نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: برگرداندن یا به عبارتی معکوس کردن رنگ های یک تصویر

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار ROSTAM2
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    فارس
    پست
    1,646

    Lightbulb برگرداندن یا به عبارتی معکوس کردن رنگ های یک تصویر

    سلام.
    اینجا یک تابعی داریم که قادر هست رنگ های یک تصویر رو برگردونه یا به عبارتی معکوس (Invert) کنه.

    حالا چرا InvertColor و کارائیش چیه؟!
    زمانی هست می خوایم از یک یا چند تصویر پرینت داشته باشیم ولی رنگ پس زمینه تصویر سیاه یا تاریک هستش و فقط متن اون تصویر روشن هست. اگه بخوایم تو همین حالت از تصویر پرینت بگیریم برای چاپ لازمه که دستگاه چاپگر اگر لیزری هست پودر زیادی مصرف کنه و اگه دستگاه سوزنی هست که فاجعه است.
    برای همین هم این کد یا دستور کمک می کنه به راحتی رنگ تصویر رو معکوس کنیم و ی چاپ درست و حسابی با پس زمینه روشن داشته باشیم که متن هم واضح و خوانا خواهد بود.
    این امکان بیشتر برای تصاویری که از گوشیهای موبایل فرستاده می شه و از پیام رسان که پس زمینه رو تاریک یا حالت شب گذاشتند گرفته شده کاربرد داره.
    این دستور رو با یک ایده تبدیل کردمش به یک دستور در رجیستری و در منوی راست کلیک برای تصاویر کاربرد داره که تنها با دو کلیک می شه رنگ تصویر رو معکوس کرد.

    تابع معکوس کردن رنگ های تصویر:

    Shared Function InvertColors(filepath As String) As Image
    Dim Img As Bitmap = Image.FromFile(filepath)
    For y = 0 To Img.Height - 1
    For x = 0 To Img.Width - 1
    Img.SetPixel(x, y, Color.FromArgb(-Img.GetPixel(x, y).GetHashCode))
    Next
    Next
    Return Img
    End Function


    این تابع و توابع دیگه توی یک کلاس ایجاد شدند برای همین هم Shared تعریف شده، اگه می خواید توی ماجول داشته باشید کلمه Shared رو حذف کنید.

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار mmbguide
    تاریخ عضویت
    اسفند 1386
    محل زندگی
    منظومه شمسی
    پست
    1,172

    نقل قول: برگرداندن یا به عبارتی معکوس کردن رنگ های یک تصویر

    سلام

    یه نگاهی به مطلب زیر بندازید:
    https://stackoverflow.com/questions/...ter-in-c-sharp

تاپیک های مشابه

  1. نمایش سایز بزرگ تصویر با رفتن موس روی تصویر کوچک
    نوشته شده توسط m_karimi در بخش JavaScript و Framework های مبتنی بر آن
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 18 اردیبهشت 1390, 15:39 عصر
  2. مبتدی: تغییر تصویر وقتی موس بر روی آن قرار می گیرد
    نوشته شده توسط Masoome_das در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 02 شهریور 1389, 14:41 عصر
  3. سوال: تغییر دو تصویر با رفتن موس بر روی یک تصویر
    نوشته شده توسط IranVisual در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 20 خرداد 1387, 11:27 صبح

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •