نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: نمایش progress bar هنگام کلیک روی دکمه آپلود تصویر یا ثبت اطلاعات در web view اندرودی استدیو

  1. #1

    نمایش progress bar هنگام کلیک روی دکمه آپلود تصویر یا ثبت اطلاعات در web view اندرودی استدیو

    سلام به همه من تازه شروع کردم به برنامه نویسی اندروید
    داخل وب ویو اگه بخوام پروگرس بار رو وقتی آپلود عکس یا ثبت اطلاعات انجام میدم یه تصویر بچرخه (همون دایره درحال انجام کار)
    متاسفانه من وقتی صفحه لود میشه این کار انجام میشه اما اگه در حال پردازش و ثبت اطلاعات و یا آپلود عکس باشه نشون داده نمیشه.
    کلا میخوام وقتی روی هر باتن که سمت سرور اجرا میشه هم اگه چند ثانیه طول کشید پروگرس بار نشون داده بشه که معلوم شه داره پردازش میکنه
    این کد اکتیویتیم
    آخرین ویرایش به وسیله mahan206 : یک شنبه 26 تیر 1401 در 21:42 عصر

  2. #2

    نقل قول: نمایش progress bar هنگام کلیک روی دکمه آپلود تصویر یا ثبت اطلاعات در web view اندرودی استدی

    این کد رو نیازه اضاف کنیم تا جواب بده
     
    @Override
    public void onProgressChanged(WebView view, int newProgress) {
    super.onProgressChanged(view, newProgress);
    if (newProgress == 100) {
    progressBar.setVisibility(View.GONE);
    } else {
    progressBar.setVisibility(View.VISIBLE);
    progressBar.setProgress(newProgress);
    }
    }

تاپیک های مشابه

  1. سوال: ویژوال استادیو و بالا نیامدن پنجره server explorer از منوی view
    نوشته شده توسط navidzargari در بخش C#‎‎
    پاسخ: 0
    آخرین پست: شنبه 04 دی 1395, 10:52 صبح
  2. جمع کردن درایو ها،تشخصی درایو سی و جستجوی فایل؟؟
    نوشته شده توسط M0TR!X در بخش برنامه‌نویسی جاوا
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 09 آبان 1393, 18:33 عصر
  3. سوال: هاور کردن رویه یک دایو و استایل دادن به فرزندان دایو ... تصویر گذاشتم
    نوشته شده توسط rezanic در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 10
    آخرین پست: یک شنبه 13 مهر 1393, 16:57 عصر
  4. نصب اس کیو ال سرور 2008 روی ویژوال استادیو
    نوشته شده توسط setareh2013 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 0
    آخرین پست: دوشنبه 15 آبان 1391, 20:39 عصر
  5. دسترسی به رکورد های قبلی در view اس کیو ال 2000
    نوشته شده توسط elnazii در بخش VB.NET
    پاسخ: 0
    آخرین پست: سه شنبه 31 خرداد 1390, 22:55 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •