نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: tabcontrol

  1. #1

    tabcontrol

    سلام چطور میتونم در تب کنترل یه tabpage جدید اضافه کنم ؟ در زمانی که برنامه در حال اجرا هست!!! بطوریکه بعد از اینکه مجددا برنامه run شد اون tabpage ها وجود داشته باشند

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار ROSTAM2
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    فارس
    پست
    1,607

    نقل قول: tabcontrol

    سلام. بصورت متغیر از نوع جدیدش:


    tabpage newtabpage = new tabpage
    tabcontrol1.tabpages.add(newtabpage)

  3. #3

    نقل قول: tabcontrol

    نقل قول نوشته شده توسط ROSTAM2 مشاهده تاپیک
    سلام. بصورت متغیر از نوع جدیدش:


    tabpage newtabpage = new tabpage
    tabcontrol1.tabpages.add(newtabpage)
    خب این که درست !!! حالا چطور میشه این رو داخل properties اعمال کنیم؟؟
    ببینید مثلا یک تکست باکس اضافه میکنیم به فرم ، وقتی به صورت دستی از داخل properties مثلا رنگ و نوع فونت رو تغییر میدیم این تنظیمات دخیره میشن و هر بار که فرم لود بشه این تکست باکس تنظیماتی که روش اعمال کردیم تغییر نخواهد کرد و به حالت قبل بر نمیگرده !!! اما اگه همین کار رو به صورتی که شما گفتین انجام بدیم فقط در زمانی که برنامه در حال اجرا هست اعمال میشه !!!!

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار mmbguide
    تاریخ عضویت
    اسفند 1386
    محل زندگی
    منظومه شمسی
    پست
    1,146

    نقل قول: tabcontrol

    سلام

    بستکی به روش پیاده سازی شما داره.
    • شما میتونید یک UserControl با ارث بری از TextBox بسازی و تنظیمات را هم انجام بدی و بجای ایجاد کنترل جدید از TextBox از UserControl سفارشی خودتان که ساختید به TabPage اضافش کنید.
    • میتونید همان روش قبلی را انجام بدید و تنظیمات را از یک منبع بخوانید و اعمال کنید.
    • میتونید زمانی که یک شی TextBox ایجاد کردید، قبل از اضافه کردن اون به TabPage تنظیمات خاص خودتان را انجام بدید و بعد Add کنید. البته این روش با همان روش دوم یکی هستش اما این امکان را دارید که در همان زمان نمونه سازی تنظیماتش را انجام بدید و یا تنظیمات را از یک منبع بخوانید و سپس اعمال کنید.


    پیشنهاد میکنم UserControl سفارشی بسازید و اون را به TabPage اضافه کنید.

  5. #5

    نقل قول: tabcontrol

    نقل قول نوشته شده توسط mmbguide مشاهده تاپیک
    سلام

    بستکی به روش پیاده سازی شما داره.
    • شما میتونید یک UserControl با ارث بری از TextBox بسازی و تنظیمات را هم انجام بدی و بجای ایجاد کنترل جدید از TextBox از UserControl سفارشی خودتان که ساختید به TabPage اضافش کنید.
    • میتونید همان روش قبلی را انجام بدید و تنظیمات را از یک منبع بخوانید و اعمال کنید.
    • میتونید زمانی که یک شی TextBox ایجاد کردید، قبل از اضافه کردن اون به TabPage تنظیمات خاص خودتان را انجام بدید و بعد Add کنید. البته این روش با همان روش دوم یکی هستش اما این امکان را دارید که در همان زمان نمونه سازی تنظیماتش را انجام بدید و یا تنظیمات را از یک منبع بخوانید و سپس اعمال کنید.


    پیشنهاد میکنم UserControl سفارشی بسازید و اون را به TabPage اضافه کنید.
    مهندس عذر میخوام شما هم متوجه منظور من نشدید!!! من تکست باکس رو مثال زدم!!! منظور من این هست چطور میتونیم زمانی که فرم در حال اجرا هست یک کنترل رو به فرم اضافه کنیم ( اینجا منظورم tabpage هست) بطوریکه هر بار که فرم رو بستیم و باز کردیم اون کنترل همچنان روی فرم وجد داشته باشه !!! مثل زمانیکه خودمون بصورت دستی یک کنترل به فرم اضافه میکنیم!!! منظورمو متوجه شدید؟؟

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار ROSTAM2
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    فارس
    پست
    1,607

    نقل قول: tabcontrol

    نظور من این هست چطور میتونیم زمانی که فرم در حال اجرا هست یک کنترل رو به فرم اضافه کنیم ( اینجا منظورم tabpage هست) بطوریکه هر بار که فرم رو بستیم و باز کردیم اون کنترل همچنان روی فرم وجد داشته باشه !!! مثل زمانیکه خودمون بصورت دستی یک کنترل به فرم اضافه میکنیم!!!
    باید tabpage ی که ایجاد می شه و خصوصیت های اون رو ذخیره کنی
    https://stackoverflow.com/questions/...-windows-forms

    https://docs.microsoft.com/en-us/pre...ectedfrom=MSDN

  7. #7

    نقل قول: tabcontrol

    نقل قول نوشته شده توسط ROSTAM2 مشاهده تاپیک
    باید tabpage ی که ایجاد می شه و خصوصیت های اون رو ذخیره کنی
    https://stackoverflow.com/questions/...-windows-forms

    https://docs.microsoft.com/en-us/pre...ectedfrom=MSDN
    خیلی ممنونم

تاپیک های مشابه

  1. سوال: انتقال تب های Tabcontrol بین دو پنجره
    نوشته شده توسط MAHDIhp_devsq در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 09 اردیبهشت 1391, 22:07 عصر
  2. سوال: tabcontrol
    نوشته شده توسط goli_bushehr در بخش C#‎‎
    پاسخ: 5
    آخرین پست: یک شنبه 07 اسفند 1390, 08:42 صبح
  3. حرفه ای: کد رفتن به یکی از تب های tabcontrol
    نوشته شده توسط hahaie در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 25 اسفند 1389, 14:29 عصر
  4. سوال: کار با tabControl
    نوشته شده توسط shahrzad87 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 30 آذر 1388, 08:29 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •