نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: انتقال فایل exe بدون ارور 40 sql server

  1. #1

    انتقال فایل exe بدون ارور 40 sql server

    من به عنوان یک کاراموز در یک شرکت هستم و مدید من یک تسک به من داده که چگونه یک برنامه ی ویندوز رو بدون ارور 40 یا همون اروری که برای انتقال فایل EXE می افتد انتقال بدهم
    منظور از ارور 40 اروری که منظور ان است که به database متصل نشده هستش

  2. #2

    نقل قول: انتقال فایل exe بدون ارور 40 sql server

    باسلام
    شما برای اجرای برنامه درهرصورت باید به دیتابیس متصل بشید .
    و این موضوع به نوع اتصال برنامه شما به بانک داره که تحت شبکه است یا لوکال و...
    اگر لوکال باشه باید از دیتابیس کپی بگیرید و همراه برنامه ببرید.

  3. #3
    کاربر تازه وارد آواتار milad222
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    39

    Lightbulb نقل قول: انتقال فایل exe بدون ارور 40 sql server

    اگه منظور شما اینه که اون خطا رو نمایش نده، توی winform با ef6 دو راه داری ولی بنظرم روش دوم بهتره:
    ۱) با استفاده از بلاک‌های try و catch جلوی خطا گرفته بشه و پیام مناسب بدی.
    ۲) قبل اجرای دستورات مرتبط با دیتابیس، یک شرط بزاری که اگه دیتابیس پیدا نشد پیغام موردنظر نمایش داده بشه و از اون متد خارج بشه.
    if (!dbContext.Database.Exists())
    {
    MessageBox.Show("Message");
    return;
    }


تاپیک های مشابه

  1. تفاوت ایجاد دیتابیس در server explorer vb 2010 با SQL Server Management Studio
    نوشته شده توسط sh2007 در بخش مدیریت دیتابیس (Database Administration)
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 20 شهریور 1390, 22:36 عصر
  2. سوال: آيا View از يك جدول SQL SERVER 2005 , SQL SERVER 2008 به SQL SERVER 2000 مي توان داد؟
    نوشته شده توسط ali_abbasi22145 در بخش SQL Server
    پاسخ: 3
    آخرین پست: جمعه 11 اردیبهشت 1388, 22:36 عصر
  3. تفاوت Developer Web Server با Development Server در Visual Studio 2008
    نوشته شده توسط pcseven در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 08 اسفند 1387, 23:05 عصر
  4. سوال: اتصال XP SQL SERVER به SERVER 2003 SQL SERVER
    نوشته شده توسط the Dead در بخش SQL Server
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 30 بهمن 1387, 00:53 صبح

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •