نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: حذف متن کدها در پرونده .jar و گنجاندن تصاویر (ide: netbeans)

  1. #1

    حذف متن کدها در پرونده .jar و گنجاندن تصاویر (ide: netbeans)

    بسم الله الرحمن الرحیم.
    سلام.������������� ����


    پرسش:
    در پرونده‌ی جار (.jar) که توسط نت‌بینز تولید می‌کنم می‌خواهم:
    ۱- عکس‌هایی که در پروژه‌ام استفاده کرده‌ام هم قرار بگیرند.
    ۲- متن کدها حذف بشوند. و متن برنامه‌هایی که نوشته‌ام توسط دیگران قابل دسترسی و کپی برداری نباشند.
    سپاس‌گزار می‌شوم راهنمایی بفرمایید. یا علی. ���������������� �




    ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــ
    توضیح:

    عکس‌ها در حال حاضر در پوشه‌ای به نام pics در کنار پوشه‌ی src قرار دارند. طبق این تصویر.
    شخصی در تارنمای stackOverFlow گفته بود اگر این عکس‌ها را به بخش source package folders اضافه کنی درست می‌شود. طبق این تصویر. کردم نشد.

    در مورد متن کد هم... شخصی در همان stackOverFlow گفته بود اگر پرونده‌های .class را (مطابق این تصویر) در بخش excluded from jar file قرار دهی درست می‌شود. کردم نشد. (البته همان‌جا نوشته: cannot exclude class files ولی پس چه؟ چه کار باید کرد؟)

  2. #2

    نقل قول: حذف متن کدها در پرونده .jar و گنجاندن تصاویر (ide: netbeans)

    در مورد تصویر خودم متوجه شدم:




    گنجاندن تصویر در پرونده جار

    جمعه, ۲۱ مرداد ۱۴۰۱، ۱۰:۳۶ ب.ظ
    برای این که پس از دکمه‌ی clean and build در نت‌بینز تصاویر هم درون پرونده‌ی جار (jar.) قرار گیرند:
    کافی است که آن تصاویر در پوشه‌ی src باشند!
    حتی می‌توانند تصاویر درون یک پوشه‌ی مجزا باشند و آن پوشه درون پوشه‌ی src باشد.



    نشانی این تصویر هم که قرار است درون کدهایمان استفاده کنیم به این شکل می‌باشد:
    "/tests/pics/"
    برای نمونه:

    jLabel1.setIcon(new javax.swing.ImageIcon(getClass().getResource("/tests/pics/thePicOfBaby.jpg")));


  3. #3

    نقل قول: حذف متن کدها در پرونده .jar و گنجاندن تصاویر (ide: netbeans)

    در مورد عدم گنجاندن source code هم...
    گویا این کار به صورت طبیعی اصلا انجام نمی‌شود. و نیازی نیست کاری انجام دهم.

    ولی چرا اصلا این پرسش برای من مطرح شد؟
    برای این که در نت بینز پروژه‌ای را که تبدیل به کتابخانه کرده بودم را باز کردم و تمام کدهای آن کتابخانه به آسانی در نت بینز متنش مشخص بود!
    خوب این موضوع را جستجو کردم گفتند مشکلی نیست و نت‌بینز تنها به ما که در همان نرم افزار این کتابخانه را ایجاد کرده‌ایم دارد این را نشان می‌دهد.
    ولی موضوع اصلی اینجا بود که این پرونده‌ی جار با پرونده‌های کلاس (class.) داخلش را دادم به اینترنت و عینا متن کدهایی را که نوشته بودم را مشاهده کردم.

    احتمالا اینها هم به اصل کد دسترسی نداشته‌اند و واقعا عملیات Decompile انجام گرفته است. (چون به دقت که نگاه کردم اندکی تغییر و تفاوت با کد اصلی‌ام داشت.)
    ولی افسردگی گرفتم!
    چرا؟؟؟؟؟
    چرا باید یک دیکامپایلر به این آسانی و سرعت و دقت (!!!!) متن کدهای من را بازیابی کند؟؟؟
    خوب این که دیگر اصلا به درد نمی‌خورد!

تاپیک های مشابه

  1. اتصال به MongoDB در NetBeans
    نوشته شده توسط frzane در بخش MongoDB
    پاسخ: 0
    آخرین پست: سه شنبه 18 آذر 1399, 00:48 صبح
  2. آماده سازی netbeans برای اندروید
    نوشته شده توسط D.N.ss.0AH در بخش Android Studio
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 31 خرداد 1395, 19:20 عصر
  3. مشکل نمایش راست به چپ در محیط ویرایشگر NetBeans
    نوشته شده توسط EmRa228 در بخش PHP
    پاسخ: 6
    آخرین پست: شنبه 22 مهر 1391, 23:21 عصر
  4. سوال: سوال برای ایجاد پروژه DataBase با MySQL درNEtBeans درج رکورد اتصال یه بانک ؟
    نوشته شده توسط vbnovin در بخش برنامه‌نویسی جاوا
    پاسخ: 5
    آخرین پست: پنج شنبه 13 خرداد 1389, 10:12 صبح
  5. آموزش: میانبر ها و اختصارات در netbeans
    نوشته شده توسط codelover در بخش Java ME : نگارش میکرو جاوا
    پاسخ: 0
    آخرین پست: دوشنبه 03 اسفند 1388, 22:41 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •