نمایش نتایج 1 تا 16 از 16

نام تاپیک: Encrypt And Dencrypt در SQL و ارتباط با کمبوباکس

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار پرستو پارسایی
    تاریخ عضویت
    آبان 1392
    محل زندگی
    تهران
    پست
    458

    Encrypt And Dencrypt در SQL و ارتباط با کمبوباکس

    با سلام در حالت معمول با کد زیر اطلاعات رو از دیتابیس برای کمبو باکس دریافت میکنم و مشکلی نیست ولی اگر بخواهم اطلاعات رو Encrypt کنم و در دیتابیس ذخیره کنم ( که بدون مشکل انجام داده ام ) ، رو Dencrypt کنم و در کمبو باکس دریافت کنم با مشکل روبرو شدم ممنون میشم در صورت اطلاع نحوه صحیح دریافت اطلاعات در کمبو باکس رو راهنمایی بفرمایید . سپاسگزارم

     Private Sub Load_Cmb()
    Dim cn As New SqlConnection
    With cn
    .ConnectionString = Lbl1.Text
    .Open()
    End With
    Dim dt As New DataTable
    Dim da As New SqlDataAdapter("select User_N from TBL_Afra", cn)
    da.Fill(dt)
    If dt.Rows.Count > 0 Then
    With Cmb_User
    .Items.Clear()
    For i As Integer = 0 To dt.Rows.Count - 1
    .Items.Add(dt.Rows(i).Item("User_N"))
    Next
    .Text = Nothing
    .SelectedIndex = -1
    End With
    End If
    With cn
    .Close()
    .Dispose()
    End With

  2. #2

    نقل قول: Encrypt And Dencrypt در SQL و ارتباط با کمبوباکس

    سلام
    من برای گریدویو انجام دادم . بعد از باند کردن به گریدویو داخل بلوک گذاشتم و جواب داد . من برای شماره موبایل های داخل دیتابیس این کار را انجام دادم .
    شما تست کنید ببینید برای کامبو باکس جواب میده
    Try
    con.Open()
    SqlCom.ExecuteNonQuery()
    con.Close()
    Catch ex As Exception
    MsgBox("ERROR : " & ex.Message.ToString)
    Finally
    If con.State <> ConnectionState.Closed Then con.Close()
    If (Not SqlCom Is Nothing) Then SqlCom.Dispose()

    'این قسمت برای انکدینگ کردن و دوباره ریختن داخل گریدویو
    If intUserRowCount > 0 Then
    Dim j As Integer = intUserRowCount 'DataGridView1.RowCount - 2
    For f As Integer = 2 To 5
    For i As Integer = 0 To j
    Dim strMob As String = DataGridView1.Rows(i).Cells(f).Value
    If IsDBNull(strMob) Or strMob = Nothing Or strMob = "" Then
    ElseIf strMob <> Nothing Or strMob <> "" Then
    Dim arrIdDomain() As Byte = Convert.FromBase64String(strMob)
    strMob = System.Text.Encoding.ASCII.GetString(arrIdDomain)
    DataGridView1.Rows(i).Cells(f).Value = strMob
    End If
    Next
    Next
    End If

    End Try


    مطمئنا کارتون را راه میندازه. فقط یک کم باید کدها را تغییر بدید.
    متغیر f میاد ستونهایی که نیازداریم را وارد حلقه میکنه .

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار ROSTAM2
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    فارس
    پست
    1,639

    نقل قول: Encrypt And Dencrypt در SQL و ارتباط با کمبوباکس

    سلام.
    برای Encryption نیاز هست یک الگوریتم داشته باشه که این الگوریتم یک کلید داره و یک IV که بصورت بایت ایجاد می شه و بصورت پیشفرض متغیر هست و باید ذخیره بشه و سوال اینجاست که کلید و IV باید کجا ذخیره بشن که امنیت کامل حفظ بشه؟! تو دیتابیس یا توی کدنویسی برنامه بصورت یک ثابت؟!

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار پرستو پارسایی
    تاریخ عضویت
    آبان 1392
    محل زندگی
    تهران
    پست
    458

    نقل قول: Encrypt And Dencrypt در SQL و ارتباط با کمبوباکس

    سلام از پاسخ شما سپاسگزارم در مورد Encyption مشکلی ندارم برای Dencypt هم برای هر آیتم در تکست باکس یا لیبل براحتی کار میکنه , ,ولی اینکه کل آیتم ها رو Dencrypt شده در کمبوباکس Add کنم به مشکل خوردم ، lV و کلید بصورت کد نویسی و ثابت هستند . روی کد شما تست میکنم و نتیجه رو اطلاع میدم .سپاس

  5. #5

    نقل قول: Encrypt And Dencrypt در SQL و ارتباط با کمبوباکس

    سلام
    من برای Encryption از کد زیر استفاده میکنم . بدون کلید

    Dim strMobail As String = Convert.ToBase64String(System.Text.Encoding.ASCII.  GetBytes(TxtBxMobail.Text))


    ,ولی اینکه کل آیتم ها رو Dencrypt شده در کمبوباکس Add کنم به مشکل خوردم
    برای این مورد از همون روشی که گفتم ، فکر کنم انجام بشه . من که برای گریدویو انجام دادم و جواب داد.

    حالا خودم هم برای کامبوباکس امتحان میکنم . خبر میدم.

    موفق باشید

  6. #6

    نقل قول: Encrypt And Dencrypt در SQL و ارتباط با کمبوباکس

    سلام

    به این روش تونستم با کامبوباکس هم اجرا بشه

    Dim strSql As String = "SELECT IdLandowner, mobail, TellHome, TellOffice, TellSyntax FROM TblEstLandowner ORDER BY IdLandowner"
    Dim SqlCom As SqlCommand
    SqlCom = New SqlCommand(strSql, con)
    SqlCom.CommandType = Data.CommandType.Text
    Dim Dta As SqlDataAdapter = Nothing
    Dim Dsa As DataSet

    Try
    If con.State <> ConnectionState.Open Then
    con.Open()
    End If
    SqlCom.ExecuteNonQuery()
    Dta = New SqlDataAdapter(SqlCom)
    Dsa = New DataSet
    Dta.Fill(Dsa, "TblEstLandowner")
    CmbBxSMobil.DataSource = Dsa.Tables(0).DefaultView
    CmbBxSMobil.DisplayMember = "mobail"
    CmbBxSMobil.ValueMember = "IdLandowner"
    CmbBxSMobil.DataBindings.Clear()
    CmbBxSMobil.DataBindings.Add(New Binding("datasource", Dsa, "TblEstLandowner"))
    con.Close()
    Finally
    If (Not SqlCom Is Nothing) Then SqlCom.Dispose()
    If con.State <> ConnectionState.Closed Then con.Close()

    Dim intRowCount As UInteger = Dsa.Tables(0).Rows.Count - 1
    Label9.Text = intRowCount
    If intRowCount > 0 Then
    ' For f As Integer = 1 '2 To 5
    For i As Integer = 0 To intRowCount
    Dim strMob As String = Dsa.Tables(0).Rows(i).Item(1)
    If IsDBNull(strMob) Or strMob = Nothing Or strMob = "" Then
    ElseIf strMob <> Nothing Or strMob <> "" Then
    Dim arrIdDomain() As Byte = Convert.FromBase64String(strMob)
    strMob = System.Text.Encoding.ASCII.GetString(arrIdDomain)
    Dsa.Tables(0).Rows(i).Item(1) = strMob
    End If
    Next
    ' Next
    End If

    End Try

  7. #7

    نقل قول: Encrypt And Dencrypt در SQL و ارتباط با کمبوباکس

    نقل قول نوشته شده توسط prolog96 مشاهده تاپیک
    سلام
    من برای Encryption از کد زیر استفاده میکنم . بدون کلید

    Dim strMobail As String = Convert.ToBase64String(System.Text.Encoding.ASCII.  GetBytes(TxtBxMobail.Text))



    برای این مورد از همون روشی که گفتم ، فکر کنم انجام بشه . من که برای گریدویو انجام دادم و جواب داد.

    حالا خودم هم برای کامبوباکس امتحان میکنم . خبر میدم.

    موفق باشید
    البته اینی که شما نوشتی encryption نیست و هر کسی میتونه اونو به حالت اول برگردونه.

  8. #8

    نقل قول: Encrypt And Dencrypt در SQL و ارتباط با کمبوباکس

    البته اینی که شما نوشتی encryption نیست و هر کسی میتونه اونو به حالت اول برگردونه.
    سلام
    پیشنهاد شما چی هست؟
    یه راه حل بهتر بگید

    ممنون

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار پرستو پارسایی
    تاریخ عضویت
    آبان 1392
    محل زندگی
    تهران
    پست
    458

    نقل قول: Encrypt And Dencrypt در SQL و ارتباط با کمبوباکس

    از دوستان بخاطر توجه شما به موضوع این تاپیک سپاسگزارم ولی Dencrytion در کمبوباکس کماکان بی نتیجه بود
    نمونه ای نزدیک به کدی که من استفاده میکنم برای Encription And Dencryption

    Private Function Encrypt(ByVal clearText As String) As String  
    Dim EncryptionKey As String ="MAKV2SPBNI99212"
    Dim clearBytes() As Byte = Encoding.Unicode.GetBytes(clearText)
    Using encryptor As Aes = Aes.Create()
    Dim pdb As New Rfc2898DeriveBytes(EncryptionKey,New Byte() { &H49, &H76, &H61, &H6e, &H20, &H4d, &H65, &H64, &H76, &H65, &H64, &H65, &H76 })
    encryptor.Key = pdb.GetBytes(32)
    encryptor.IV = pdb.GetBytes(16)
    Using ms As New MemoryStream()
    Using cs As New CryptoStream(ms, encryptor.CreateEncryptor(), CryptoStreamMode.Write)
    cs.Write(clearBytes, 0, clearBytes.Length)
    cs.Close()
    End Using
    clearText = Convert.ToBase64String(ms.ToArray())
    End Using
    End Using
    Return clearText
    End Function


    Private Function Decrypt(ByVal cipherText As String) As String
    Dim EncryptionKey As String ="MAKV2SPBNI99212"
    Dim cipherBytes() As Byte = Convert.FromBase64String(cipherText)
    Using encryptor As Aes = Aes.Create()
    Dim pdb As New Rfc2898DeriveBytes(EncryptionKey,New Byte() { &H49, &H76, &H61, &H6e, &H20, &H4d, &H65, &H64, &H76, &H65, &H64, &H65, &H76 })
    encryptor.Key = pdb.GetBytes(32)
    encryptor.IV = pdb.GetBytes(16)
    Using ms As New MemoryStream()
    Using cs As New CryptoStream(ms, encryptor.CreateDecryptor(), CryptoStreamMode.Write)
    cs.Write(cipherBytes, 0, cipherBytes.Length)
    cs.Close()
    End Using
    cipherText = Encoding.Unicode.GetString(ms.ToArray())
    End Using
    End Using
    Return cipherText
    End Function

  10. #10

    نقل قول: Encrypt And Dencrypt در SQL و ارتباط با کمبوباکس

    سلام
    ممنون

    اما به MemoryStream ارور میده . چه کتابخانه ای را ایمپورت میکنید ؟
    آخرین ویرایش به وسیله prolog96 : پنج شنبه 30 تیر 1401 در 19:22 عصر

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار پرستو پارسایی
    تاریخ عضویت
    آبان 1392
    محل زندگی
    تهران
    پست
    458

    نقل قول: Encrypt And Dencrypt در SQL و ارتباط با کمبوباکس

    Imports System.Security.Cryptography

  12. #12

    نقل قول: Encrypt And Dencrypt در SQL و ارتباط با کمبوباکس

    نقل قول نوشته شده توسط پرستو پارسایی مشاهده تاپیک
    Imports System.Security.Cryptography
    سپاسگزارم از شما . ممنون
    این را داشتم توی فایلم . اما

    برای خواندن و نوشتن در فایل ها و کار با فایل ها در VB.NET و C#‎.NET
    Streamها ابزاری برای خواندن و نوشتن در دیسک و نیز ارتباطات بین شبکه ای هستند.
    کتابخانه ش هم اینه
    Imports System.IO
    باید اضافه کنیم

  13. #13

    نقل قول: Encrypt And Dencrypt در SQL و ارتباط با کمبوباکس

    سلام

    از دوستان بخاطر توجه شما به موضوع این تاپیک سپاسگزارم ولی Dencrytion در کمبوباکس کماکان بی نتیجه بود
    نمونه ای نزدیک به کدی که من استفاده میکنم برای Encription And Dencryption
    من با کدهای شما شماره تلفن ها را کد کردم و با روش که توی پست 6 همین تاپیک که براتون فرستادم دیکد کردم و شماره ها را تو کامبوباکس درست نشون میده

  14. #14
    کاربر دائمی آواتار ROSTAM2
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    فارس
    پست
    1,639

    Lightbulb نقل قول: Encrypt And Dencrypt در SQL و ارتباط با کمبوباکس

    سلام.
    در زمان Decryption برای CryptoStream پارامتر CryptoStreamMode باید Read باشه نه Write.

    Untitled.jpg

  15. #15
    کاربر دائمی آواتار پرستو پارسایی
    تاریخ عضویت
    آبان 1392
    محل زندگی
    تهران
    پست
    458

    نقل قول: Encrypt And Dencrypt در SQL و ارتباط با کمبوباکس

    prolog96 گرامی اگر امکان داره کد اصلاح شده رو که تست کردید اشتراک بگذارید . و آیا شما در کمبوباکس کل شماره تلفن ها رو Dencrypt کرده اید یا یک شماره در کمبوباکس Add کردید سپاس

  16. #16

    نقل قول: Encrypt And Dencrypt در SQL و ارتباط با کمبوباکس

    prolog96 گرامی اگر امکان داره کد اصلاح شده رو که تست کردید اشتراک بگذارید . و آیا شما در کمبوباکس کل شماره تلفن ها رو Dencrypt کرده اید یا یک شماره در کمبوباکس Add کردید سپاس
    سلام

    یک نمونه برای کامبوباکس گذاشتم. خدمت شما
    در کدها توضیحات را نوشتم
    فیلدهای که باید برای شماره تماس ها بسازید همه را NVarChar, 50 انتخاب کنید .
    1.jpg2.jpg
    عکس های قبل و بعد را هم گذاشتم .
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    آخرین ویرایش به وسیله prolog96 : شنبه 01 مرداد 1401 در 17:55 عصر

تاپیک های مشابه

  1. انتقال داده هاي Encrypt شده بين دو سرور
    نوشته شده توسط esteghamat در بخش مدیریت دیتابیس (Database Administration)
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 04 آذر 1393, 12:50 عصر
  2. سوال: مشکل در encrypt فایل
    نوشته شده توسط minaalamshahi در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 20 مهر 1392, 18:26 عصر
  3. سوال: مشکل در مورد url Encrypt
    نوشته شده توسط omidghadiri در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 8
    آخرین پست: یک شنبه 11 مهر 1389, 14:14 عصر
  4. سوال: encrypt کردن داده
    نوشته شده توسط akram_raeespour در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 10
    آخرین پست: شنبه 01 تیر 1387, 07:47 صبح
  5. سوال: encrypt کردن داده
    نوشته شده توسط akram_raeespour در بخش امنیت در نرم افزار و برنامه نویسی
    پاسخ: 5
    آخرین پست: سه شنبه 28 خرداد 1387, 22:25 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •