نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: کوئری جهت جستجوی یک رنج اعداد در فاصله دو فیلد جدول (مثال تولد و وفات شخص)

  1. #1
    کاربر تازه وارد آواتار IKHATAMI
    تاریخ عضویت
    مرداد 1384
    پست
    51

    کوئری جهت جستجوی یک رنج اعداد در فاصله دو فیلد جدول (مثال تولد و وفات شخص)

    سلام
    یک جدول دارم دو فیلد تولد و وفات دارد که سال تولد و وفات افراد در آن ذخیره شده : Tavallod و Vafat
    برای جستجوی یک رنج مثلا افراد زنده در بین سالهای 1345 تا 1385 چه کوئری بزنم؟؟؟
    جوابهای متصور مثلا:
    تولد وفات
    1323 1399
    1347 1400
    1355 1370
    1320 1365

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار mazoolagh
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    سن
    71
    پست
    3,055

    نقل قول: کوئری جهت جستجوی یک رنج اعداد در فاصله دو فیلد جدول (مثال تولد و وفات شخص)

    سلام و روز خوش
    این نوع پرسشها رو باید در بخش TSQL مطرح کنین و باحتمال نزدیک به یقین قبلا هم شده اینکار.

    SELECT .... FROM ....
    WHERE TAVALLOD BETWEEN 1345 AND 1385
    OR
    VAFAT BETWEEN 1345 AND 1385

  3. #3
    کاربر تازه وارد آواتار IKHATAMI
    تاریخ عضویت
    مرداد 1384
    پست
    51

    Thumbs up نقل قول: کوئری جهت جستجوی یک رنج اعداد در فاصله دو فیلد جدول (مثال تولد و وفات شخص)

    نقل قول نوشته شده توسط mazoolagh مشاهده تاپیک
    سلام و روز خوش
    این نوع پرسشها رو باید در بخش TSQL مطرح کنین و باحتمال نزدیک به یقین قبلا هم شده اینکار.

    SELECT .... FROM ....
    WHERE TAVALLOD BETWEEN 1345 AND 1385
    OR
    VAFAT BETWEEN 1345 AND 1385
    این جواب درستی نمی دهد مثلا فرد با تولد 1320 و فوت 1400 را نمی آورد جواب درست این است :
    select *  from 
    WHERE (TAVALLOD<=1345 AND VAFAT>=1345)
    OR
    (TAVALLOD>1345 AND TAVALLOD<=1385)

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار mazoolagh
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    سن
    71
    پست
    3,055

    نقل قول: کوئری جهت جستجوی یک رنج اعداد در فاصله دو فیلد جدول (مثال تولد و وفات شخص)

    بله، از دست در رفته بود:
    SELECT .... FROM .... WHERE
    TAVALLOD BETWEEN 1345 AND 1385
    OR
    VAFAT BETWEEN 1345 AND 1385
    OR
    (TAVALLOD<=1345 AND VAFAT >=1385)

تاپیک های مشابه

  1. سوال: راهنمایی جستجوی اتومات داده های یک فایل اکسل در وبسایت و استخراج جواب در فایل اکسل
    نوشته شده توسط hm8212000 در بخش برنامه نویسی مبتنی بر Microsoft .Net Framework
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 30 اسفند 1395, 09:13 صبح
  2. پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 30 آذر 1391, 12:29 عصر
  3. سوال: چطور می تونم نقشه یه استان رو کاری کنم که بشه روی شهرهای مختلفش کلیک کرد؟
    نوشته شده توسط idocsidocs در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 8
    آخرین پست: چهارشنبه 15 شهریور 1391, 18:32 عصر
  4. سوال: جستجوی اتوماتیک
    نوشته شده توسط farzan_219 در بخش VB.NET
    پاسخ: 8
    آخرین پست: دوشنبه 06 تیر 1390, 11:07 صبح
  5. جستجوی اتوماتیک
    نوشته شده توسط saber4166 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 15 مرداد 1387, 22:46 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •