نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: نیاز به regex

  1. #1

    Lightbulb نیاز به regex

    سلام دوستان عزیز
    بنده حدودا 100000 رشته ی متنی دارم که باید در هر کدوم از اون ها اقدام به اکسترکت بخشی از متن کنم و نام فایل ها رو در واقع اکسترکت کنم

    نمونه به شکل زیر هسنش
    /vip-dl/?filename=dl1/01.02/14/mys-suspe-pol-41525.rar&post_id=53213


    صرفا میخوام در متن بالا mys-suspe-pol-41525.rar به عنوان خروجی تهیه بشه

    مشکلی در کدنویسی ندارم اما متاسفانه به regex تسلط ندارم و دستوراتی که تست میکنم نتایج اشتباه خروجی میگیرن

    صرفا اگر امکانش باشه کد regex رو در اختیارم قرار بدید یک دنیا ممنونتون میشم

    برای تست دستور هم از سایت https://regex101.com/ استفاده میکنم

  2. #2

    نقل قول: نیاز به regex

    سلام اگر این رشته ها قاعده داره یعنی بعد از 4 امین / اسم فایل شروع مبشه و به & ختم میشه:

    string str = "vip-dl/?filename=dl1/01.02/14/mys-suspe-pol-41525.rar&post_id=53213".Split('/')[4].Split('&')[0];
    MessageBox.Show( str);


    درهرصورت داشتن Pattern ضروری هست
    آخرین ویرایش به وسیله ma.rad : جمعه 07 مرداد 1401 در 00:30 صبح

تاپیک های مشابه

  1. کمک برای کد Regex
    نوشته شده توسط bloodthirsty در بخش PHP
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 11 خرداد 1398, 01:53 صبح
  2. سوال: در مورد کلاس Regex
    نوشته شده توسط amir200h در بخش C#‎‎
    پاسخ: 4
    آخرین پست: چهارشنبه 12 تیر 1392, 20:45 عصر
  3. انتخاب یک رشته با Regex در داخل متن
    نوشته شده توسط sara_aryanfar در بخش C#‎‎
    پاسخ: 6
    آخرین پست: یک شنبه 24 دی 1391, 19:43 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •