نمایش نتایج 1 تا 13 از 13

نام تاپیک: نمایش تصادفی متن در اکسس

  1. #1

    Question نمایش تصادفی متن در اکسس

    اساتید گرامی
    با سلام
    چگونه متن های موجود در یک جدول را به صورت تصادفی در فرم اکسس نمایش بدم.
    چیزی شبیه نمایش حدیث یا آیات قران و ...
    ممنون اکه راهنمایی کنید.
    مبتدی هستم

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار mohammadsaleh
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    679

    نقل قول: نمایش تصادفی متن در اکسس

    سلام از جمله زیر الگو بگیرید


    SELECT TOP n * FROM Table WHERE [conditions] ORDER BY RND([id])

  3. #3

    نقل قول: نمایش تصادفی متن در اکسس

    با سلام
    این جمله رو باید تو کدوم رویداد بنویسم ؟
    بجای table باید جدول خودم رو معرفی کنم؟
    ممنون میشم راهنمایی بفرمائید
    ببخشید مبتدی هستم دیگه

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار mohammadsaleh
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    679

    نقل قول: نمایش تصادفی متن در اکسس

    سلام
    یک کوئری ایجاد کنید. می توانید نام جدول را به کوئری اضافه کنید و به صورت دستی مشخصات بالا را اعمال کنید و یا در در قسمت SQL متن زیر را کپی کنید.
    برای شروع متن زیر را کپی کنید

    SELECT TOP 1 * FROM Table ORDER BY RND([id])


    به جای Table اسم جدول خود را بنویسید. احتمالا جدول شما دارای id هم هست که شماره رکوردها را نمایش می دهد. اگر ندارد اضافه کنید.

    با اجرای کوئری به صورت تصادفی یک رکورد نمایش داده میشود. اگر به جای یک اعداد دیگری بنویسید به همان تعداد رکورد را تصادفی نشان خواهد داد




  5. #5

    نقل قول: نمایش تصادفی متن در اکسس

    با سلام
    خیلی خیلی ممنون از راهنمایی شما
    جسارتا یک قسمت مهم موضوع را هنوز متوجه نشدم
    کوئری رو ساختم و جدول رو هم بهش اضافه کردم اما کدی که فرمودید رو هنوز نمیدونم کجای کوئری کپی کنم (SQL کوئری کجاست)
    جسارت محضر شماست اما اگر امکان داره توضیحات بیشتر بفرمائید یا اگر نمونه ساده این موضوع رو دارید برام ارسال بفرمایید.
    ممنون از شما

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار mohammadsaleh
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    679

    نقل قول: نمایش تصادفی متن در اکسس

    11.PNG
    22.PNG
    33.PNG
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    • نوع فایل: rar rnd.rar‏ (18.6 کیلوبایت, 24 دیدار)

  7. #7

    نقل قول: نمایش تصادفی متن در اکسس

    ممنون ممنون ممنون
    عالی بود
    سپاسگزارم استاد

  8. #8

    نقل قول: نمایش تصادفی متن در اکسس

    نقل قول نوشته شده توسط mohammadsaleh مشاهده تاپیک
    سلام جناب مهندس ضمن تشکر بسیار عالی بود اما با این کد هر بار که وارد بشیم دقیقا رکورد شماره 4 رو اجرا میکنه چجوری میتونیم با هر بار ورود به برنامه رکورد جدیدی رو تماشا نماییم؟ ممنون میشم راهنمایی فرمایید

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار eb_1345
    تاریخ عضویت
    مرداد 1398
    محل زندگی
    تهران
    پست
    778

    نقل قول: نمایش تصادفی متن در اکسس

    سلام
    از نمونه ضمیمه استفاده کن!
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    آخرین ویرایش به وسیله eb_1345 : یک شنبه 24 دی 1402 در 20:16 عصر

  10. #10

    نقل قول: نمایش تصادفی متن در اکسس

    تشکر جناب استاد اگر ممکن بود توضیحات این مطلب رو هم بیان بفرمایید ولی این خیلی عالی بود مدتها بود گیر همین موضوع بودم .سپاس فراوان

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار eb_1345
    تاریخ عضویت
    مرداد 1398
    محل زندگی
    تهران
    پست
    778

    نقل قول: نمایش تصادفی متن در اکسس

    نقل قول نوشته شده توسط Safiriran مشاهده تاپیک
    تشکر جناب استاد اگر ممکن بود توضیحات این مطلب رو هم بیان بفرمایید ولی این خیلی عالی بود مدتها بود گیر همین موضوع بودم .سپاس فراوان
    توضیح خاصی نداره . در فایل نمونه یک جدول و یک فرم وجود داره . در جدول 3 فیلد وجود داره که فیلد اول مربوط به ردیف رکوردهاست فیلد دوم مربوط به اسم شخصیتی است که سخن گرانبها رو ایراد فرموده و فیلد سوم هم مربوط به سخن یا گفتار آن شخصیت میباشد . در جدول 2000 گفتار آموزنده مربوط به شخصیت های بزرگ وجود داره که هر بار که فرم باز میشود یکی از این سخنان بطور تصادفی همراه با نام شخصیت گوینده سخن ظاهر میشود .

  12. #12

    نقل قول: نمایش تصادفی متن در اکسس

    جناب استاد اون فرم بصورت ساب فرم ساخته شده؟ ساختارش چجوری هست؟

  13. #13

    نقل قول: نمایش تصادفی متن در اکسس

    خیلی ممنونم استاد

تاپیک های مشابه

  1. کمک درباره اتصال به پایگاه داده اکسس در شبکه
    نوشته شده توسط behe1989 در بخش مطالب مرتبط با بانکهای اطلاعاتی در VB6
    پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 03 آذر 1393, 20:09 عصر
  2. سوال: مشکل در اتصال به پایگاه داده ی اکسس
    نوشته شده توسط moh.mon در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 09 خرداد 1389, 08:28 صبح
  3. خطا در اتصال به بانک اکسس
    نوشته شده توسط OlympicTelecom در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 12 آذر 1385, 09:07 صبح
  4. پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 23 دی 1384, 20:42 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •