نمایش نتایج 1 تا 11 از 11

نام تاپیک: دریافت مسیر فایلی که با open with به برنامه ارسال شده

  1. #1
    کاربر تازه وارد آواتار god of war 313
    تاریخ عضویت
    دی 1400
    محل زندگی
    برزخ
    پست
    90

    Question دریافت مسیر فایلی که با open with به برنامه ارسال شده

    با سلام خدمت دوستان .
    من یک برنامه مدیا پلیر با سی شارپ نوشتم و از کنترل windows media player برای پخش فیلم گذاشتم.

    من میخوام یک امکان بهش اضافه کنم و اونم اینه که بعد از اینکه کاربر روی گزینه open with کرد و برنامه رو انتخاب کرد فیلم پخش بشه .

    مشکلم اینه وقتی فیلم رو با برنامه خودم open whit میکنم برنامه باز میشه ولی فیلم پخش نمیشه.

    اگر اموزش یا منبعی دارید بگید بقیه هم استفاده کنند.

    با تشکر از دوستان عزیز برنامه نویس

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار samiasoft
    تاریخ عضویت
    مهر 1391
    محل زندگی
    اردبیل
    پست
    1,242

    نقل قول: باز شدن فیلم بعد انتخاب گزینه open whit در سی شارپ


  3. #3
    کاربر دائمی آواتار ROSTAM2
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    فارس
    پست
    1,639

    نقل قول: باز شدن فیلم بعد انتخاب گزینه open whit در سی شارپ

    سلام.
    خصوصیت autoplay از مدیا پلیر رو فعال کن.

  4. #4
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    فروردین 1401
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    56

    نقل قول: باز شدن فیلم بعد انتخاب گزینه open whit در سی شارپ

    نقل قول نوشته شده توسط ROSTAM2 مشاهده تاپیک
    سلام.
    خصوصیت autoplay از مدیا پلیر رو فعال کن.
    سلام کامپوننت windows media player همیچ خاصیتی نداره

  5. #5
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    فروردین 1401
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    56

    نقل قول: باز شدن فیلم بعد انتخاب گزینه open whit در سی شارپ

    نقل قول نوشته شده توسط samiasoft مشاهده تاپیک
    سلام دوست عزیز بنده مطالعه کردم .

    تمام این تایپک ها میگن جطور وقتی روی open whit کلیلک کردی برنامه ات باز بشه(البته به جز سومی که به درد من نمیخوره)

    من برنامه ام رو اضافه کردم به اونجا من منظورم این بود وقتی کاربر یک فیلم رو با گزینه open whit کلیک کرد فیلم باز بشه.

    با تشکر از شما دوست عزیز

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار samiasoft
    تاریخ عضویت
    مهر 1391
    محل زندگی
    اردبیل
    پست
    1,242

    نقل قول: باز شدن فیلم بعد انتخاب گزینه open whit در سی شارپ

    نقل قول نوشته شده توسط ghasem31372 مشاهده تاپیک
    سلام دوست عزیز بنده مطالعه کردم .

    تمام این تایپک ها میگن جطور وقتی روی open whit کلیلک کردی برنامه ات باز بشه(البته به جز سومی که به درد من نمیخوره)

    من برنامه ام رو اضافه کردم به اونجا من منظورم این بود وقتی کاربر یک فیلم رو با گزینه open whit کلیک کرد فیلم باز بشه.

    با تشکر از شما دوست عزیز
    شما طبق توضیحات در صفحات مربوطه ، در متد استاتیک main از ارگومانش میتونید ادرس فایلی که با open with اجرا شده رو دریافت کنید و ویدیو رو پخش کنید . لینک اخر و حتی همون لینک سومی پاسخ سوال شما بود

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار ROSTAM2
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    فارس
    پست
    1,639

    نقل قول: باز شدن فیلم بعد انتخاب گزینه open whit در سی شارپ

    نقل قول نوشته شده توسط ghasem31372 مشاهده تاپیک
    سلام کامپوننت windows media player همیچ خاصیتی نداره
    بله Autoplay ی اتریبیوت بود تو تگ های audio و video از HTML که من اشتبا گرفته بودم با Auto Start:

    Untitled.jpg

    بصورت پیشفرض خودش انتخاب هست البته.

    Untitled.jpg

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار ROSTAM2
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    فارس
    پست
    1,639

    نقل قول: باز شدن فیلم بعد انتخاب گزینه open whit در سی شارپ

    مشکلم اینه وقتی فیلم رو با برنامه خودم open whit میکنم برنامه باز میشه ولی فیلم پخش نمیشه.
    منظورت اینه که در منوی open with براش دستور تعریف کردی دیگه اون دستور چی هست؟
    اگه پروژه های نمونه رو بازسازی کرده باشید در مورد command نمونه های خوبی داره.
    البته این مورد توی VB دسترسی بهش راحت تره.

  9. #9
    کاربر تازه وارد آواتار god of war 313
    تاریخ عضویت
    دی 1400
    محل زندگی
    برزخ
    پست
    90

    Question پخش فیلم بعد از باز شدن برنامه

    با سلام خدمت دوستان .
    توی انجمن گشتم ولی مطلب مورد نظرم رو پیدا نکردم.

    من یک برنامه مدیا پلیر با سی شارپ و با کامپوننت windows media player نوشتم.
    1.PNG

    من ویدو ها رو با استفاده از OpenFileDialog وارد برنامه میکنم، و ویدو ها پخش میشن.
    2.PNG من یک سوال دارم.

    من میخوام وقتی کاربر یک ویدو رو با گزینه open whis انتخاب و برنامه من رو برای باز کردن ویدو انتخاب کرد فیلم پخش بشه.
    3.png

    فقط میدونم با استفاده از آرگومان ها میکنن ولی طریقه این کار رو یاد ندارم(چند ماهی هست شروع کردم)

    میخوام بدونم چطوری اون فایل رو به صورت ورودی در winform بگیرم.

    با تشکر از دوستان برنامه نویس

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار ROSTAM2
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    فارس
    پست
    1,639

    نقل قول: پخش فیلم بعد از باز شدن برنامه

    سلام تو پست شماره دو لینک ها برای فراخوانی دستورات ارسالی از ویندوز به برنامه که از commandline استفده می شه. که آدرس فایل توی این دستور به برنامه ارسال می شه و پارامتر های اختیاری برنامه نویس که یک لیست فقط خواندنی هست. آیتم اول آدرس و بقیه آیتم ها پارامتر های اختیاری رو تشکیل می دن. که آیتم اول رو شما استفاده می کنید بعنوان آدرس فایلی که باید اجرا بشه تمام.


    string[] args = System.Environment.GetCommandLineArgs();


    یک روش فراخوانی دستور ارسالی به برنامه توی ویژوال بیسیک: کافیه به یک جعبه پیام متود command رو بدی هر فایلی با اون برنامه اجرا کنی زمانی که فرم لود بشه و در رویداد لود هم نوشته باشیش آدرس فایل رو برات نمایش میده.
    آخرین ویرایش به وسیله ROSTAM2 : پنج شنبه 31 شهریور 1401 در 10:17 صبح

  11. #11

    نقل قول: دریافت مسیر فایلی که با open with به برنامه ارسال شده

    یا در متد main میتونید آرگومان args رو چک کنید یا از طریق environment در هر جای برنامه به آرگومانهای ارسالی به برنامه دسترسی داشته باشید.

    https://learn.microsoft.com/en-us/do...n-command-line

تاپیک های مشابه

  1. حرفه ای: خواندن مسیر Shortcut (با دستور Open)؟
    نوشته شده توسط محسن واژدی در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 6
    آخرین پست: جمعه 12 شهریور 1395, 08:07 صبح
  2. سوال: بازی مسیر یابی در open gl
    نوشته شده توسط neda_1367_sh در بخش طراحی و ساخت بازی‌های کامپیوتری
    پاسخ: 4
    آخرین پست: دوشنبه 08 خرداد 1391, 22:12 عصر
  3. سوال: غیر فعال بودن open in new tab و open in new window در right click
    نوشته شده توسط parlous در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 14
    آخرین پست: سه شنبه 27 دی 1390, 23:44 عصر
  4. چطور میتونم به دیالوگ open مسیر مشخصی رو بدم
    نوشته شده توسط User-os در بخش C#‎‎
    پاسخ: 7
    آخرین پست: پنج شنبه 02 آبان 1387, 10:56 صبح
  5. Browse در مسیر مشخص برای open نمودن فایل
    نوشته شده توسط شاپرک در بخش Access
    پاسخ: 11
    آخرین پست: سه شنبه 10 خرداد 1384, 07:07 صبح

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •