نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: تنظیم شبکه داخلی

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار علی فتحی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    مهاباد
    سن
    42
    پست
    1,075

    تنظیم شبکه داخلی

    با سلام دو تا سیستم دارم شبکه وایفای روی هر دو سیستم فعال هستش چگونه میتونم از یکی به دیتابیس دیگری متصل بشم
    192.168.1.102/کانکشن ......

    هر کاری کردم تو اینترنت پیدا نکرد تاپیک زدم ممنون از راهنماییتون

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار ROSTAM2
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    فارس
    پست
    1,606

    نقل قول: تنظیم شبکه داخلی

    سلام. منظورت از شبکه وای فای چیه؟ دو تا دانگل وای فای که با هم شبکه شدن یا منظورت همون مودم روتر هستش که با کابل سیستم ها رو باهم متصل کردی؟
    برای اتصال به دیتابیس یا باید دیتابیست رو تو شبکه به اشتراک بذاری اگر از SQL SERVER استفاده نمی کنی
    اما اگر از SQL SERVER استفاده می کنی یا باید تنظمات SQL SERVER CONFIGURATION رو برای اتصال تنظیم کنی. یا از طریق آدرس نصب خود اسکیوال سرور روی سیستمی که دیتابیس روی اون نصب کردی توسط آپی اون سیستم وصل بشی. البته راه اول یه کم پیچیده است ولی موقع اتصال کار راحت تره.

  3. #3

    نقل قول: تنظیم شبکه داخلی

    رایج ترین و بهترین روش برای شبکه کردن دو یا چند لپ تاپ با وایرلس در ویندوز 7 و یا 10، استفاده از شبکه Ad Hoc است. این روش، امکان شبکه کردن تا 9 لپ تاپ را هم به شما می دهد و محدودیت چندانی از این نظر ندارد. برای استفاده از این روش، اول باید یک شبکه در سیستمتی که میخواهید سرور باشد Ad Hoc ایجاد کنید. نحوه ساخت این شبکه و استفاده از آن برای شبکه کردن دو لپ تاپ به ترتیب زیر است:
    1- اول وارد Control Panel شده و روی گزینه Network and Internet کلیک کنید.
    2- در پنجره Network and Internet روی گزینه Network and Sharing Center کلیک کنید.
    3- حالا گزینه Set Up a New Connection or Network را انتخاب کنید.

    4- در پنجره باز شده، گزینه Set Up a Wireless Ad Hoc (Computer-to-Computer) Network را انتخاب و روی Next کلیک کنید.

    5- مجددا گزینه Next را انتخاب کنید تا وارد صفحه ای شوید که از شما نام شبکه، نوع امنیت شبکه و رمز عبور شبکه را می پرسد.
    6- در قسمت Network Name نام دلخواه شبکه را وارد کنید.
    7- درقسمت Security Type نوع امنیت شبکه را انتخاب کنید (این قسمت به صورت پیشفرض روی WPA2-Personal قرار دارد که توصیه می شود برای امنیت بیشتر شبکه روی همین گزینه باقی بماند و تغییر نکند.)
    8- در قسمت Security Key هم یک رمز 8 تا 64 کاراکتری برای شبکه تعیین کنید.
    9- در نهایت، تیک گزینه Save This Network را بزنید.
    10- در ادامه روند شبکه کردن دو لپ تاپ، گزینه Next را انتخاب کنید.
    11- در صفحه جدیدی که باز می شود، می توانید تنظیمات شبکه ای را که ایجاد کرده اید، مشاهده کنید.
    12- اگر می خواهید اینترنت بین دستگاه ها به اشتراک گذاشته شود، روی گزینه Turn on Internet Connection Sharing کلیک کنید.
    13- ضمن انتخاب گزینه Close پنجره را ببندید.
    14- در ادامه روند اتصال چند لپ تاپ با وایرلس ، در سیستم هایی که میخواهید به شبکه وصل شوند، آیکون Networks را در Taskbar انتخاب کنید.
    15- از فهرست شبکه هایی که نمایش داده می شود، نام شبکه ای را که ایجاد کرده اید، انتخاب نمایید.
    16- روی گزینه Connect کلیک کنید.
    17- در ادامه در کادر باز شده رمز عبوری را که موقع ساخت شبکه داده بودید وارد کنید.
    18- بعد از انجام این مراحل، روند شکه سازی دو لپ تاپ به پایان می رسد و می توانید با ورود به MyComputer سیستم دیگر را مشاهده کنید.

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار علی فتحی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    مهاباد
    سن
    42
    پست
    1,075

    نقل قول: تنظیم شبکه داخلی

    سلام ممنون از جوابتون عالی بوذ
    من میخوام به دیتابیس سیستم دوم با کانکشن دسترسی داشته باشم

    @"Data Source=.\SQLEXPRESS;
    AttachDbFilename=|DataDirectory|\Data\Data.mdf;
    Integrated Security=True;
    Connect Timeout=30;
    User Instance=True");

    @"Data Source=192و168و1و102\SQLEXPRESS;
    AttachDbFilename=|DataDirectory|\Data\Data.mdf;
    Integrated Security=True;
    Connect Timeout=30;
    User Instance=True");


    مثلا کانکشنم بالا رو با ای پی اصلاح کنم ایا نیاز به تنظیمات خاص هست؟

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار علی فتحی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    مهاباد
    سن
    42
    پست
    1,075

    نقل قول: تنظیم شبکه داخلی


  6. #6
    کاربر دائمی آواتار علی فتحی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    مهاباد
    سن
    42
    پست
    1,075

    نقل قول: تنظیم شبکه داخلی

     SqlConnection con = new SqlConnection(@"Data Source=192.168.1.190\SQLEXPRESS;AttachDbFilename=F  :\1- Tnm-Software\Maskan1401\Data\Dat.mdf;Integrated Security=True;Connect Timeout=30;User Instance=True");        private void Form1_Load(object sender, EventArgs e)
    {
    DataTable dt = new DataTable();
    SqlDataAdapter da = new SqlDataAdapter("SELECT * FROM dbo.Tozv", con);
    da.Fill(dt);
    dataGridView1.DataSource = dt;
    }


    این کد پیوند

    اینم اخطاری که میده


    A network-related or instance-specific error occurred while establishing a connection to SQL Server. The server was not found or was not accessible. Verify that the instance name is correct and that SQL Server is configured to allow remote connections. (provider: SQL Network Interfaces, error: 26 - Error Locating Server/Instance Specified)

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار علی فتحی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    مهاباد
    سن
    42
    پست
    1,075

    نقل قول: تنظیم شبکه داخلی

    ffffffffffff.png نام سیستم دوم در لیست دیتا

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار ROSTAM2
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    فارس
    پست
    1,606

    نقل قول: تنظیم شبکه داخلی

    سلام.
    با همین دایالاگ متصل شو به دیتابیس تست کانکشن رو بزن ببین چی می گه

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •