نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: نوشتن متن روی عکس و ذخیره با کیفیت بالا

  1. #1

    نوشتن متن روی عکس و ذخیره با کیفیت بالا

    با سلام خدمت اساتید. من میخوام برنامه ای مشابه متن نگار اندروید طراحی کنم. بطوریکه یک فایل تصویری لود بشه و متن دلخواه روی تصویر بنویسم و با بالاترین کیفیت تصویر نهایی رو ذخیره کنم. لطفا راهنمایی بفرمایید از چه ابزار و کلاسی استفاده کنم؟؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار mmbguide
    تاریخ عضویت
    اسفند 1386
    محل زندگی
    منظومه شمسی
    پست
    1,170

    نقل قول: نوشتن متن روی عکس و ذخیره با کیفیت بالا

    سلام

    لطفا لینک زیر را مشاهده کنید:
    https://barnamenevis.org/showthread....A7%DB%8C%D9%84

    باید از کلاس Drawing استفاده کنید.

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار ShayanFiroozi
    تاریخ عضویت
    شهریور 1397
    محل زندگی
    بندرعباس ، خلیج همیشه فارس
    سن
    38
    پست
    224

    Thumbs up نقل قول: نوشتن متن روی عکس و ذخیره با کیفیت بالا

    سلام ،
    این تابع رو من در .NET Core 5 استفاده میکنم ، شاید برای بقیه فریم ورکها کمی تغییرات بخواد ، ولی کلیات رو براتون مشخص کرده !


    public static void DrawPelakOnImage(Image targetImage,
    string textToDraw,
    Point textlocation,
    Font textFont,
    Color textColor,
    bool drawBackground,
    Color backgroundColor)
    {




    try
    {




    if (targetImage is null)
    {
    return;
    }


    if (textlocation == Point.Empty)
    {
    return;
    }


    if (textFont is null)
    {
    return;
    }



    using Graphics graphics = Graphics.FromImage(targetImage);


    graphics.PageUnit = GraphicsUnit.Pixel;






    // The Backgrounds must be draw first to prevent overlaping.
    if (drawBackground)
    {
    Rectangle rect = new((textlocation.X - 160), (textlocation.Y - 3), 405, 40);


    graphics.DrawRectangle(new Pen(backgroundColor), rect);
    graphics.FillRectangle(new SolidBrush(backgroundColor), rect);
    }




    graphics.DrawString(textToDraw, textFont,new SolidBrush(textColor),textlocation);


    }
    catch
    {
    throw;
    }


    }


تاپیک های مشابه

  1. سوال: یک آپی استاتیک روی مودم و 6 وب سایت روی یک کامپیوتر
    نوشته شده توسط Reza Safa در بخش تالار های مرتبط با شبکه و امنیت
    پاسخ: 0
    آخرین پست: سه شنبه 13 آذر 1397, 12:26 عصر
  2. پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 02 اردیبهشت 1394, 12:02 عصر
  3. پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 17 اسفند 1393, 19:38 عصر
  4. سوال: مدیریت دیتابیس روی هاست از طریق sql روی سیستم ؟
    نوشته شده توسط Fartaj در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 17 مرداد 1391, 00:26 صبح
  5. راه اندازی سایت پابلیش شده بر روی روی سرور 2003 با Active Directory
    نوشته شده توسط FirstLine در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 0
    آخرین پست: جمعه 12 مهر 1387, 19:11 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •