نمایش نتایج 1 تا 11 از 11

نام تاپیک: خطای باز کردن فایل

  1. #1
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    تبریز
    پست
    47

    خطای باز کردن فایل

    سلام دوستان، می دونید علت اتینکه موقع باز کردن فایل این ارور رو میده و گزینه open رو نداره چیه؟ اکسس 2016 هست و توی شبکه قرار دادم
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه

  2. #2
    مدیر بخش آواتار amirzazadeh
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    تبريز
    پست
    1,947

    نقل قول: خطای باز کردن فایل

    سلام
    از گزینه FILE در منو اصلی ACCESS OPTION را انتخاب کنید. حالا TRUST CENTER و از داخل اون MACRO SETTING رو انتخاب کرده و ENABLE ALL MACRO رو تیک بزنید.
    اگر با این کار مشکل برطرف نشد محل اشتراک فایل رو TRUSTED LOCATION اضافه کنید.

    SECURITY.jpg

    DON'T START;OTHERWISE DON'T STOP
    .................................................
    قوانين سايت

  3. #3
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    تبریز
    پست
    47

    نقل قول: خطای باز کردن فایل

    سپاس از راهنماییتون. این کارو انجام دادم اجازه نمیده لوکیشن رو اضافه کنم
    error2.jpg

  4. #4
    مدیر بخش آواتار amirzazadeh
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    تبريز
    پست
    1,947

    نقل قول: خطای باز کردن فایل

    سلام
    پیشنهاد می کنم فرم ها و گزارش ها از جداول جدا کنید و فقط قسمت جداول یا همون Back End رو به اشتراک بذارید. البته قبل از انجام حتما یک نسخه پیشیبان بردارید.

    DON'T START;OTHERWISE DON'T STOP
    .................................................
    قوانين سايت

  5. #5
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    تبریز
    پست
    47

    نقل قول: خطای باز کردن فایل

    ممنون از راهنمایی شما. به همین شکل هست دیتا روی SQL هست و فرمها و گزارشها روی شبکه.از برنامه shortcut برای کلاینتها گذاشته شده که این ارور رو میده ولی اگر برنامه رو کپی کنم روی دسکتاپ کلاینت مشکل برطرف میشه با این مشکل که هنگام آپدیت باید برنامه رو برای همه مجددا کپی کنم

  6. #6
    مدیر بخش آواتار amirzazadeh
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    تبريز
    پست
    1,947

    نقل قول: خطای باز کردن فایل

    نقل قول نوشته شده توسط whoishe مشاهده تاپیک
    ممنون از راهنمایی شما. به همین شکل هست دیتا روی SQL هست و فرمها و گزارشها روی شبکه.از برنامه shortcut برای کلاینتها گذاشته شده که این ارور رو میده ولی اگر برنامه رو کپی کنم روی دسکتاپ کلاینت مشکل برطرف میشه با این مشکل که هنگام آپدیت باید برنامه رو برای همه مجددا کپی کنم
    سلام و عرض ادب
    برای رفع مشکل آپدیت، فایل آپدیت رو داخل شبکه به اشتراک بگذارید و در فرم ورود به برنامه کلاینت ها (که روی دسکتاپ هست) با چند خط کد ورژن برنامه دسکتاپ رو با آپدیت مقایسه کنید اگر یکی بود برنامه باز میشه در غیر اینصورت به کاربر پیام میده که برنامه نیاز به آپدیت داره و با یک دستور FileCopy نسخه قدیمی با نسخه جدید جایگزین میشه.
    ...............................
    موفق باشید

    DON'T START;OTHERWISE DON'T STOP
    .................................................
    قوانين سايت

  7. #7
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    تبریز
    پست
    47

    نقل قول: خطای باز کردن فایل

    سپاس از شما
    متاسفانه کد نویسی رو که فرمودید بلد نیستم اگر امکانش هست کد رو بزارید ممنون میشم

  8. #8
    مدیر بخش آواتار amirzazadeh
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    تبريز
    پست
    1,947

    نقل قول: خطای باز کردن فایل

    نقل قول نوشته شده توسط whoishe مشاهده تاپیک
    سپاس از شما
    متاسفانه کد نویسی رو که فرمودید بلد نیستم اگر امکانش هست کد رو بزارید ممنون میشم
    سلام

    از این نمونه کد استفاده کنید:

    Private Sub Form_Load()
    CurName = CurrentProject.Name
    UpdatePath = "\\amirzazadeh\bazdid\update\"
    Update = Dir("\\amirzazadeh\bazdid\update\*.mdb")
    If Not Update = vbNullString Then


    If CurName <> Update Then
    If MsgBox("New Update Available" & vbNewLine & "Do you Want to Update?", vbOKCancel, "Update" _
    ) = vbOK Then
    k = CurrentProject.Path & "\" & Update
    FileCopy UpdatePath & Update, CurrentProject.Path & "\" & Update
    MsgBox "Update Completed" & vbNewLine & "Runing Again ...", vbInformation, "Update"
    ReturnValue = ShellExecute(hWndAccessApp, "Open", k, 0&, 0&, SW_SHOWMAXIMIZED)

    DoCmd.Quit

    End If
    End If

    End If
    End Sub
    آخرین ویرایش به وسیله amirzazadeh : سه شنبه 12 مهر 1401 در 09:49 صبح

    DON'T START;OTHERWISE DON'T STOP
    .................................................
    قوانين سايت

  9. #9
    مدیر بخش آواتار amirzazadeh
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    تبريز
    پست
    1,947

    نقل قول: خطای باز کردن فایل

    نقل قول نوشته شده توسط amirzazadeh مشاهده تاپیک
    سلام

    از این نمونه کد استفاده کنید:

    Private Sub Form_Load()
    CurName = CurrentProject.Name
    UpdatePath = "\\amirzazadeh\bazdid\update\"
    Update = Dir("\\amirzazadeh\bazdid\update\*.mdb")
    If Not Update = vbNullString Then


    If CurName <> Update Then
    If MsgBox("New Update Available" & vbNewLine & "Do you Want to Update?", vbOKCancel, "Update" _
    ) = vbOK Then

    FileCopy UpdatePath & Update, CurrentProject.Path & "\" & Update
    MsgBox "Update Completed" & vbNewLine & "Runing Again ...", vbInformation, "Update"
    ReturnValue = ShellExecute(hWndAccessApp, "Open", k, 0&, 0&, SW_SHOWMAXIMIZED)

    DoCmd.Quit

    End If
    End If

    End If
    End Sub

    سلام
    فقط به این موارد توجه داشته باشید میسر آپدیت باید به مسیر فایل اشتراکی شما تغییر داده بشه و اگر فایل شما به جای mdb اکستنشن دیگر مثل mde یا adp یا ade داره تغییرات لازم رو اعمال کنید.

    DON'T START;OTHERWISE DON'T STOP
    .................................................
    قوانين سايت

  10. #10
    مدیر بخش آواتار amirzazadeh
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    تبريز
    پست
    1,947

    نقل قول: خطای باز کردن فایل

    سلام
    اگر با دستور ShellExecute به مشکل برخوردید کد رو به این شکل اصلاح کنید:

    Private Sub Form_Load()
    CurName = CurrentProject.Name
    UpdatePath = "\\amirzazadeh\bazdid\update\"
    Update = Dir("\\amirzazadeh\bazdid\update\*.mdb")
    If Not Update = vbNullString Then


    If CurName <> Update Then
    If MsgBox("New Update Available" & vbNewLine & "Do you Want to Update?", vbOKCancel, "Update" _
    ) = vbOK Then
    k = CurrentProject.Path & "\" & Update
    FileCopy UpdatePath & Update, CurrentProject.Path & "\" & Update
    MsgBox "Update Completed" & vbNewLine & "Runing Again ...", vbInformation, "Update"


    Dim accapp As Access.Application

    Set accapp = New Access.Application

    accapp.OpenCurrentDatabase (k)
    accapp.RunCommand acCmdAppMaximize
    DoCmd.Quit

    End If
    End If

    End If
    End Sub

    DON'T START;OTHERWISE DON'T STOP
    .................................................
    قوانين سايت

  11. #11
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    تبریز
    پست
    47

    نقل قول: خطای باز کردن فایل

    از لطف شما بینهایت سپاسگزارم

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •