نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: اوردن صوت در داخل برنامه

  1. #1
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    فروردین 1401
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    15

    Question اوردن صوت در داخل برنامه

    با سلام من میخوام یک برنامه درست کنم که مداحی های مداح ها رو داشته باشه میخواستم بدونم چطوری باید اینکارو بکنمبی زحمت اگه خودتون وقت دارید یک توضیحی بدید یا یک منبع کامل معرفی کنید چون من هرچی گشتم منبع خوبی پیدا نکردم
    میخوام جوری که پخش میشه مثل عکس زیر باشه
    Capture.PNG

    یعنی برای هر اهنگ قابلیت ایست و انتخاب زمانش رو داشته باشه.
    ممنون از دوستان گل برنامه نویس.




  2. #2

    نقل قول: اوردن صوت در داخل برنامه

    اگه از webbrowser استفاده کنی همچین پلیری می تونی داشته باشی، ولی در اصل از شیء Windows Media Player استفاده می شه توی WindowsForms

    کد Html برای ایجاد پلیر صوتی:
    کد HTML:
    <!DOCTYPE html>
    <html>
    <body>
    <audio controls autoplay>
    <source src="horse.mp3" type="audio/mpeg">
    Your browser does not support the audio element.
    </audio>
    </body>
    </html>
    https://www.w3schools.com/html/html5_audio.asp
    البته بخوای شکل همون پلیری بشه که تصویرشو گذاشتی نیاز به استایلش داری که ی جستجو کنی پیداش می کنی.

تاپیک های مشابه

  1. حرفه ای: تبدیل صوت به باینری
    نوشته شده توسط abidar2007 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 14 خرداد 1392, 11:30 صبح
  2. حرفه ای: انتقال صوت
    نوشته شده توسط ali_mnkt در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 20 اسفند 1391, 16:28 عصر
  3. پخش صوت در برنامه
    نوشته شده توسط Xilevens در بخش Java SE : نگارش استاندارد جاوا
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 28 شهریور 1390, 00:20 صبح
  4. مشکل با پخش صوت
    نوشته شده توسط taqawi در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 0
    آخرین پست: یک شنبه 28 مهر 1387, 12:22 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •