نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: خواندن اطلاعات یک سلول به فرمت خاص از اکسل

  1. #1

    خواندن اطلاعات یک سلول به فرمت خاص از اکسل

    با سلام و عرض ادب خدمت دوستان عزیز
    بنده می خواهم یک ستون از اکسل با فرمت خاص که زمان است را در از اکسل بخوانم در grid نمایش دهم.
    مقدار سلول ها به صورت سه رفم ساعت و دو رقم دقیقه می باشد. مثال (125:18) فرمت آن در اکسل
    [hh]:mm



    این هم کد بنده برای خواندن داده ولی اشتباه نشان می دهند و فقط در محدوده 24 ساعت عمل می کند.

    model.morkhasi_shakhsi = DateTime.FromOADate((double)ws.Cells[rowNum, 10].Value).ToString("HH:mm");



    ممنون میشوم راهنمایی بفرمایید

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار mmbguide
    تاریخ عضویت
    اسفند 1386
    محل زندگی
    منظومه شمسی
    پست
    1,170

    نقل قول: خواندن اطلاعات یک سلول به فرمت خاص از اکسل

    سلام

    خودم امتحان نکردم ولی سعی کنید مقدار را به TimeSpan تبدیل کنید چون ساعت که بیشتر از 24 نیست ولی طول مدت زمان رو میتونید در Timespan به درستی نمایش بدید. ابتدا ببینید مقدار برگشتی از اکسل صحیح است یا خیر. اگر درست بود بعد تبدیل به Timepspan را انجام بدید.

  3. #3

    نقل قول: خواندن اطلاعات یک سلول به فرمت خاص از اکسل

    نقل قول نوشته شده توسط mmbguide مشاهده تاپیک
    سلام

    خودم امتحان نکردم ولی سعی کنید مقدار را به TimeSpan تبدیل کنید چون ساعت که بیشتر از 24 نیست ولی طول مدت زمان رو میتونید در Timespan به درستی نمایش بدید. ابتدا ببینید مقدار برگشتی از اکسل صحیح است یا خیر. اگر درست بود بعد تبدیل به Timepspan را انجام بدید.
    بنده تست کردم جواب نداد متاسفانه

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار mmbguide
    تاریخ عضویت
    اسفند 1386
    محل زندگی
    منظومه شمسی
    پست
    1,170

    نقل قول: خواندن اطلاعات یک سلول به فرمت خاص از اکسل

    قبل از تبدیل نوع داده، مقدار برگشتی از سلول اکسل چی هست؟ چه مقدار برگشت داده میشه؟

  5. #5

    نقل قول: خواندن اطلاعات یک سلول به فرمت خاص از اکسل

    نقل قول نوشته شده توسط mmbguide مشاهده تاپیک
    قبل از تبدیل نوع داده، مقدار برگشتی از سلول اکسل چی هست؟ چه مقدار برگشت داده میشه؟
    بدون تبدیل عدد : 05
    و با این کد تبدیل عدد: 05:18
    نمایش داده می شود.

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار mmbguide
    تاریخ عضویت
    اسفند 1386
    محل زندگی
    منظومه شمسی
    پست
    1,170

    نقل قول: خواندن اطلاعات یک سلول به فرمت خاص از اکسل

    شما سعی کنید بجای خواندن مقدار سلول با استفاده ویژگی Value از Text استفاده کنید. این کار کمک میکنه فارغ از فرمت بندی یک سلول، آن مقداری که باید نمایش داده شود را برگرداند:

    string test = excelSheet.Cells[1, 1].Text;

    مقدار برگشتی 125:18 می باشد.

    لینک زیر را مطالعه کنید:
    https://stackoverflow.com/questions/...l-using-epplus
    آخرین ویرایش به وسیله mmbguide : پنج شنبه 27 مرداد 1401 در 20:50 عصر دلیل: افزودن لینک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •