نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: برنامه تبدیل لینک به کد base64

  1. #1

    برنامه تبدیل لینک به کد base64

    برنامه ای میخوام که ورودی اول که یک لینک هستش را بگیره
    ورودی دوم هم که اونم یه لینک هستش را هم بگیره و اونو به base64 تبدیل کنه مشابه این لینک https://base64encode.com/
    یعنی Encode to base64 انجام بده و بعد اونو به انتهای لینک ورودی اول اضافه بکنه
    و خروجی به صورت لینک تحویل بده
    این پلتفرم رو هر چی باشه فرقی فقط استفاده راحت و ساده باشه
    این دقیقا کاریه که میخوام امید وارم ادمین به لینک ها گیر نده
    a: : یه لینک هستش ورودی اول میشه
    https://deemanetwork.com/click/d/6b8..._41abc2ca89b7/
    b : اونم یه لینکه که میشه
    https://www.khanoumi.com/prime-eye-f...reatment-18516
    الان میخوام این لینک b به کد base 64 تبدیل بشه که با سایت
    https://base64encode.com/
    این کارو به صورت دستی انجام میدم و خروجی کد زیر میشه که اسمشو میزارم c
    aHR0cHM6Ly93d3cua2hhbm91bWkuY29tL3ByaW1lLWV5ZS1maX JtaW5nLXRyZWF0bWVudC0xODUxNg==
    الان میخوام c به انتهای a بچسپه بدون فاصله، یعنی بین a و c فقط یک / باید باشه که به شکل زیر در میاد اسمشو میزاریم d
    https://deemanetwork.com/click/d/6b8...VudC0xODUxNg==
    a تقریبا ثابته حداکثر 10 تا لینک مثل a دارم
    اما b متغییره و هر دفعه باید عوض بشه و خروجی d به من بده

  2. #2

    نقل قول: برنامه تبدیل لینک به کد base64

    سلام این زیاد سخت نیست شما فقط سورس تبدیل به Base64 رو داشته باشید راحت میشه درستش کرد

  3. #3

    نقل قول: برنامه تبدیل لینک به کد base64

    خب این سورس چجوری پیدا کنم؟ میشه زحمتشو برام بکشین؟

  4. #4

    نقل قول: برنامه تبدیل لینک به کد base64

    Public Function ToBase64(sInput As String) As String

    Dim sOutput As String, sLast As String


    Dim B(2) As Byte


    Dim j As Integer


    Dim I As Long, nLen As Long, nQuants As Long


    Dim iIndex As Long

    nLen = Len(sInput)
    nQuants = nLen \ 3
    sOutput = String(nQuants * 4, " ")
    iIndex = 0


    ' Now start reading in 3 bytes at a time
    For I = 0 To nQuants - 1
    For j = 0 To 2
    B(j) = Asc(Mid(sInput, (I * 3) + j + 1, 1))
    Next


    Mid$(sOutput, iIndex + 1, 4) = EncodeQuantum(B)
    iIndex = iIndex + 4
    Next

    ' Cope with odd bytes
    Select Case nLen Mod 3


    Case 0
    sLast = ""


    Case 1
    B(0) = Asc(Mid(sInput, nLen, 1))
    B(1) = 0
    B(2) = 0
    sLast = EncodeQuantum(B)
    ' Replace last 2 with =
    sLast = Left(sLast, 2) & "=="


    Case 2
    B(0) = Asc(Mid(sInput, nLen - 1, 1))
    B(1) = Asc(Mid(sInput, nLen, 1))
    B(2) = 0
    sLast = EncodeQuantum(B)
    ' Replace last with =
    sLast = Left(sLast, 3) & "="
    End Select

    ToBase64 = sOutput & sLast
    End Function

    این کد بالا برای تبدیل متن به بیس 64 هست و این کد پایینی هم برای خواندن از بیس 64 هست ، امید وارم متوجه شده باشید .


    Public Function FromBase64(sEncoded As String) As String


    Dim sDecoded As String


    Dim d(3) As Byte


    Dim c As Byte


    Dim di As Integer


    Dim I As Long


    Dim nLen As Long


    Dim iIndex As Long

    nLen = Len(sEncoded)
    sDecoded = String((nLen \ 4) * 3, " ")
    iIndex = 0
    di = 0
    Call MakeDecTab


    ' Read in each char in trun
    For I = 1 To Len(sEncoded)
    c = CByte(Asc(Mid(sEncoded, I, 1)))
    c = aDecTab(c)


    If c >= 0 Then
    d(di) = c
    di = di + 1


    If di = 4 Then
    Mid$(sDecoded, iIndex + 1, 3) = DecodeQuantum(d)
    iIndex = iIndex + 3


    If d(3) = 64 Then
    sDecoded = Left(sDecoded, Len(sDecoded) - 1)
    iIndex = iIndex - 1
    End If


    If d(2) = 64 Then
    sDecoded = Left(sDecoded, Len(sDecoded) - 1)
    iIndex = iIndex - 1
    End If


    di = 0
    End If
    End If


    Next I

    FromBase64 = sDecoded
    End Function


    خدمت شما
    آخرین ویرایش به وسیله isaac23 : سه شنبه 08 شهریور 1401 در 12:00 عصر

تاپیک های مشابه

  1. مبتدی: base64
    نوشته شده توسط hooooman در بخش PHP
    پاسخ: 4
    آخرین پست: دوشنبه 31 شهریور 1399, 12:13 عصر
  2. سوال: دیکدکردن و انکدکردن با base64
    نوشته شده توسط fahimeh1512 در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 10 مرداد 1392, 17:52 عصر
  3. دیکد کردنBase64
    نوشته شده توسط meysammoezi در بخش PHP
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 12 خرداد 1392, 09:12 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •