mmbguide
    تاریخ عضویت
    اسفند 1386
    محل زندگی
    منظومه شمسی
    پست
    1,146

    تعیین صفحه پیش فرض برنامه

    سلام و دوستان

    در پروژه Asp.net core 6 یک صحفه پیش فرض وجود داره. چطور میشه تغییرش داد؟ من EndPoint را بصورت زیر تعریف کردم:


    app.UseEndpoints(endpoints =>
    endpoints.MapControllerRoute(
    name: "default",
    pattern: "/{controller=Home}/{action=Index}/{id?}")
    );


    و در پوشه Pages در روت برنامه یک صفحه به اسم Default.cshtml ساختم. یک Controller با نام HomeController در پوشه Controllers ایجاد کردم که فقط یک متد Index داره. حالا برنامه را که اجرا میکنم باز هم همان صفحه پیش فرض برنامه را که قبلا بود را داره نشان میده. لطفا راهنمایی کنید.

    تشکر

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار mmbguide
    تاریخ عضویت
    اسفند 1386
    محل زندگی
    منظومه شمسی
    پست
    1,146

    نقل قول: تعیین صفحه پیش فرض برنامه

    سلام دوستان

    گویا بصورت پیش فرض در پوشه Pages به دنبال Pageی با نام Index میگرده و اون را اجرا میکنه. مورد اول اینکه احتمالا باید از طریق روشی که در لینک زیر معرفی شده این Page را تغییر داد:

    https://stackoverflow.com/questions/...stead-of-pages

    اما اگر بخواهیم در پوشه Views به دنبال View مورد نظر بگرده باید چکار کنیم؟ EndPoint را هم مطابق کدهای پست قبلی تنظیم کردم و Controller و Action مورد نظر را هم ایجاد کزدم ولی نمی تونم در شروع برنامه Action خودم را اجرا کنم.

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار mmbguide
    تاریخ عضویت
    اسفند 1386
    محل زندگی
    منظومه شمسی
    پست
    1,146

    نقل قول: تعیین صفحه پیش فرض برنامه

    سلام دوستان
    ابتدا دو سرویس را بصورت زیر تنظیم کردم:


    //builder.Services.AddRazorPages();
    builder.Services.AddControllersWithViews();

    سپس میان افزارها را بصورت زیر تنظیم کردم:

    app.UseRouting();
    app.UseEndpoints(configure =>
    {
    configure.MapControllerRoute(
    name: "default",
    pattern: "{controller=Home}/{action=Index}/{id?}"
    );
    });
    //app.MapRazorPages();

    در واقع سرویس و میان افزار Razor را غیر فعال کردم و برنامه از HomeController و Index Action در شروع برنامه استفاده کرد.

تاپیک های مشابه

  1. روش تعیین یک دکمه به عنوان پیش فرض کلید اینتر
    نوشته شده توسط salehvasaleh در بخش C#‎‎
    پاسخ: 6
    آخرین پست: شنبه 04 بهمن 1393, 15:16 عصر
  2. مشکل در تعیین فیلد کلید در جدول از پیش ساخته شده
    نوشته شده توسط میلاد لطفی در بخش Management Studio
    پاسخ: 0
    آخرین پست: پنج شنبه 21 آذر 1392, 15:15 عصر
  3. پرینت با فرمت از پیش تعیین شده
    نوشته شده توسط behrad110 در بخش ابزارهای گزارش سازی
    پاسخ: 10
    آخرین پست: دوشنبه 07 اردیبهشت 1388, 17:15 عصر
  4. انجام اعمال خاص در زمانهای از پیش تعیین شده
    نوشته شده توسط majid_afra222 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 9
    آخرین پست: یک شنبه 14 خرداد 1385, 15:06 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •