نمایش نتایج 1 تا 11 از 11

نام تاپیک: خطا در اجرای برنامه

  1. #1

    خطا در اجرای برنامه

    باسلام خدمت اساتید
    یه برنامه ای نوشتم که با یه تایمر هر 5 دقیقه دستگاه ساعتزن تو شیکه چک می کنه اطلاعات جدید میخونه میریزه تو دیتابیس
    هر جا هم نیاز بوده try catch گذاشتم
    مشکل این جا هست هرچند دقیقه خطا مشکل در اجرای برنامه توسط ویندوز میده. البته برنامه بسته نمی شه ولی قفل مبشه؟
    464.png
    به نظرتون مشکل چیه؟
    آخرین ویرایش به وسیله ma.rad : پنج شنبه 30 تیر 1401 در 12:49 عصر

  2. #2

    نقل قول: خطا در اجرای برنامه

    کجایند مردان بی ادعا؟

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار ROSTAM2
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    فارس
    پست
    1,646

    نقل قول: خطا در اجرای برنامه

    نقل قول نوشته شده توسط ma.rad مشاهده تاپیک
    کجایند مردان بی ادعا؟
    خخخ
    بهتره try رو از کدات برداری تا برنامه درست دیباگ بشه. هرکجا خطا داشته باشه همون خط رو نمایش می ده

  4. #4

    نقل قول: خطا در اجرای برنامه

    نقل قول نوشته شده توسط ROSTAM2 مشاهده تاپیک
    خخخ
    بهتره try رو از کدات برداری تا برنامه درست دیباگ بشه. هرکجا خطا داشته باشه همون خط رو نمایش می ده
    try گذاشتم ببینم خطا چیه! و Exception رو مدیریت کنم
    قبل از گذاشتن try هم این مشکل بود

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار ROSTAM2
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    فارس
    پست
    1,646

    نقل قول: خطا در اجرای برنامه

    بله کار درستی کردید اما بعضی خطاها از تشخیصش خارجه. و برنامه نویس خودش باید متوجه بشه.

  6. #6

    نقل قول: خطا در اجرای برنامه

    کسی نظری نداره؟

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار mmbguide
    تاریخ عضویت
    اسفند 1386
    محل زندگی
    منظومه شمسی
    پست
    1,172

    نقل قول: خطا در اجرای برنامه

    سلام

    خیلی مساله مبهمه. به نظرم از هر جایی که شک داری که عامل رخ دادن این خطا هستش یک Breakpoint بذار و با F11 خط به خط برو جلو ببین خطا از کجا ایجاد میشه.

  8. #8
    مدیر بخش آواتار محمد رضا فاتحی
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    کهنسالترین موجود زنده در شهر منه
    پست
    1,181

    نقل قول: خطا در اجرای برنامه

    نقل قول نوشته شده توسط ma.rad مشاهده تاپیک
    کسی نظری نداره؟
    وقتی با یه دستگاه خارجی بوسیله dll کار می کنید گاها پیش میاد که خطا میده و با روش های معمول نمیشه خطایابیش کرد
    یک نقطه بیشتر فرق بین رحیم و رجیم نیست...از نقطه ای بترس که شیطانیت می کند

    ________________________

  9. #9

    نقل قول: خطا در اجرای برنامه

    نقل قول نوشته شده توسط محمد رضا فاتحی مشاهده تاپیک
    وقتی با یه دستگاه خارجی بوسیله dll کار می کنید گاها پیش میاد که خطا میده و با روش های معمول نمیشه خطایابیش کرد
    \یشنهادی ندارید؟

  10. #10

    نقل قول: خطا در اجرای برنامه

    نقل قول نوشته شده توسط mmbguide مشاهده تاپیک
    سلام

    خیلی مساله مبهمه. به نظرم از هر جایی که شک داری که عامل رخ دادن این خطا هستش یک Breakpoint بذار و با F11 خط به خط برو جلو ببین خطا از کجا ایجاد میشه.
    آخه زمان ایجاد خطا مشخص نیست ابتدای استارت برنامه خوب کار میکنه

  11. #11

    نقل قول: خطا در اجرای برنامه

    یکبار با خود ویژوال استودیو دیباگ کن و بزار خطا بده، اگر exception هست جزئیاتی مثل منشا و ... رو بدست بیارید.
    همچنین، بدنه داخل catch ها خالی نباشه.
    هر شئ ای که با منابع سخت افزاری کار میکنه رو بعد استفاده، آزاد کنید.

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •