نمایش نتایج 1 تا 9 از 9

نام تاپیک: نحوه ی اتصال به Sql2005 از طریق شبکه.

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار hdv212
    تاریخ عضویت
    آبان 1384
    محل زندگی
    قم
    پست
    1,727

    Tick نحوه ی اتصال به Sql2005 از طریق شبکه.

    سلام به همگی .
    من روی سرور Sql server 2005 express Management Studio نصب کردم و میخوام از طریق یک کلاینت روی شبکه به سرور وصل بشم .. کسی تا حالا این کار رو کرده ؟؟ من هر کاری میکنم خطا میگیره .. اگه کسی این کار رو کرده به منم بگه .. از ایجاد یه لوگین جدید تا رشته ی اتصال .. خواهشا کامل بگید یا اگه لینکی به یه مقاله داریئ اونو بذارید .. مرسی .

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار hdv212
    تاریخ عضویت
    آبان 1384
    محل زندگی
    قم
    پست
    1,727
    بابا یکی به من جواب بده ..

  3. #3

    همدرد

    امیدوارم همدردی من رو هم بپذیری چون من هم همین مشکل رو دارم ولی تا به حال نتوانسته ام جواب این مشکل را در کل سایت پیدا کنم اگر پیدا کردی لطفاً توی همین تاپیک جوابش رو بنویس

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار bachebahal_1363
    تاریخ عضویت
    اسفند 1384
    محل زندگی
    اینترنت
    پست
    336
    نقل قول نوشته شده توسط hdv212 مشاهده تاپیک
    سلام به همگی .
    من روی سرور Sql server 2005 express Management Studio نصب کردم و میخوام از طریق یک کلاینت روی شبکه به سرور وصل بشم .. کسی تا حالا این کار رو کرده ؟؟ من هر کاری میکنم خطا میگیره .. اگه کسی این کار رو کرده به منم بگه .. از ایجاد یه لوگین جدید تا رشته ی اتصال .. خواهشا کامل بگید یا اگه لینکی به یه مقاله داریئ اونو بذارید .. مرسی .
    من امتحان نکردم اما شاید بشه با گرفتن ایده از برنامه زیر سرورهای موجود در شبکه رو پیدا کنید و نام آنها را به صورت string به دست بیارین و بعد در قسمت Sqlconnection سرور رو به صورت زیر ست کنید :
     SqlConnection cn = new SqlConnection(
    Data Source=.\\"+ strServernema;" +
    strDbname +
    "Integrated Security=True;User Instance=True;");


    اگر هم نام کاربری و رمز عبوری در بانک تعریف کرده باشید که خود شما باقیشو استادین.
    https://barnamenevis.org/attach...4&d=1208242431

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار hdv212
    تاریخ عضویت
    آبان 1384
    محل زندگی
    قم
    پست
    1,727
    دوست عزیز، ممنونم از پاسخ شما، ولی تاریخ این پست واسه دو سال پیشه (یادش بخیر)، ولی به هر حال ممنونم که جواب دادی، درضمن برای پیدا کردن DataSourceهای موجود در شبکه میتونید از این دستور استفاده کنید :
    try

    {
    DataTable servers = SqlDataSourceEnumerator.Instance.GetDataSources();
    for (int i = 0; i < servers.Rows.Count; i++)
    {
    cmbInstances.Items.Add(servers.Rows[i]["ServerName"] + "\\" + servers.Rows[i]["InstanceName"]);
    }
    cmbInstances.SelectedIndex = 0;
    }
    catch (Exception ex)
    {
    MessageBox.Show(ex.Message);
    }

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار bachebahal_1363
    تاریخ عضویت
    اسفند 1384
    محل زندگی
    اینترنت
    پست
    336
    خواهش می کنم ، وقتی به تاریخ پست نگاه کردم متوجه شدم ، خوشحالم که حداقل خاطرات شما رو براتون زنده کردم .
    منم از 1384 تو سایت عضو هستم اما بیشتر از اینکه پست بزنم در حال یادگیری بودم و فقط سایت رو مرور می کردمو از مطالبش استفاده می کردم .

  7. #7
    نقل قول نوشته شده توسط hdv212 مشاهده تاپیک
    سلام به همگی .
    من روی سرور Sql server 2005 express Management Studio نصب کردم و میخوام از طریق یک کلاینت روی شبکه به سرور وصل بشم .. کسی تا حالا این کار رو کرده ؟؟ من هر کاری میکنم خطا میگیره .. اگه کسی این کار رو کرده به منم بگه .. از ایجاد یه لوگین جدید تا رشته ی اتصال .. خواهشا کامل بگید یا اگه لینکی به یه مقاله داریئ اونو بذارید .. مرسی .
    مراحل زیر رو دنبال کن
    1-در رشته اتصال به جای نام سرور از ip اون استفاده کن + Aoturezation هم SqlServer
    2-ابزار SQL Server Surface Area Configuration را اجرا کرده و از قسمت Surface Area Configuration for Services را انتخاب و local and remote connection را انتخاب کنید
    دوستانی که به سرور و ابزارهای مربوطه دسترسی ندارند می تونند از طریق نرم افزارهای مثل Vmware تست کنن.
    موفق باشید.

  8. #8
    نقل قول نوشته شده توسط hdv212 مشاهده تاپیک
    ولی تاریخ این پست واسه دو سال پیشه (یادش بخیر)
    ببخشید چون حل شده رو نزدید من جواب دادم.
    در هر صورت حمل بر بی ادبی نباشه.

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار hdv212
    تاریخ عضویت
    آبان 1384
    محل زندگی
    قم
    پست
    1,727
    ببخشید چون حل شده رو نزدید من جواب دادم.
    در هر صورت حمل بر بی ادبی نباشه.
    خواهش میکنم عزیز، این چه حرفیه. ولی اون موقع این قابلیت وجود نداشت، بهرحال ممنونم.

تاپیک های مشابه

  1. مشکل در نصب sql2005
    نوشته شده توسط ali2000_1358 در بخش SQL Server
    پاسخ: 9
    آخرین پست: دوشنبه 05 آذر 1386, 18:30 عصر
  2. مشکل در sql2005
    نوشته شده توسط mehdiDER_5 در بخش SQL Server
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 25 مهر 1386, 12:28 عصر
  3. آپلود فایلهای بانک اطلاعاتی sql2005
    نوشته شده توسط raravaice در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 08 شهریور 1386, 13:47 عصر
  4. یک خطا در موقع باز کردن منوی دیاگرام در sql2005
    نوشته شده توسط salman_arak در بخش SQL Server
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 03 تیر 1386, 12:37 عصر
  5. انتخاب یک ورژن از sql2005
    نوشته شده توسط rezaei manesh در بخش SQL Server
    پاسخ: 4
    آخرین پست: دوشنبه 06 فروردین 1386, 17:49 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •