نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: ارسال اطلاعات یک فرم از حلقه فرم ها

  1. #1

    Question ارسال اطلاعات یک فرم از حلقه فرم ها

    سلام
    دوستان من یک حلقه دارم که شامل چندین فرم با مشخصات منحصر بفرد خودشون هستند. که شامل اطلاعات برای ارسال به درگاه پرداختند. قیمت، توضیحات و...
    برای اینکه بتونم بدون اینکه در فرم، فیلد هیدن درست کنم که مقادیر رو برای ارسال بفرسته (چون این کار را انجام دادم و کاربر براحتی میتونه مقادیر رو از طریق html تغییر بده) چگونه می تونم مقادیر اصلی رو بدون تقلب کاربر ارسال کنم به درگاه؟ نمونه کد من:

    if ('POST' == $_SERVER['REQUEST_METHOD'] && isset($_POST['action']) && $_POST['action'] == 'submit') {
    $amount = "";
    $mobile = '';
    $factorNumber = "";
    $description = "";
    $redirect = "";
    $result = gatway_send($api, $amount, $redirect, $mobile, $factorNumber, $description);
    $result = json_decode($result);
    if ($result->status) {
    $go = "https://pay.ir/pg/$result->token";
    header("Location: $go");
    } else {
    echo $result->errorMessage;
    }
    }
    foreach (OPTION['box'] as $box): ?>
    <form method="post">
    <div>
    <div>
    <h3><?php echo $box['title'] ?></h3>
    <div>
    <?php echo $box['price']; ?>
    </div>
    <div>
    <?php echo $box['desc'] ?>
    </div>
    <div>
    <?php echo $box['number']; ?>
    </div>
    <div>
    <input type="hidden" name="action" value="submit">
    <button type="submit">خرید</button>
    </div>
    </div>
    </div>
    </form>
    <?php endforeach;

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار plague
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    2,360

    نقل قول: ارسال اطلاعات یک فرم از حلقه فرم ها

    معمولا خدماتی که میخاید بفروشید رو از قبل توی دیتابیس ذخیره میکنن
    توی فرم کاربری شناسه اون محصول قرار داده میشه
    وقتی فرم ثبت میشه شناسه رو از دیتبایس میخونی و قیمتش و اطلاعات لازم دیگه رو در میاری و میفرستی به درگاه

  3. #3

    نقل قول: ارسال اطلاعات یک فرم از حلقه فرم ها

    محصولی برای فروش نیست و صرفا طبق قیمتی که در فرم وجود داره به درگاه پرداخت متصل میشه و...

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار plague
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    2,360

    نقل قول: ارسال اطلاعات یک فرم از حلقه فرم ها

    وقتی قیمت رو توی فرم بزارید عملا مثل اینه که از بازدید کننده دارید قیمت رو میپرسید
    اگه نمیخای تو دیتبایس بزاری
    میتونی یه آرایه داشته باشی که توش شناسه و قیمت ها باشه

    $items = [

    1 => 1000 ,
    2 => 1500 ,
    3 => 2500 ,

    ];



    کاربر تو فرم شناسه 1/2/3 رو بفرسته و شما از توی آرایه قیمت رو در بیاری


    وگرنه اینکه مقادیر فرم رو کاربر نتونه تغییر بده و مقادیر اولیه رو بگیری و اینحرفا ممکن نیست

  5. #5

    نقل قول: ارسال اطلاعات یک فرم از حلقه فرم ها

    اگه نمیخواهید اطلاعات خرید کاربر رو تو دیتابیس ذخیره کنید میتونین از سشن استفاده کنین و بعد از برگشت از بانک اطلاعات رو با سشن مقایسه کنین

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •