نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: ویرایش چند سطر جدول در دیتابیس با EF core

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار reza69
    تاریخ عضویت
    آبان 1390
    محل زندگی
    همدان
    پست
    788

    Question ویرایش چند سطر جدول در دیتابیس با EF core

    سلام
    با چه روشی چند سطر از یک جدول رو ویرایش کنم؟
    این کد رو بدست آوردم ولی از کانتکس ایراد میگیره.

    var data = _db.UserTable.Where(a => a.CityID == selectedid);
    List<UserTable> deps = new List<UserTable>();
    using (ApplicationDbContext db = new ApplicationDbContext())
    {
    foreach (var items in data)
    {
    deps.Add(new UserTable { CityID = 2 });
    }
    db.UserTable.AddRange(deps);
    db.SaveChanges();
    }



    اینم ارورش

    There is no argument given that corresponds to the required formal parameter 'options' of 'ApplicationDbContext.ApplicationDbContext

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار parvizwpf
    تاریخ عضویت
    بهمن 1390
    محل زندگی
    TEH
    پست
    2,919

    نقل قول: ویرایش چند سطر جدول در دیتابیس با EF core

    برای نمونه:
    var idList=new int[]{1, 2, 3, 4};
    using (var db=new SomeDatabaseContext())
    {
    var friends= db.Friends.Where(f=>idList.Contains(f.ID)).ToList( );
    friends.ForEach(a=>a.msgSentBy='1234');
    db.SaveChanges();
    }

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار mmbguide
    تاریخ عضویت
    اسفند 1386
    محل زندگی
    منظومه شمسی
    پست
    1,164

    نقل قول: ویرایش چند سطر جدول در دیتابیس با EF core

    سلام

    نیازی نیست مقادیر واکشی شده از بانک اطلاعاتی که در متغیر data قرار دادی رو مجددا در یک List دیگه ذخیره کنید. حلقه را روی لیست data اجرا کن و مقدار مورد نظر را بروزرسانی کن و بعد ذخیره کن. کد رو میتونید به شکل زیر اصلاح کنید:

    var data = _db.UserTable.Where(a => a.CityID == selectedid);
    using (ApplicationDbContext db = new ApplicationDbContext())
    {
    foreach (var items in data)
    {
    items.CityID = 2;
    }
    db.SaveChanges();
    }

تاپیک های مشابه

  1. آبدیت دیتابیس در Ef core
    نوشته شده توسط EBRAHIMIEKOKDARAGHI در بخش ASP.NET Core
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 19 آبان 1398, 20:35 عصر
  2. دیلیت کردن داده در دیتابیس با استفاده از EF Core در روش Disconnected Scenario
    نوشته شده توسط ProVid در بخش دسترسی به داده ها (ADO.Net و LINQ و ...)
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 24 دی 1397, 18:49 عصر
  3. برداشت اطلاعات از دیتابیس با ef core
    نوشته شده توسط alirezaavini در بخش ASP.NET Core
    پاسخ: 5
    آخرین پست: پنج شنبه 24 آبان 1397, 10:47 صبح
  4. سوال: مشکل در تولید مدل دیتابیس در core 2
    نوشته شده توسط fakhravari در بخش ASP.NET MVC
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 11 مهر 1397, 19:49 عصر
  5. مشکل لود تمام جداول دیتابیس در کانتکس Entity Framwork Core
    نوشته شده توسط valentine093 در بخش برنامه نویسی مبتنی بر Microsoft .Net Framework
    پاسخ: 0
    آخرین پست: چهارشنبه 11 بهمن 1396, 09:22 صبح

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •